За Наглостта на Паркинги и гаражи!!! БЕСЕН СЪМ!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Re: За Наглостта на Паркинги и гаражи!!! БЕСЕН СЪМ!!!

Мнение от Е.Димитров » 18 Яну 2012, 15:06

GKuzmanov написа:
plradev написа:Като почнат да ви липсват части, акумулатори и т.н., верно ще аварирате :mhihi: Бахти идеите се раждат в тоя форум ...

Ако видя кола вдигната на крик със свалена гума в "синя зона" ,да разбирам ли ,че е гратисчия ?! :mhihi:

ти що си мислиш че акумулатора е в багажника :mhihi:
п.п. малко като виц звучи, ама съм виждал един пич с един червен голф как си вади от багажника скоба и се самоскобира :mhihi:

Аз пък гледах един случай на човек,който имаше поставена скоба на автомобила,човека най-спокойно извади от багажника некакъв уред на батерия,нещо като ъглошлайф,пилна тук-там ,метна скобата в багажника и си замина,беше преди години,а на морето,пак преди доста години,некакви доста тъпи скоби бяха,един младеж с поставена такава скоба,спусна въздуха от гумата и се измъкна :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E46 320d

Мнение от outworld » 18 Яну 2012, 15:10

Аз познавам един такъв пич с флекс на батерии. Като му сложеха скоба вади флекса и нема проблем. Ама изряза над 10 скоби и оние му направиха засада, защото му знаеха номера и го осъдиха да плати 400 и нещо лева. Даже тоя скобаджията искаше да му върне скобите, ама тоя отказа - нали си ги е платил :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 18 Яну 2012, 15:17

Аре и аз да питам нещо...

В бургас миналата година имах проблем, щото ми бяха закопчали колата въпреки че пуснах смс, ма тая неделя направо ми разхазаха играта.

Из града има табели на които ясно пише че синята зона е от ПОНЕДЕЛНИК до ПЕТЪК . В часовете между 9 и 18 часа.
В неделя в 14.00 излизам с една колежка да хапнем и в 15 заварвам как юначагите ми вдигат колата :shock:

Отивам, разправям се и отговора беше "Ойй ма то днеска неделя ли е ... ква бела щеше да стане, а :mhihi: " :dummy: :dummy:

Та малко ми се струва работата "Ако мине номера" :no:
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го по тъч линията на живота..

Мнение от M3 E92 » 18 Яну 2012, 15:43

Как така хем оставяте колите си да работят, хем ги заключвате, по 2 ключа ли си носите? :mhihi:
А аз един път съм спрял на общината, че закъснявах за една среща и на връщане си мисля "100% са ми сложили скоба", отивам, гледам, имам..
Звъня им, те идват, аз викам "Добър ден", а човекът "Извинявай за скобата! Гледам, гледам, на тая лъскава кола сърце не ми дава да й сложа скоба, ама пред теб един Голф със скоба, отзад един Фиат със скоба, цялата редица в скоби, само ти нямаше, та да не стане конфликт, сложихме и на теб" :lol:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е36
Мечтае да кара: по хубави пътища

Мнение от GKuzmanov » 18 Яну 2012, 15:46

ogata написа:Аре и аз да питам нещо...

В бургас миналата година имах проблем, щото ми бяха закопчали колата въпреки че пуснах смс, ма тая неделя направо ми разхазаха играта.

Из града има табели на които ясно пише че синята зона е от ПОНЕДЕЛНИК до ПЕТЪК . В часовете между 9 и 18 часа.
В неделя в 14.00 излизам с една колежка да хапнем и в 15 заварвам как юначагите ми вдигат колата :shock:

Отивам, разправям се и отговора беше "Ойй ма то днеска неделя ли е ... ква бела щеше да стане, а :mhihi: " :dummy: :dummy:

Та малко ми се струва работата "Ако мине номера" :no:

и какво по точно питаш ?

п.п. тоя с флекс-а едно пунто ли кара ? щото и аз виждах такова изпълнение :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 18 Яну 2012, 16:08

GKuzmanov написа:и какво по точно питаш ?

