Какъв модел е...
Модератор: Общи модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Какъв модел е...
е този плеър на Алпайн?
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Re: Какъв модел е...
не мисля, че това е alpine.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
както ми се видя и от снимката, това е Majestic, марка от рода на Neo, Sang и тн. боклуци

www.bmwпрофесори-bg.net
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Мерси на бензинчо - Явно вече недовиждам. Привидя ми се че е Алпайн и се съсипах да търся модела му.
Търся рядко срещаното изпълнение на сд плеър без врътка - само с бутони и тъкмо се зарадвах, че Алпайн имат какъв, а то китайче
Търся рядко срещаното изпълнение на сд плеър без врътка - само с бутони и тъкмо се зарадвах, че Алпайн имат какъв, а то китайче

Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
Демирев написа:Мерси на бензинчо - Явно вече недовиждам. Привидя ми се че е Алпайн и се съсипах да търся модела му.
Моля, и на мен повече ми харесват с бутон за увеличаване, пайнер и кенуд имат такива модели - http://technomarket.bg/browse/81#%5B%7B ... %3A7%7D%5D
www.bmwпрофесори-bg.net
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо

Едно бързо питане, за да не правя отделна тема.
Тези джанти каква марка са и какъв модел? Може и на ЛС.

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

тези 100% са правене специално за този смарт .. или нещо е черепарено.
Ronall 3x не правят !
Ronall 3x не правят !
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
Моделът е TURBO,а марката е посочил колегата над мен.
Това е класика за италианскаата кола както е BBS за Бмв.Ако ми паднат 4 ей такива неосквернени от родни бояджии ще е много добре ама са по-редки от северното сияние
Това е класика за италианскаата кола както е BBS за Бмв.Ако ми паднат 4 ей такива неосквернени от родни бояджии ще е много добре ама са по-редки от северното сияние

8.32
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
А к'ви пари вървят и какъв размер са за трийска ?
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

10 мнения
• Страница 1 от 1