Нощни безцелни разходки.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го по тъч линията на живота..

Re: Нощни безцелни разходки.

Мнение от M3 E92 » 04 Дек 2011, 12:16

Оная вечер така се излизгах на слизане от копитото, въобще не бях готов за това, добре, че DSC-то работеше :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 04 Дек 2011, 12:30

M3 E92 написа:Оная вечер така се излизгах на слизане от копитото, въобще не бях готов за това, добре, че DSC-то работеше :mhihi:

сняг или поледица?
No bling at the Ring

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го по тъч линията на живота..

Мнение от M3 E92 » 04 Дек 2011, 12:35

BadAngel написа:
M3 E92 написа:Оная вечер така се излизгах на слизане от копитото, въобще не бях готов за това, добре, че DSC-то работеше :mhihi:

сняг или поледица?

Сняг няма още, по-скоро поледица, знаете го как сутрин асфалтът е леко черничък и се хлъзга :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше за стария E36 Team Sofia
Мечтае да кара: M3 E36

Мнение от Чанев » 06 Дек 2011, 4:26

Понеделник вечерта е ... решавам да покарам малко и в 02:00 бях взел ключовете заредил малко тунджа и реших да пообикалям...Но ето намериха се 2 тъпи корумпирани ченгета които ме държаха 30 минути със заплахи за 24 часа в ареста,претърсване на колата с кучета и тн...И като накрая ми задодаха въпроса ама ако искаш да не ходиш в ареста ще трябва да почерпиш и аз ясно и точно им казах че пари за тях нямам,повъртяха се 1 минута спогледаха се един друг върнаха ми документите и си заминах...но ми счупиха цялото настроение за разходка...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60 525D
Мечтае да кара: BMW M5 Competition

Мнение от Amateur » 07 Дек 2011, 4:08

Аз обикалям лятото само.Леко бавно из градчето всичко спи,тишина...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 20 Яну 2012, 20:36

Желаещи за разходка извън София?
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 20 Яну 2012, 21:04

И азе след малко отпътувам на малка разходка :ok: :driving:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 520i

Мнение от doktormik » 20 Яну 2012, 21:13

от Пловдив-маршрута към Пещера-Цигов чарк...особено зимата..ебати спокойствието и тишината нощно време..

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е39
Мечтае да кара: e46 М3

Мнение от shalashaska » 20 Яну 2012, 23:12

Amateur написа:Аз обикалям лятото само.Леко бавно из градчето всичко спи,тишина...

Класикааа :bowdown:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го на ножки
Мечтае да кара: на 50ст бензина.

Мнение от Jang1r » 21 Яну 2012, 3:40

Веднага след като видях повдигнатата тема,усетих че нещо не е наред с акълеца ми...защото вече бях грабнах ключовете и се бях запътил към бензиностанцията!Тука е момента да благодаря на многото динозаври измрели преди милиони години,за да можем сега да караме Бимите си. :mhihi: Сипах скромните 10л и онази гадна стрелка мудно се надигна до 30.Все пак не исках да имам много гориво,че ще се отплесна и току виж съм се озовал някъде в Румъния. :dunno: Първоначално си мислех да отскокна до Казашко,че е близко,но достигайки Тополи промених решението си и тръгнах обратно към Варна.Точно подминавайки кръговото на Метро и зад мене едни сини бурканчета. Добър вечер,добър вечер,документи за проверка...обичайното. ;) Вече свободен и поогладнял от един денонощен магазин купих любимите ми за нощните разходки 2 сникерса и малка минерална вода.От там газ към Аксаково.Точно влизам в Аксаково и 300-400 метра след това палка!Викам си на ум "Ай сиктир!Това му се вика късмет".Отново проверката мина безпроблемно.Започнах да се изкачвам по Аксаковската панорама и тука е момента да кажа,че беше ебаси ташака!Такава мъгла,че с 4300к ксенон и включени халогени се налагаше да карам с 50,защото просто нищо не се виждаше.Изкачих се и поех по разклона за Албена.То се беше видяло,че ще обикалям като гламав :D Тук пътя вече беше по-приятен и мъгла почти нямаше.Цъкнах всичкото възможно "фар",поосилих радиото любувайки се на стари български "пенсионерски" песни.За нула време вече бях на кръговото в Албена.Спрях там хапнах 2та Сникерса,пиинах водичка и хайде наобратно по пътя по който дойдох.Все пак ако мина през Златните или по пътя за Златните нямаше начин да не ме спрат за 3та проверка. :lol: Слушам си музичка,климатроника подържа приятните 24 градуса в купето,а аз като дрогиран с шоколадов десерт си пея,макар и фалшивичко. :driving: Наближих панорамата и започнах да се спускам на 5та без газ...това между другото винаги ми е било от любимите моменти-разходомера сочещ 0! :ok: Влизам в Аксаково.Някакво чудно спокойствие,движение няма,тишинка-открехнах леко прозореца да влезе малко чист въздух.В този момент позната гледка-някъв хубавец пак ръкомаха със слънчогледа!Идва гордо униформения.А пак ли ти бе?!?! :shock: Хайде махай са от тука! :dummy: Навлязал вече във Варна на ум си мисля как повтарям рекорда си за 3 проверки за една нощ....в този момент минавам покрай Аерогарата посока "Ейприкът гардън"(Кайсиева градина) :mhihi: и който е минавал от там или е от Варна знае какво предстои...4та проверка. :wtf: Тука вече нямам ни ума,ни дума как за 2 часа могат да ме спрат 4ри пъти! :dunno: Потвърди се за 4ти път тази вечер,че съм редовен и хайде по живо,по здраво.Обиколих няколко пъти кварталните улички и се прибрах.Сипах си чаша вино и викам да се разпиша отново в темата. :type:
Бахти каръшката вечер :mhihi:
BMW e36 318TDS Touring
BMW e36 318iS Sedan with m52b25-SOLD
Opel Vectra B X16XEL