как може да са толкова нагли ....
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E46 320d

Мнение от outworld » 18 Яну 2012, 17:18

GKuzmanov написа:п.п. тоя с флекс-а едно пунто ли кара ? щото и аз виждах такова изпълнение :mhihi:

сива Х5ца :yes:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е36
Мечтае да кара: по хубави пътища

Мнение от GKuzmanov » 18 Яну 2012, 18:12

outworld написа:
GKuzmanov написа:п.п. тоя с флекс-а едно пунто ли кара ? щото и аз виждах такова изпълнение :mhihi:

сива Х5ца :yes:

въйййй умножават се :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 18 Яну 2012, 22:36

Мордехай написа:Паяците нямат право да вдигат неправилно спрени автомобили ако двигателя работи, ако има отворена врата, ако има животно вътре. Много пъти съм си оставял баничарката на синя зона за пет минути, като двигателя работи и е заключена.

:OT:
Абе, ти мани...още помня навремето как паяка ми вдигна 7-мичката(Лада)с работещ мотор, барабар с мен вътре-спящ, докато чаках фатмака пред външно министерство! Малко ми се смяха като се развиках от 2 метра през джама! :oops:
Прозорците били запотени и не ме видяли...... :mhihi:
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E61 530dA '04

Мнение от koleto_78 » 19 Яну 2012, 1:17

И моята я вдигнаха миналата седмица и платих 31лв репатриране и фиш 20лв защото не му дадох синия талон иначе пишат акт за неправилно паркиране.Фиша отива в общината и ако не го платиш ти го прихващат с разни данъци като ходиш да плащаш.Ако нямаш данъци за плащане(нищо на твое име)след време губи давност и изчезва.

Потребител
Аватар
Кара: E90 316i М-Пакет; Golf 5 2.0 TDI

Мнение от Leudi » 20 Яну 2012, 14:30

cls6666 написа:съответно и ако колата ти е черен мерцедес S65 AMG с номер който лесно се помни
и аз съм бесен на недомислиците и малоумията в България :ranting:

Аз съм виждал S500 и C63 AMG (добре де- само оптика) със скоби в Плевен. Също и Passat CC-то на баща ми е отнасяло скобата и докато не плати скобаджията не иска да я махне, нищо че само часовниците на двамата струват колкото 10 буса на скобарите. Май поне в нашия град няма подбор.
Nope ... it's Chuck Testa !!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pampo » 20 Яну 2012, 16:41

Leudi написа:
cls6666 написа:съответно и ако колата ти е черен мерцедес S65 AMG с номер който лесно се помни
и аз съм бесен на недомислиците и малоумията в България :ranting:

Аз съм виждал S500 и C63 AMG (добре де- само оптика) със скоби в Плевен. Също и Passat CC-то на баща ми е отнасяло скобата и докато не плати скобаджията не иска да я махне, нищо че само часовниците на двамата струват колкото 10 буса на скобарите. Май поне в нашия град няма подбор.

Е според простата логика, точно хора с часовници за по 10 бона трябва най-много да ги солят, щото са най-платежоспособни, ма тук в Бг логиката не е на почит така или иначе...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ...

Мнение от 520i » 20 Яну 2012, 16:59

outworld написа:Баси майката, или си платил таксата на НДК или не си плащал 20 години :shock:

и 20 години да са пак не може да са толко. Сигурно колега има някакви офиси, халета нещо такова.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го по тъч линията на живота..

Мнение от M3 E92 » 20 Яну 2012, 20:30

Пресен случай отпреди 30 минути - приятел с Golf 3 спира пред жилищен блок, само за да остави една приятелка, но имало патрулка наблизо - идват и му пишат фиш за неправилно паркиране - 50лв. :kuku:
Същите тия оная вечер аз спирам ЗАД тях, пак за да слезе същото момиче, ония 3-ма стоят и гледат BMW-то и нищо :dunno: :ranting:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 525 tds '97
Мечтае да кара: CL65 AMG
Детайли за колата: дизел

Мнение от cls6666 » 20 Яну 2012, 22:02

Kогато е само за слизане мисля че не е паркиране ,да обжалва глобата
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата