шистов газ (анкета)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

шистов газ

да
24
15%
не
139
85%

Общо гласове : 163
ентусиаст
Аватар
Кара: 03'Е53 М62TUB44
Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
Детайли за колата: Петица с много седмици

Re: шистов газ (анкета)

Мнение от dan-dam » 16 Яну 2012, 22:34

Да видим кави резултати ще се получат тук (въпреки, че мисля, на всички е ясно), понеже тука :arrow: http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4476331 излизат едни цифри, които...не, не вярвам да са манипулирани :mhihi:

Аватар
Кара: CLS350 и Е39

Мнение от ivoo » 16 Яну 2012, 23:10

bum_bum написа:Кво значение има след като избрахте мутрата да решава, вместо народа?
.

+1 :yes:
Вече и 300 протести да има все тая. Големите пари казват как ще е . Не Вие.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 17 Яну 2012, 0:05

Че то преди как беше ? Да не би ти и аз досега да казвахме как ще е че сега да е по друго?
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Аватар

Мнение от ivoo » 17 Яну 2012, 1:26

Jordana написа:Че то преди как беше ? Да не би ти и аз досега да казвахме как ще е че сега да е по друго?

От преди и сега разликата е огромна. Факти има много , ама и не ми се пише. Незнам кой колко си спомня от недалечното минало но. -... Последните четири петилетки показаха, че който блокира София, блокира България Потвърдиха го живите вериги през Виденовата зима на 1996-1997 г. и обсадата на парламента на таксиметровите шофьори през март 2001-а, когато намериха удушен малкия Пепи Терзийски. В първия случай правителството падна, а във втория премиерът Иван Костов така се уплаши, че отиде лично да преговаря с шофьорите и прие всичките им искания. Даже набързо им хвана убиеца – психично болната майка на детето. Вярно, случаят не стигна до съд, така че остана съмнение във вината й, но важното беше, че се постигна политическо спокойствие.Яне Янев, преди да стане депутат, раздаваше пилета, блокираше пътищата с крави и доведе пред парламента прасета Сякаш тези вътре не стигат...
Със сегашната власт няма никъкъв диалог. Вече за намерен мъртъв човек се раздават 3-4 пържолки

Между нас казано, това не са български изобретения. Световни лидери са френските фермери, които блокираха магистралите с трактори и изливаха мляко по улиците още преди половин век.
3 януари 1997г— Конфедерация на труда Подкрепа започва масови протести срещу проекто правителството на Българската социалистическа партия.
10 януари 1997г — Тълпи от протестиращи нахлуват в сградата на Народното събрание. Обединените демократични сили оглавяват народното недоволство.
19 април — Провеждат се Парламентарни избори в България 1997 (предсрочни), които са спечелени от Обединените демократични сили.

Мнозинството българи днес си позволяват най-много символични действия – лентички в стил „Не сте сами!” или табели „Подкрепям стачката! Изобщо , от новото поколение на България вече , такива дейтствия вече са немислими. Дори и един протест вече НЕ СЕ прави както трябва . Пример с протеста за горивата . Идва полицията разделя протестиращите на групи и ..................???? После следва хленчене по форумите че полицаите ни ги пуснали , че ги били разделили и т.-н и т.н .
Сега след като цялата власт е в ръцете на мутри и полицаи , Вие какво очаквате ? Да ви вземат насериозно ли ?
Аааааа , за шистовия газ ли говорихме ? Или ЗА или Против него ? Видно е повечето сме против , ама какво от това . От този човек ли зависи ?

http://money.bg/news/id_1051583508
И още по темата http://money.bg/news/id_1183523767/75_на_сто_от_българите_подкрепят_проучванията_за_шистов_газ_у_нас
Или може би чакате от тези хора да защитят интересите ВИ ?
http://money.bg/news/id_407736021/Сделка_с_твоите_пари
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: poor man's M3 (E30 318iS)
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от ///Maximalniq » 17 Яну 2012, 23:15

Борисов: Щом хората не искат, оттегляме решението
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1189835

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E61 530dA '04

Мнение от koleto_78 » 18 Яну 2012, 1:02

НЕ

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 18 Яну 2012, 10:51

ivoo написа:
Jordana написа:Че то преди как беше ? Да не би ти и аз досега да казвахме как ще е че сега да е по друго?

От преди и сега разликата е огромна. Факти има много , ама и не ми се пише. Незнам ......Е дано днес мине и през парламента забраната за проучване с тази технология замърсяваща околната среда.А що се отнася до "преди" ...колега струва ми се доста едностранно виждаш нещата.Какво ще кажеш за продажбата под масата на нефтохим бургас от Иван Костов или за съсипването на Кремиковци или за Разпарчатването на Булгартабак или за фалита на БДЖ или за плама Плевен или за БГА Балкан или ....то тоя списък е безкраен.Все бивши държавни предприятия съсипани умишлено за да се купят на безценица срещу комисионна прибрана точно от тея сини и червени дето сега плачат че са погазени правата им.Тогава трябваше да се протестира не сега.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Т-34
Мечтае да кара: F1 race car!
Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun

Мнение от P1tbuL » 18 Яну 2012, 11:38

Всеки нормален би бил против. И не няма да ми е забавно водата от чешмата ми да е запалима... никак даже!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 18 Яну 2012, 15:09

P1tbuL написа:Всеки нормален би бил против. И не няма да ми е забавно водата от чешмата ми да е запалима... никак даже!

Tука Ни позна,при една реклама че чешмите ше могат да се палят свободно,след като почне проучване за шистов газ,ще има толкова желаещи,че даже цените на имотите ше скочат в района на проучването,това би означавало да си джъткаш колата на далавера,а далаверата е водеща във всяко начинание на нашенеца :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от Hades_ » 18 Яну 2012, 20:38

Забраниха им да проучват на Шеврон.....Все си мисля, че трябваше да проучат какво имаме и да използват сондажите като коз, за да си намалим цената на природния газ. Явно руското енергийно лоби е много силно щом успя и протести в 12 града да организира или bgmama е проводник на руската енергийна политика :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 412 Turbo/323ti
Мечтае да кара: Mig-29
Детайли за колата: Old school!

Мнение от r19 » 18 Яну 2012, 22:41

Дори проучването за този газ е много вредно за природата, така че не мерси ... :no:
Да се опитват другаде да разсипват природата въпреки, че едва ли ще им даде някой..
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Т-34
Мечтае да кара: F1 race car!
Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun

Мнение от P1tbuL » 19 Яну 2012, 0:27

Е.Димитров написа:
P1tbuL написа:Всеки нормален би бил против. И не няма да ми е забавно водата от чешмата ми да е запалима... никак даже!

Tука Ни позна,при една реклама че чешмите ше могат да се палят свободно,след като почне проучване за шистов газ,ще има толкова желаещи,че даже цените на имотите ше скочат в района на проучването,това би означавало да си джъткаш колата на далавера,а далаверата е водеща във всяко начинание на нашенеца :mhihi:

Е кел файда като си напълниш резервоара от чешмата а на сутринта си напрайш кафе с бензин :conf: :mhihi:

русата мафия!
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от Ronka » 19 Яну 2012, 0:40

P1tbuL написа:
Е кел файда като си напълниш резервоара от чешмата а на сутринта си напрайш кафе с бензин :conf: :mhihi:

Ех мечти ... :lol:

Не разбрахте ли,че всичко се продава ...здраве,земи,хора,животи ...
ИзображениеIs...

Много като тебе вече плакаха ...

Аватар

Мнение от ivoo » 19 Яну 2012, 1:18

///Maximalniq написа:Борисов: Щом хората не искат, оттегляме решението
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1189835

Да. Само че трябва да се прави разлика м/у решение и закон .Това че днес са решили така , не означава че утре няма да решат друго. Точно пък тея управляващи сутрин говорят едно , а вечерта са на друго мнение.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 19 Яну 2012, 13:50

Ехххх бегат като овци, блеят като овци - що е то??? - БЪЛГАРИ! :mhihi:
ТВЪРДО "ЗА" ПРОУЧВАНЕТО НА ШИСТОВ ГАЗ именно от Шеврон, а не от Газпром примерно!!! Ама на овце не обяснявам... :smoke:
П.С: долното страхливо помиярче Тиква ака ББ, бавно и решително върви към своя край, за мое огромно удоволствие! ще хапва пържолки скоро :mrgreen: :mrgreen:
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата