RED-angel eyes
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
42 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Re: RED-angel eyes
shark1986 написа:Темата е изчерпана и е за ключ
Баси майката...как ми се скара !

Едно мнение да постна в темата и колегите казват, че е за ключ...ми щом е за ключ...да я заключвам?!
Някой нещо да има да добави за финал ??

- makaveli316
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320d E46 2002г.
- Мечтае да кара: 2010 e92 335i
На мен тези червени рингове малко ми приличат на типичен китайски тунинг и ако ги видя особено на по-нова кола, бих се хванал за главата 

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"
- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
кеф ти сини, кеф ти червени
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Huku написа:кеф ти сини, кеф ти червени
изтината е някаде по средата

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Най-голямата истина е като с RGB лентите и с дистанционно си превключваш какъвто цвят искаш.
Кеф ти бял, червен, зелен, бенбен. Може и да намигаш на мацката в предната кола
С това мое изречение май темата е за ключ
Кеф ти бял, червен, зелен, бенбен. Може и да намигаш на мацката в предната кола

Трябва да си богат, за да караш BMW!
Трябва да си много богат, за да караш старо BMW!
Трябва да си много богат, за да караш старо BMW!
- makaveli316
- младши ентусиаст
-
JTD написа:Най-голямата истина е като с RGB лентите и с дистанционно си превключваш какъвто цвят искаш.
Кеф ти бял, червен, зелен, бенбен. Може и да намигаш на мацката в предната кола![]()
Абсолютно и даже ми е чудно как въобще спорите дали е законно или не, да се слагат подобни рингове, при положение, че би трябвало да е "незаконно" някой така да се гаври с такава марка от класа (БМВ) с подобни "тунинги".

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
makaveli316 написа:JTD написа:Най-голямата истина е като с RGB лентите и с дистанционно си превключваш какъвто цвят искаш.
Кеф ти бял, червен, зелен, бенбен. Може и да намигаш на мацката в предната кола![]()
Абсолютно и даже ми е чудно как въобще спорите дали е законно или не, да се слагат подобни рингове, при положение, че би трябвало да е "незаконно" някой така да се гаври с такава марка от класа (БМВ) с подобни "тунинги".
За класата и гавренето -

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- Amatior4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 320D
Щом е за ключ и аз ще бодна нещо
Момци то на Илинци се продават сини полицейски буркани , ама айде да видиме кой ще си купи и ще си го лепне на тавана и ще кара така.
Иначе и за мене си е цигания с тия цветове, но всичко си е въпрос на вкус.
П.с.
Трябва да видите мойта циганийка как присветква през 2 сек, като съм си оставил колата на ляв мигач и изгасена

Момци то на Илинци се продават сини полицейски буркани , ама айде да видиме кой ще си купи и ще си го лепне на тавана и ще кара така.
Иначе и за мене си е цигания с тия цветове, но всичко си е въпрос на вкус.
П.с.
Трябва да видите мойта циганийка как присветква през 2 сек, като съм си оставил колата на ляв мигач и изгасена

