шистов газ (анкета)
Модератор: Общи модератори
33 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
Re: шистов газ (анкета)
P1tbuL написа:Всеки нормален би бил против. И не няма да ми е забавно водата от чешмата ми да е запалима... никак даже!
Ще разрешиш да те коригирам - всеки нормален би се поинтересувал каква е технологията, как се правят проучванията и какви реални опасности има при проучването/добива. Твърде много истерия и фанатизъм има в аргументите на противниците на проучванията, че да ги приема на доверие.
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
Не.
- Татко, това е новият ми приятел. Той е влогър, трейдър, маркетинг гуру и инфлуенсър...
- Абе дъще, абе дали няма как да се съберете пак с онзи циганин?
- Абе дъще, абе дали няма как да се съберете пак с онзи циганин?

- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
- Кара: Т-34
- Мечтае да кара: F1 race car!
- Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun
Feanor написа:P1tbuL написа:Всеки нормален би бил против. И не няма да ми е забавно водата от чешмата ми да е запалима... никак даже!
Ще разрешиш да те коригирам - всеки нормален би се поинтересувал каква е технологията, как се правят проучванията и какви реални опасности има при проучването/добива. Твърде много истерия и фанатизъм има в аргументите на противниците на проучванията, че да ги приема на доверие.
Съгласен! Но защо мислиш, ч след като казвам НЕ, не съм разучил за какво става на въпрос?

33 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3