RED-angel eyes

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: с Adaptive Drive
Мечтае да кара: F06 с B58

Re: RED-angel eyes

Мнение от 100imenov » 19 Яну 2012, 19:06

Zagy написа:Аз имам и габарити, и енджъли :mrgreen:

Просто очетата са на отделна верига с отделно захранване ;)
Е тогава си спешъл едишън :ok:
bmw-maximilian написа:Според мене момчета много задълбочавате..аз реално габарити нямам,габаритите са ми angel eyes-ite,но не ми правят проблем куките :dunno:
Няма за какво да ти правят,защто си имаш,просто са модифицирани,а и при фейса изглежда като ОЕМ

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e46

Мнение от dimitar46 » 19 Яну 2012, 20:08

само ще ви споделя че направо спират колата от движение с червени рингове :yes: :yes: :yes:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: комби
Мечтае да кара: Нещо с S мотор
Детайли за колата: N52B25

Мнение от Gqbriel » 19 Яну 2012, 20:20

bmw-maximilian написа:Според мене момчета много задълбочавате..аз реално габарити нямам,габаритите са ми angel eyes-ite,но не ми правят проблем куките :dunno:

Макси - ти да не си с червени,розови,сини,лилави ? Не беше ли с CCFL стандартния 6000к :dunno: ..ако не си с цвят различен от жълт,бял,и бледнеещи пдообни - за какво да те спират? - ако тръгнем точно по цветовете - ми да спрат и някои ксенони...вече за ярките лилави,розови,червени - определено има логика
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от гумата » 19 Яну 2012, 21:15

Напълно незаконни са. Подобно остроумие не е забавно!
Без оглед, че съм чел много добри мнения от хората, които подкрепят днес червените габарити, смятам, че е уместно остро да припомня, че за това няма майтап! Не може да се кредитира публично поощрявана престъпна дейност.
Да се извините за глупостта си, защото някой ще пострада!
Необходимо е да се посочи ясно, незаконният характер на поставянето на червени габарити пред автомобила.
Съгласно закона, червените светлини означават стопове и габарити и се слагат само на задните светлини- габарити и стопове. Червеният цвят показва движещо се отпред МПС!
Давате ли си сметка за лентата, в която се движи с този червен цвят и за последствията?
Едно е да можеш да караш добре, друго е да си откровен престъпник!
Явно има хора ,които се майтапят за сметка на малоумниците, които ще се вържат и ще убият някой, който ще навлезе в насрещното, докато се чуди, защо не си е в лентата или остроумно ще се самоубият. Така стават тежки катастрофи. Ако не сте виждали на живо и не сте мирисали кръв и месо от катастрофа, мога да ви уверя, че след няколко огледа няма да посмеете да се мислите за мъже и да пишете неща , които се четат и от деца. Вие представлявате опасност и е уместно да помислите не давате ли пример на някой , който ще ви подражава. Може би нямате починали другари или вече не ги помните?
Избирането на червени светлини отпред вместо бели светлини за габарити е много опасно, но и пределно просташко!
Предоставям на съвестта на модератора да пусне този материал или да публикува от свое име съответстващо на Закона за движение по пътищата становище.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Gqbriel » 19 Яну 2012, 21:27

гумата написа:Напълно незаконни са. Подобно остроумие не е забавно!
Без оглед, че съм чел много добри мнения от хората, които подкрепят днес червените габарити, смятам, че е уместно остро да припомня, че за това няма майтап! Не може да се кредитира публично поощрявана престъпна дейност.
Да се извините за глупостта си, защото някой ще пострада!
Необходимо е да се посочи ясно, незаконният характер на поставянето на червени габарити пред автомобила.
Съгласно закона, червените светлини означават стопове и габарити и се слагат само на задните светлини- габарити и стопове. Червеният цвят показва движещо се отпред МПС!
Давате ли си сметка за лентата, в която се движи с този червен цвят и за последствията?
Едно е да можеш да караш добре, друго е да си откровен престъпник!
Явно има хора ,които се майтапят за сметка на малоумниците, които ще се вържат и ще убият някой, който ще навлезе в насрещното, докато се чуди, защо не си е в лентата или остроумно ще се самоубият. Така стават тежки катастрофи. Ако не сте виждали на живо и не сте мирисали кръв и месо от катастрофа, мога да ви уверя, че след няколко огледа няма да посмеете да се мислите за мъже и да пишете неща , които се четат и от деца. Вие представлявате опасност и е уместно да помислите не давате ли пример на някой , който ще ви подражава. Може би нямате починали другари или вече не ги помните?
Избирането на червени светлини отпред вместо бели светлини за габарити е много опасно, но и пределно просташко!
Предоставям на съвестта на модератора да пусне този материал или да публикува от свое име съответстващо на Закона за движение по пътищата становище.

Колега,по-спокойно с тона...то е престъпно и да караш като малоумен на пътя и т.н и т.н и да караш над ограниченията и т.н ама не с този тон - не се обиждай ама аз майка тереза на пътя не съм виждал..посления ми проблем е включени фарове с червени рингове :shock:...но да не влизам в полемики излишни...
А това,което по-горе си написал - явно имаш тежка травма,или професията ти включва подобни неща - разбираемо е да реагираш по този начин,но тона е в повечко,по-опасно е да изпреварваш без мигач,отколкото да видиш стопове - първосигнално ще намалиш виждайки стопове,но на извън градски път особено по-дълъг завой,някой който изпреварва без мигач е 10 пъти по опасен - защото няма да намалиш...
За в българия сигурно са забранени - но като гледа в чужбина в някой държави не са...или използването им вечерно време без включени фарове - тогава да има някаква предпоставка за инцидент...а да споменавам ли червените мигачи?Жълтите фарове,ксенон на рефлектор,изтъркани гуми,неизрядни спирачки,напукани предни стъкла, и т.н айде ако имаме нещо да казваме,да е в реда на нещата и по начин,който няма да провокира негативно отношение към било то и правилно направена забелжка - :yes:
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .

младши ентусиаст
Аватар
Кара: тъжно друга марка :(
Мечтае да кара: Пак BMW

Мнение от The Edge » 20 Яну 2012, 4:25

:shock: Като гледам пак ще ни четат по други форуми ..

Фен на тройките
Аватар
Кара: Колите да палят и работят!
Мечтае да кара: ;)
Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)

Мнение от Dimitroff » 20 Яну 2012, 9:22

Най-напред ще помоля момчетата нагоре да се успокоят...пък като не стане ще заключа темата !
Спазвайте добрия тон във форума :idea:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: М40, 1.6

Мнение от Chapai » 20 Яну 2012, 9:36

Аз пък нарушение на добрият тон не виждам, само по крайни мнения. Ама младежите наистина прекаляват. Това ако го видя, ще си монтирам перка на хеликоптер на тавана - така де, нали ще правим каквото си поискаме без да се съобразяваме със закона.
Едно е да се държи като отегчена съпруга, друго си е като ококорена комшийка.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Gqbriel » 20 Яну 2012, 11:10

Chapai написа:Аз пък нарушение на добрият тон не виждам, само по крайни мнения. Ама младежите наистина прекаляват. Това ако го видя, ще си монтирам перка на хеликоптер на тавана - така де, нали ще правим каквото си поискаме без да се съобразяваме със закона.

Aбе малко излезнахме от него ама простено ни е...темата отиде в друга крайност,и нека не я превръщаме в повод за излишни спорове.В интерес на истината - гумата - казва нещата едно към едно,но явно с повечко адреналин,поразрових се снощи в другите форуми - отзивите бяха като неговите,остри,и против всичко подобно отпред на автомобила.
С една дума - първо е противозаконно и второ опасно подобни интервенции на предните светлини :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: U.D.M.

Мнение от stilko » 20 Яну 2012, 11:53

Поредната тема как в България всеки прави каквото си иска, без да се съобразява със закони, сигурност на пътя и колегиалност. На хората който отварят чужди форуми (особено немските) много добре знаят, че там хората не правят каквито и да е интервенции без предварително да се провери дали е разрешено от закона. А какво правим в България?! Първо гледаме как да си направим колата по-циганейшън, а после и как да заобиколим закона. Искам да попитам хората, който смятат че е нормално в предната част на автомобила да свети червена светлина. Какво става когато караш в полумрак само на включени червени рингове (защото е гъзария) и движещ се срещу теб автомобил решил, че това са задни габарити на автомобил тръгне да изпреварва серещу теб?

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 20 Яну 2012, 12:26

Аз пък не мога да разбера защо считаш всички пишещи тук за идиоти-самоубийци??? Никой няма да тръгне да кара само на ейнджъли...
Si non confectus, non reficiat.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Gqbriel » 20 Яну 2012, 12:38

Zagy написа:Аз пък не мога да разбера защо считаш всички пишещи тук за идиоти-самоубийци??? Никой няма да тръгне да кара само на ейнджъли...

Zagy - колкото и да не ми се иска да повярвам - намират се..само че тема вече стана прекалена....да интересно изглеждат тези рингове ,но по-добре без тях...
Лошото е,че се продават и не се забранява подобна продажба...както и да е..аз не виждам,кой самоубиец ще кара само на рингове в мъгла :dunno: ..стига с :OT:

Red Angels - :no:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: любимата ни марка да е първа ;)
Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)

Мнение от spower » 20 Яну 2012, 12:40

Ето млако червени фенери на е60 8) или стопове :winky:
bmw red3.jpg
red 3.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25: :lalala: https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

Фен на тройките
Аватар
Кара: Колите да палят и работят!
Мечтае да кара: ;)
Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)

Мнение от Dimitroff » 20 Яну 2012, 14:14

Цигания...пълна! :dummy:
Дето се вика - Езък за хубавата 60-ка :idea:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320д Е46 136к.с
Мечтае да кара: BMW F10

Мнение от shark1986 » 20 Яну 2012, 14:29

Темата е изчерпана и е за ключ :idea:

ПредишнаСледваща