BMW X3 с фейслифт през септември
Модератор: Общи модератори
			38 мнения
			 • Страница 3 от 3 • 1, 2, 3

The Mravoiada написа:Диабло, пич, защо се заяждаш? При това доста елементарно и на ниско ниво. По-скоро ти звучиш злобно в тоя случай, отколкото Туртурело да демонстрира желание да се показва...
Ако критикуваш мнението му, поне извади някакви доводи. А не че той бил еди къв си и еди що си. За тези неща си има лични
В целият ти пост нищо смислено не успях да прочета, докато в казаното от Туртурело и Алекс има страшно много верни неща.
Мнението ми не е неподплатено с доводи, просто не е тук (смятам) мястото да ги изкарваме. Както и не е тук мястото, някой да си показват комплексите.
Че има верни неща има - не съм го и оспорвал, но нещата не са чисти. Пишат много свестни момчета в този форум е не е правилно да се делите на богоизбрани или не.
Няма смисъл да се подклаждат повече кавги, за това спирам да пиша по тая тема. Казах каквото исках.
alx написа:мотото на бмв- "the ultimate driving machine" на мене ми звучи като "върховната кола за каране"..
мотото на BMW беше "the ultimate driving machine", сега е "Sheer Driving Pleasure" .. поне за Европа. За USA все още е "The Ultimate Driving Machine" Принципно дори и BMW Brand Values се различават за различните региони.. В UK са съвсем различни от тези за останалата част от Европа. BMW CI отдела (Corporate Identity) обмисля уединяването им, макар маркетинговата стратегия за различните региони на Света е различно, но се смята, че трябва да се доближат повече ..
относно X3 .. сам си каза отговора! Jaguar сложиха дизел, Porsche направиха Boxster навремето, с динамика несъотвестсваща на фирмената идеология до момента, но ги извади от калта. Сега пуснаха джипка и Cayman (супер точно позиционирана между Boxster и 911). Lambo и Lotus гласят и те SUV. Просто няма начин.
Последна промяна Turturelo на 17 Май 2006, 17:27, променена общо 1 път

- OPASNO LUD
- младши ентусиаст
Спорът е безмислен и глупав-Туртурело пише във форума през призмата на неговата гледна точка,но незабелязах да е казал нещо лошо против старите модели или против някои ентусиаст

OPASNO LUD написа:Спорът е безмислен и глупав-Туртурело пише във форума през призмата на неговата гледна точка,но незабелязах да е казал нещо лошо против старите модели или против някои ентусиаст
Да бе, той нищо лошо не каза против мене... просто ми се скара като некой учител в детската градина. Заради такива като него хората ги е страх да пуснат един пост, щото все ще се намери някой да им дърпа ушите, независимо какво мислиш или дали харесваш или не новото х3 - туртулето е насреща и идва с големата пръчка!
Това и искаше да каже диабло, ама нещо не го разбрахте... нали всичките гледате с преданост и възхита към туртулето... и тръпнете в трепетно очакване на следващия му вездесъщ пост...

diablo, не се коси, както е казал народа "свет голем, шашкъни много", ама пичовете са малко, ама ние си го знаем това, нали

Мога ли да кажа? (само да не види туртулето...
 ) - еми не ми харесва новата х3, много е безлична и комерсиална... ама като храни такива като туртулето, кво да праим, ще си мълчим... тихо, тия дето не разбират!!!
 ) - еми не ми харесва новата х3, много е безлична и комерсиална... ама като храни такива като туртулето, кво да праим, ще си мълчим... тихо, тия дето не разбират!!!Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com
kam_tod написа:OPASNO LUD написа:Спорът е безмислен и глупав-Туртурело пише във форума през призмата на неговата гледна точка,но незабелязах да е казал нещо лошо против старите модели или против някои ентусиаст
Да бе, той нищо лошо не каза против мене... просто ми се скара като некой учител в детската градина. Заради такива като него хората ги е страх да пуснат един пост, щото все ще се намери някой да им дърпа ушите, независимо какво мислиш или дали харесваш или не новото х3 - туртулето е насреща и идва с големата пръчка!
Това и искаше да каже диабло, ама нещо не го разбрахте... нали всичките гледате с преданост и възхита към туртулето... и тръпнете в трепетно очакване на следващия му вездесъщ пост...
diablo, не се коси, както е казал народа "свет голем, шашкъни много", ама пичовете са малко, ама ние си го знаем това, нали
Мога ли да кажа? (само да не види туртулето...) - еми не ми харесва новата х3, много е безлична и комерсиална... ама като храни такива като туртулето, кво да праим, ще си мълчим... тихо, тия дето не разбират!!!
Всяка кола е комерсиална,ако не се печелеше от коли нямаше да има такива ...
 Ся ще кажеш,че Е30 на времето не е била такава сигурно ...
 Ся ще кажеш,че Е30 на времето не е била такава сигурно ...Не бе, колега, просто казах че новото х3 не ми харесва, това е   Ама да не чуе туртулето, че лошо ми се пише...
  Ама да не чуе туртулето, че лошо ми се пише...  Той развива трактатите относно комерсиалността на моделите и изхранването на населението на планетата...
  Той развива трактатите относно комерсиалността на моделите и изхранването на населението на планетата... 
			 Ама да не чуе туртулето, че лошо ми се пише...
  Ама да не чуе туртулето, че лошо ми се пише...  Той развива трактатите относно комерсиалността на моделите и изхранването на населението на планетата...
  Той развива трактатите относно комерсиалността на моделите и изхранването на населението на планетата... 
Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
			38 мнения
			 • Страница 3 от 3 • 1, 2, 3