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: мечтата си!e46 320ci & e92 320d
Детайли за колата: Devil heart.. Angel eyes...

Мнение от Wolfeye » 21 Яну 2012, 3:57

Колеги, току що се прибрах от работа и по пътя към вкъщи беше уникално изживяване. Още съм превъзбуден!
Снега пада на големи парцали, още не са изчистени големите булеварди и мойта Бима прави първите следи в снега :bang: На 2ра , на 3та, на ляво , на дясно ... голям кеф! Поне ми е първа зима с Бимата и се радвам като малко дете :angel:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 21 Яну 2012, 7:06

Jang1r написа:4та проверка. :wtf: Тука вече нямам ни ума,ни дума как за 2 часа могат да ме спрат 4ри пъти! :dunno:

Колега вечер куките не могат да направят необходимата бройка и спират всичко живо в по-странните часове на денонощието. :)
Аз съм имал 3 пъти спирания за 1 вечер и 3те пъти съм надувал дрегер, въпреки че няма основателна причина за това. Просто така :mrgreen: :lol:

Иначе това ми е любимото занимание - спокойствието е безценно :bowdown: :yes:
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 520i, Suzuki GSXR 750 (K7)

Мнение от DjFace » 21 Яну 2012, 7:58

Аз, в сряда, след отстраняване на една повреда в автоматика се изкефих, че работи и реших да направя едно кръгче до Ихтиман (да го тествам уж). Ама нещо се отплеснах и ...вместо да обърна подкарах към Самоков, там не завих към София, реших да мина през Белчин баня и Железница, ама и там не завих, та се озовах в Дупница. Е, там вече хванах пътя за София. Има-няма 220км. чисто удоволствие и хубава музика.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 740xd lci M-Packet

Мнение от Facheff » 21 Яну 2012, 11:41

Мислих,че нощните идиоти сме на изчезване но явно уеко съм се объркал :mrgreen:
Аз също постоянно съм из улиците ,но ченгетата не ме оставят на спокойствие :bang:
Вчера ме спряха за времето 22.00-03.30 някъде около 9-10 пъти :paranoid: тва не е нормално :kuku:
Иначе можем да се засечем навсякъде из убитичкия ни град,но най-често съм по българия,студентски град,околомръсното и из центара :mrgreen:
:smoke: :mrgreen: :driving: - безценно

Scrapyard user
Аватар
Кара: Peugeot 3008 + Yamaha Tracer 9GT

Мнение от Spit-Fire » 21 Яну 2012, 16:28

И ние вчера решихме да покараме малко из Пловдив в пакет 2 30-ки, и още на първите куки имаше палка, тъй че споко. Ма инъче после 30-40 км. на висока музика из града като капитан :mhihi: :mhihi: :mhihi:
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата