RED-angel eyes
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
42 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- 100imenov
- ентусиаст
-
- Кара: с Adaptive Drive
- Мечтае да кара: F06 с B58
Re: RED-angel eyes
Е тогава си спешъл едишънZagy написа:Аз имам и габарити, и енджъли![]()
Просто очетата са на отделна верига с отделно захранване

Няма за какво да ти правят,защто си имаш,просто са модифицирани,а и при фейса изглежда като ОЕМbmw-maximilian написа:Според мене момчета много задълбочавате..аз реално габарити нямам,габаритите са ми angel eyes-ite,но не ми правят проблем куките
- dimitar46
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
bmw-maximilian написа:Според мене момчета много задълбочавате..аз реално габарити нямам,габаритите са ми angel eyes-ite,но не ми правят проблем куките
Макси - ти да не си с червени,розови,сини,лилави ? Не беше ли с CCFL стандартния 6000к

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
Напълно незаконни са. Подобно остроумие не е забавно!
Без оглед, че съм чел много добри мнения от хората, които подкрепят днес червените габарити, смятам, че е уместно остро да припомня, че за това няма майтап! Не може да се кредитира публично поощрявана престъпна дейност.
Да се извините за глупостта си, защото някой ще пострада!
Необходимо е да се посочи ясно, незаконният характер на поставянето на червени габарити пред автомобила.
Съгласно закона, червените светлини означават стопове и габарити и се слагат само на задните светлини- габарити и стопове. Червеният цвят показва движещо се отпред МПС!
Давате ли си сметка за лентата, в която се движи с този червен цвят и за последствията?
Едно е да можеш да караш добре, друго е да си откровен престъпник!
Явно има хора ,които се майтапят за сметка на малоумниците, които ще се вържат и ще убият някой, който ще навлезе в насрещното, докато се чуди, защо не си е в лентата или остроумно ще се самоубият. Така стават тежки катастрофи. Ако не сте виждали на живо и не сте мирисали кръв и месо от катастрофа, мога да ви уверя, че след няколко огледа няма да посмеете да се мислите за мъже и да пишете неща , които се четат и от деца. Вие представлявате опасност и е уместно да помислите не давате ли пример на някой , който ще ви подражава. Може би нямате починали другари или вече не ги помните?
Избирането на червени светлини отпред вместо бели светлини за габарити е много опасно, но и пределно просташко!
Предоставям на съвестта на модератора да пусне този материал или да публикува от свое име съответстващо на Закона за движение по пътищата становище.
Без оглед, че съм чел много добри мнения от хората, които подкрепят днес червените габарити, смятам, че е уместно остро да припомня, че за това няма майтап! Не може да се кредитира публично поощрявана престъпна дейност.
Необходимо е да се посочи ясно, незаконният характер на поставянето на червени габарити пред автомобила.
Съгласно закона, червените светлини означават стопове и габарити и се слагат само на задните светлини- габарити и стопове. Червеният цвят показва движещо се отпред МПС!
Давате ли си сметка за лентата, в която се движи с този червен цвят и за последствията?
Явно има хора ,които се майтапят за сметка на малоумниците, които ще се вържат и ще убият някой, който ще навлезе в насрещното, докато се чуди, защо не си е в лентата или остроумно ще се самоубият. Така стават тежки катастрофи. Ако не сте виждали на живо и не сте мирисали кръв и месо от катастрофа, мога да ви уверя, че след няколко огледа няма да посмеете да се мислите за мъже и да пишете неща , които се четат и от деца. Вие представлявате опасност и е уместно да помислите не давате ли пример на някой , който ще ви подражава. Може би нямате починали другари или вече не ги помните?
Избирането на червени светлини отпред вместо бели светлини за габарити е много опасно, но и пределно просташко!
Предоставям на съвестта на модератора да пусне този материал или да публикува от свое име съответстващо на Закона за движение по пътищата становище.
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
гумата написа:Напълно незаконни са. Подобно остроумие не е забавно!
Колега,по-спокойно с тона...то е престъпно и да караш като малоумен на пътя и т.н и т.н и да караш над ограниченията и т.н ама не с този тон - не се обиждай ама аз майка тереза на пътя не съм виждал..посления ми проблем е включени фарове с червени рингове

А това,което по-горе си написал - явно имаш тежка травма,или професията ти включва подобни неща - разбираемо е да реагираш по този начин,но тона е в повечко,по-опасно е да изпреварваш без мигач,отколкото да видиш стопове - първосигнално ще намалиш виждайки стопове,но на извън градски път особено по-дълъг завой,някой който изпреварва без мигач е 10 пъти по опасен - защото няма да намалиш...
За в българия сигурно са забранени - но като гледа в чужбина в някой държави не са...или използването им вечерно време без включени фарове - тогава да има някаква предпоставка за инцидент...а да споменавам ли червените мигачи?Жълтите фарове,ксенон на рефлектор,изтъркани гуми,неизрядни спирачки,напукани предни стъкла, и т.н айде ако имаме нещо да казваме,да е в реда на нещата и по начин,който няма да провокира негативно отношение към било то и правилно направена забелжка -

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
- The Edge
- младши ентусиаст
-
- Кара: тъжно друга марка :(
- Мечтае да кара: Пак BMW

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Най-напред ще помоля момчетата нагоре да се успокоят...пък като не стане ще заключа темата !
Спазвайте добрия тон във форума
Спазвайте добрия тон във форума

Аз пък нарушение на добрият тон не виждам, само по крайни мнения. Ама младежите наистина прекаляват. Това ако го видя, ще си монтирам перка на хеликоптер на тавана - така де, нали ще правим каквото си поискаме без да се съобразяваме със закона.
Едно е да се държи като отегчена съпруга, друго си е като ококорена комшийка.
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
Chapai написа:Аз пък нарушение на добрият тон не виждам, само по крайни мнения. Ама младежите наистина прекаляват. Това ако го видя, ще си монтирам перка на хеликоптер на тавана - така де, нали ще правим каквото си поискаме без да се съобразяваме със закона.
Aбе малко излезнахме от него ама простено ни е...темата отиде в друга крайност,и нека не я превръщаме в повод за излишни спорове.В интерес на истината - гумата - казва нещата едно към едно,но явно с повечко адреналин,поразрових се снощи в другите форуми - отзивите бяха като неговите,остри,и против всичко подобно отпред на автомобила.
С една дума - първо е противозаконно и второ опасно подобни интервенции на предните светлини

Поредната тема как в България всеки прави каквото си иска, без да се съобразява със закони, сигурност на пътя и колегиалност. На хората който отварят чужди форуми (особено немските) много добре знаят, че там хората не правят каквито и да е интервенции без предварително да се провери дали е разрешено от закона. А какво правим в България?! Първо гледаме как да си направим колата по-циганейшън, а после и как да заобиколим закона. Искам да попитам хората, който смятат че е нормално в предната част на автомобила да свети червена светлина. Какво става когато караш в полумрак само на включени червени рингове (защото е гъзария) и движещ се срещу теб автомобил решил, че това са задни габарити на автомобил тръгне да изпреварва серещу теб?
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Аз пък не мога да разбера защо считаш всички пишещи тук за идиоти-самоубийци??? Никой няма да тръгне да кара само на ейнджъли...
Si non confectus, non reficiat.
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
Zagy написа:Аз пък не мога да разбера защо считаш всички пишещи тук за идиоти-самоубийци??? Никой няма да тръгне да кара само на ейнджъли...
Zagy - колкото и да не ми се иска да повярвам - намират се..само че тема вече стана прекалена....да интересно изглеждат тези рингове ,но по-добре без тях...
Лошото е,че се продават и не се забранява подобна продажба...както и да е..аз не виждам,кой самоубиец ще кара само на рингове в мъгла

Red Angels -

- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
Ето млако червени фенери на е60
или стопове 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
- shark1986
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320д Е46 136к.с
- Мечтае да кара: BMW F10
Темата е изчерпана и е за ключ 

42 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3