Колеги,
тонът ми не е отправен персонално към вас, а към тези, които ще четат за червените светлини поставени на предните фарове. Достатъчно добри неща чета от вас, но понякога шегите са опасни за по- лековерни , лабилни и невежи хора. Можеше да напиша шеговит фейлетон на тема тъмнината и нашето славно присъствие в мрака. Целта ми е да помогна на тези , които определено не могат да преценяват, както вие можете. Не е моя работа кой какво харесва и затова подкрепям свободата на личността, но всеки може да бъде на неправилното място в неправилния момент.
По повод на позволената продажба по безконтролни базари може да се прави аналогия с позволените уоки токи със силно излъчване и които носят солени глоби или анти радарите, които заглушават радарите на пътна полиция..
За сведение ви копирам:
Чл. 72. ЗДвП Всяко намиращо се на платното за движение пътно превозно средство или състав от пътни превозни средства, към които не са приложими изброените по-горе изисквания, през нощта трябва да имат най-малко две бели или жълти добре различими светлини отпред и две червени светлини отзад.
Чл. 73. (Изм. - ДВ, бр. 43 от 2002 г., в сила от 26.04.2002 г.) На път извън населено място през нощта или при намалена видимост всяко спряно на платното за движение моторно превозно средство и тегленото от него ремарке трябва да бъдат обозначени с включени габаритни светлини.
Чл. 74. (1) Допълнителни светлини за мъгла може да се използват само при значително намалена видимост поради мъгла, снеговалеж, дъжд или други подобни условия. Тези светлини не може да се използват самостоятелно.
(2) Допълнителна задна светлина за мъгла с червен цвят се използва само когато видимостта е намалена под 50 метра.
Чл. 74а. (Нов - ДВ, бр. 51 от 2007 г.) Аварийният сигнал може да бъде включван за предупреждаване на останалите участници в движението за различни опасности, когато моторното превозно средство е спряло поради повреда или има участие в пътнотранспортно произшествие и не може да бъде отстранено веднага и се явява препятствие за другите участници в движението.
Чл. 75. (Доп. - ДВ, бр. 51 от 2007 г.) През деня мотоциклетите и мотопедите се движат с включена къса светлина отпред и с включена габаритна светлина отзад.
Чл. 76. Забранено е използването на други светлини, освен предвидените в този закон и издадените въз основа на него нормативни актове.
От правилника за приложение на ЗДвП:
Чл. 10. (1) Моторно превозно средство или тегленото от него ремарке е технически неизправно, ако има някоя от следните повреди или неизправности:
точка
12. по осветителната уредба:
а) изменени са броят, типът, цветът и разположението на предписаните светлини, с изключение на светлините за мъгла;
б) светлините не са регулирани;
в) не светят дългите, късите, габаритните светлини или стоп-светлините;
г) пътепоказателите не работят;
д) липсват предвидените светлоотразители;
е) недостатъчно осветена е задната табела с регистрационния номер.
Може и да има полза.
тонът ми не е отправен персонално към вас, а към тези, които ще четат за червените светлини поставени на предните фарове. Достатъчно добри неща чета от вас, но понякога шегите са опасни за по- лековерни , лабилни и невежи хора. Можеше да напиша шеговит фейлетон на тема тъмнината и нашето славно присъствие в мрака. Целта ми е да помогна на тези , които определено не могат да преценяват, както вие можете. Не е моя работа кой какво харесва и затова подкрепям свободата на личността, но всеки може да бъде на неправилното място в неправилния момент.
По повод на позволената продажба по безконтролни базари може да се прави аналогия с позволените уоки токи със силно излъчване и които носят солени глоби или анти радарите, които заглушават радарите на пътна полиция..
За сведение ви копирам:
Чл. 72. ЗДвП Всяко намиращо се на платното за движение пътно превозно средство или състав от пътни превозни средства, към които не са приложими изброените по-горе изисквания, през нощта трябва да имат най-малко две бели или жълти добре различими светлини отпред и две червени светлини отзад.
Чл. 73. (Изм. - ДВ, бр. 43 от 2002 г., в сила от 26.04.2002 г.) На път извън населено място през нощта или при намалена видимост всяко спряно на платното за движение моторно превозно средство и тегленото от него ремарке трябва да бъдат обозначени с включени габаритни светлини.
Чл. 74. (1) Допълнителни светлини за мъгла може да се използват само при значително намалена видимост поради мъгла, снеговалеж, дъжд или други подобни условия. Тези светлини не може да се използват самостоятелно.
(2) Допълнителна задна светлина за мъгла с червен цвят се използва само когато видимостта е намалена под 50 метра.
Чл. 74а. (Нов - ДВ, бр. 51 от 2007 г.) Аварийният сигнал може да бъде включван за предупреждаване на останалите участници в движението за различни опасности, когато моторното превозно средство е спряло поради повреда или има участие в пътнотранспортно произшествие и не може да бъде отстранено веднага и се явява препятствие за другите участници в движението.
Чл. 75. (Доп. - ДВ, бр. 51 от 2007 г.) През деня мотоциклетите и мотопедите се движат с включена къса светлина отпред и с включена габаритна светлина отзад.
Чл. 76. Забранено е използването на други светлини, освен предвидените в този закон и издадените въз основа на него нормативни актове.
От правилника за приложение на ЗДвП:
Чл. 10. (1) Моторно превозно средство или тегленото от него ремарке е технически неизправно, ако има някоя от следните повреди или неизправности:
точка
12. по осветителната уредба:
а) изменени са броят, типът, цветът и разположението на предписаните светлини, с изключение на светлините за мъгла;
б) светлините не са регулирани;
в) не светят дългите, късите, габаритните светлини или стоп-светлините;
г) пътепоказателите не работят;
д) липсват предвидените светлоотразители;
е) недостатъчно осветена е задната табела с регистрационния номер.
Може и да има полза.
Zagy написа:Аз пък не мога да разбера защо считаш всички пишещи тук за идиоти-самоубийци??? Никой няма да тръгне да кара само на ейнджъли...
Не смятам всички пишещи тук за идиоти и не пишещите тук смятам за такива когато ги срещна на пътя в сумрак с включени само габарити или ангелски очи и дори движещи се през тъмната част на денонощието без каквито и да е светлини. Тук идва момента да спомена и другата крайност, включете си предните и задните светлини за мъгла, не защото има такава, а защото е гъзария. Какво ти пука, че вадиш очите на околните. Едва ли има някой да не е срещал такива ИДИОТИ. Лошото е че все повече и повече стават!
- makaveli316
- младши ентусиаст
-
stilko написа:Zagy написа:Аз пък не мога да разбера защо считаш всички пишещи тук за идиоти-самоубийци??? Никой няма да тръгне да кара само на ейнджъли...
Не смятам всички пишещи тук за идиоти и не пишещите тук смятам за такива когато ги срещна на пътя в сумрак с включени само габарити или ангелски очи и дори движещи се през тъмната част на денонощието без каквито и да е светлини. Тук идва момента да спомена и другата крайност, включете си предните и задните светлини за мъгла, не защото има такава, а защото е гъзария. Какво ти пука, че вадиш очите на околните. Едва ли има някой да не е срещал такива ИДИОТИ. Лошото е че все повече и повече стават!
Тия със светлините за мъгла дето светят по всяко време, са сигурно 70% от шофьорите в Бг. И аз винаги съм се питал защо карат така и освен за гъзария, за друго не се сещам.
А тва за ейнджълите в тъмницата е екстремно вече.

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
42 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3