За Наглостта на Паркинги и гаражи!!! БЕСЕН СЪМ!!!
Модератор: Общи модератори
- Leudi
- Потребител
-
- Кара: E90 316i М-Пакет; Golf 5 2.0 TDI
Re: За Наглостта на Паркинги и гаражи!!! БЕСЕН СЪМ!!!
M3 E92 написа:Пресен случай отпреди 30 минути - приятел с Golf 3 спира пред жилищен блок, само за да остави една приятелка, но имало патрулка наблизо - идват и му пишат фиш за неправилно паркиране - 50лв.
Същите тия оная вечер аз спирам ЗАД тях, пак за да слезе същото момиче, ония 3-ма стоят и гледат BMW-то и нищо![]()
Ти да не си се объркал? Плевенски полицаи са ме е*авали и с Пасата на баща ми и с БМВ-то (които общо струват сигурно 200 бона). Или си им твърде симпатичен или не са Плевенски полицаи. Въобще няма такова нещо като Плевенския полицай. И скобаджиите са същите.
То не че е лошо де, ама как точно в Плевен намериха да са толкова примерни.
Nope ... it's Chuck Testa !!!
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Leudi написа:M3 E92 написа:Пресен случай отпреди 30 минути - приятел с Golf 3 спира пред жилищен блок, само за да остави една приятелка, но имало патрулка наблизо - идват и му пишат фиш за неправилно паркиране - 50лв.
Същите тия оная вечер аз спирам ЗАД тях, пак за да слезе същото момиче, ония 3-ма стоят и гледат BMW-то и нищо![]()
Ти да не си се объркал? Плевенски полицаи са ме е*авали и с Пасата на баща ми и с БМВ-то (които общо струват сигурно 200 бона). Или си им твърде симпатичен или не са Плевенски полицаи. Въобще няма такова нещо като Плевенския полицай. И скобаджиите са същите.
То не че е лошо де, ама как точно в Плевен намериха да са толкова примерни.
Що не си отвориш отделна тема и да споделиш кое колко пари ви струва на тебе и баща ти?

Тая тема задминава всички рибарски разкази леко,леко

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Никога не паркирайте /спирайте пред около или в близост до патрулка.Единствено зад патрулката .Така стресирате служителите на закона и те не знаят как да реагират.Относно темата иде време когато целия център и малко отгоре даже на столицата ще е синя зона.Тогава паркинги и гаражи ще имат още повече работа...даже няма да насмогват на моменти.Та се надявам в града в който живея никога да няма такава зона както и досега няма.

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- Leudi
- Потребител
-
- Кара: E90 316i М-Пакет; Golf 5 2.0 TDI
Като дойдеш в Плевен и те спрат, а те ще го направят 100% друга песен ще запееш. Има един виц, че в плевен още в родилния дом ти пишат акт.
Nope ... it's Chuck Testa !!!
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
Leudi, тук нема 16 годишни меркантилни к**в€нца ... няма нужда да вадиш фактури за коли и часовници и да прилагаш нотариални актове на имоти 

- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
Leudi написа:Като дойдеш в Плевен и те спрат, а те ще го направят 100% друга песен ще запееш. Има един виц, че в плевен още в родилния дом ти пишат акт.
Бях в Плевен преди един месец. Бяха ми сложили скоба. Дойде този дето ги слага и му дадох 5 лв. и я махна. После един познат ми каза, че ако съм бил изчакал още един час до като им изтече работното време са щели да я махнат без пари, щото след това няма кой да ги сваля.
на мен пък повече ми е писнало от някакви тъпанари, коиито спират и заемат цяла лента защото са за 5мин. Не стига, че са ни тесни улиците ами те и заемат по една лента!
Има наредба, която забранява паркирането по тротоарите в София!
Отделно може а не Ви харесва, но онзи ден видях полицаи как си плащат за талон за синя зона!
Има наредба, която забранява паркирането по тротоарите в София!
Отделно може а не Ви харесва, но онзи ден видях полицаи как си плащат за талон за синя зона!
- gugichamp
- младши ентусиаст
-
Добре де,аз има няколко въпроса за дейността на ПиГ:
1во) каква е идеята на това дружество/компания,или каквото
там е (освен да събират пари) ?
2ро) може ли да взимат пари за нещо,което не поддържат и
как е възможно това?
3то) нито има повече места за паркиране,нито по централните
артерии за движение трафикът е облекчен в следствие на
техните услуги..,ЗАЩО?
4то) как може да се иска такса за паркиране на улица,която
е като "лунен пейзаж" от дупки ?
5то) при положение,че това дружество непрекъснато е на загуба,
защо продължават да купуват нови автомобили и скъпо оборудване
за тях (визирам модерните "буркани" върху баничарките)?
6то) как може да искат пари за парко място,което трябва да сам
да почистиш от снега,за да можеш да пракираш ?!
7мо) защо не се санкционират хора,паркирали така че да взимат
повече от едно място?
Смятам че цялата работа е поредната схема за взимане на пари
от хората,без реално да им предлагат някаква услуга.

1во) каква е идеята на това дружество/компания,или каквото
там е (освен да събират пари) ?
2ро) може ли да взимат пари за нещо,което не поддържат и
как е възможно това?
3то) нито има повече места за паркиране,нито по централните
артерии за движение трафикът е облекчен в следствие на
техните услуги..,ЗАЩО?
4то) как може да се иска такса за паркиране на улица,която
е като "лунен пейзаж" от дупки ?
5то) при положение,че това дружество непрекъснато е на загуба,
защо продължават да купуват нови автомобили и скъпо оборудване
за тях (визирам модерните "буркани" върху баничарките)?
6то) как може да искат пари за парко място,което трябва да сам
да почистиш от снега,за да можеш да пракираш ?!
7мо) защо не се санкционират хора,паркирали така че да взимат
повече от едно място?
Смятам че цялата работа е поредната схема за взимане на пари
от хората,без реално да им предлагат някаква услуга.

от свинята лебед не става...
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
И аз кво, до са един път не са ме спрели в Плевен
Ма то сигурно заради номера
Отидох в софия и ме спряха в 4 през ноща. Идва полицая, добър вечер, представи се там, документите за проверка. Давам ги и той, момчета, малко на джибри мирише от вас
, да не сте пили. Аз не бях и ни пуснаха.

Отидох в софия и ме спряха в 4 през ноща. Идва полицая, добър вечер, представи се там, документите за проверка. Давам ги и той, момчета, малко на джибри мирише от вас

Последна промяна Kroki на 21 Яну 2012, 13:43, променена общо 1 път
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
Kroki написа: ме спряха в 4 през ноща... Идва полицая, добър ден
Кроки, противоречиш си

- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
jordanov написа:Kroki написа: ме спряха в 4 през ноща... Идва полицая, добър ден
Кроки, противоречиш си
Moe ти кажа, че и мен са ме спирали в 03:00 в студентски,6 човека в старата 34-ка... "Добър ден, едикой си, проверка...употребявали ли сте алкохол?" ... И аз погледАх небето,погледАх...викам "А вие?"

Пуснаха ме де

Досега не са ме вдигали от Паркинги,ама на такива съм се нагледала,че ужасТ...един човек на Раковска се качи на паяка да си ходи до гаража с колата,да не плаща такси...баси скандала стана

Много като тебе вече плакаха ...
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Jordana написа:Никога не паркирайте /спирайте пред около или в близост до патрулка.Единствено зад патрулката .Така стресирате служителите на закона и те не знаят как да реагират.
Ма стрес да видиш

Никой не мое ма връне на селу!
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Ronka написа:jordanov написа:Досега не са ме вдигали от Паркинги,ама на такива съм се нагледала,че ужасТ...един човек на Раковска се качи на паяка да си ходи до гаража с колата,да не плаща такси...баси скандала стана![]()
![]()
Аз един път се загледах като вдигаха кола на Витошка, понеже знам че са тъпанари и ще се случи нещо

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
drago_pavlov написа:Ronka написа:jordanov написа:Досега не са ме вдигали от Паркинги,ама на такива съм се нагледала,че ужасТ...един човек на Раковска се качи на паяка да си ходи до гаража с колата,да не плаща такси...баси скандала стана![]()
![]()
Аз един път се загледах като вдигаха кола на Витошка, понеже знам че са тъпанари и ще се случи нещоГледам, гледам, вече я качиха, а аз се отчаях, че нищо не стана и... Тръгва напред - чупи една саксия, тръгва назад чупи друга сакция, а тя блъска една пейка... Няма такива малоумници... Накрая слезе един да вика и да ръкомаха, та се измъкнаха успешно
Тва е щото не си виждАл, вдигат една кола от Неофит Рилски...пак лятото и тръгва паяка ... и къса ел кабел от някво табло към строеж и всички останали лан,кабелни ...един сноп кабели

Как не я потрошиха тая кола в някое дърво не знам

Много като тебе вече плакаха ...
- kronos
- ентусиаст
-
- Кара: MB w212 AMG
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Такава мафия като на Златните няма никъде по света. Имало е случаи когато някой само спира без да слиза от колата и тези ходят и го заплашват да плати глоба, да не говорим че вдигат коли и от места където няма знак за забрана на паркиране. Бях спрял долу на алеята за пет минути и ми отнесоха колата, чак се очудих как може толкова бързо, но явно си имат агенти и им звънят. Имах един клиент румънец на който му бяха взели колата и после го накарали да плати 140лв като му бяха написали на хвърчащо листче някакви измислени глоби. Човека беше бесен и ми обясняваше че е главен редактор в голям техен вестник и щял да нас.ре от всякъде курорта. Те се чудят защо от известно време вече няма румънци, ами как ще има като им еб.ват майката с тези паяци, да не са мазохисти хората. Във Албена поне рекета е до някъде законен, там на всяко влизане вече се плаща по пет лева, някой мак се беше опитал да ги осъди за това че събират такса от общински път, и измислиха тогава че целия комлпекс бил паркинг
Е четете тука и внимавайте като посещавате златните http://www.moreto.net/novini.php?n=141007
http://www.kontinenti.com/?p=2645
http://news.varna24.bg/201692.html

Е четете тука и внимавайте като посещавате златните http://www.moreto.net/novini.php?n=141007
http://www.kontinenti.com/?p=2645