до всички донаборнци

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

до всички донаборнци

Мнение от evans » 18 Май 2006, 22:26

Фюрера
Аватар

Мнение от sieg » 19 Май 2006, 1:18

СТИГА ПРОСТОТИИ!!! ВИЕ МЪЖЕ ЛИ ЩЕ СТАВАТЕ ИЛИ ПУТКИ?

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 19 Май 2006, 1:25

Боли ме Уя, аз казарма несъм карал и няма и да карам, щото ще я прекарам :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Frenz0 » 19 Май 2006, 2:05

За тая посрана държава нищо не бих напраил
Yeah money and cars, Life of a gangsta in world of stars

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от gyrate » 19 Май 2006, 4:22

sieg написа:СТИГА ПРОСТОТИИ!!! ВИЕ МЪЖЕ ЛИ ЩЕ СТАВАТЕ ИЛИ ПУТКИ?

горда п**** тука брато. ще кръшкам докато не ме извлекат от бърлогата. роднините м ги ебаха там така че не ми говори за нашата родна армия

и няма нищо срамно в това да бягаш от ЗАТВОР. то поне да ни учиха нещо там че да има смисъл човек да се жертва.

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 19 Май 2006, 8:51

Много добре си го казал, просто принудителен затвор без вина и поне да беше полезно, а то кво влизаш да ти съкратът живота с 10 годни с юркане и нерви, е мерси. А за тези дето мисят че там се става мъж, мога да им кажа че ако не са станали мъже докато влезат в казарма, после и тя няма да им помогне, отдено че има такива дето се пишат големи мъжкари, ма ако питаш жените дали са наистина мъже където трябва и ша те разочароват. Така че айде нема нужа да си губа времето там, който му е мерак да се запише да оди още веднъж белким стане още по голем мъжага :mhihi:
Изображение

Фюрера
Аватар

Мнение от sieg » 19 Май 2006, 11:22

Абе какво да ви обяснявам. Точно заради ей тези приказки някои народи са силни и оцеляват, а нашия, въпреки че има много таланти, е в мизерията. Заключете, моля тази тема, защото е обидна поне за мене и защото хленченията на страхливци не са предмет на форума.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 19 Май 2006, 11:50

а кой ще ми възстанови изгубеното време, пари и още един куп неща там :?: :?: :?:
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

Фюрера
Аватар

Мнение от sieg » 19 Май 2006, 12:01

[steeN] написа:а кой ще ми възстанови изгубеното време, пари и още един куп неща там :?: :?: :?:

Не съм съгласен, че е изгубено, но дори и да е така, бате, кой ще ти възстанови парите и изгубеното време в училище и още повече - в университета? За съжаление обществено порицано е човек да няма висше образование. А последното е една безобразна глупост в България, по вина най-вече на самите студенти, но не само... Не може човек с 300 лв заплата да ми обяснява неща, за които аз взимам примерно 1000 лв. и да ме научи на нещо.
Армията е нещо необходимо, съгласен съм че има глупости, но вие вместо да искате да махнете глупостите, искате да махнете цялата армия. Все едно като ви свърши бензина да кажете че БМВ-то е боклук и да хвърлите. И това сигурно има повече акъл, отколкото тази тема против военна служба, защото все пак БМВ-то харчи наистина...
Който народ не храни собствена армия, храни чужда. Като не искате да има суверенна българска държава, което не може да стане без собствена армия, тогава ще храните американската. И следващият път като вдигнат цените на бензина се сетете защо е така. В Русия цените не се вдигат така, но там се служи и то доста по-сериозно отколкото тука. Тука единствено изпускате купона, щото вече никой с нищо не се занимава...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 19 Май 2006, 12:18

остави БМВ-тата намира, има си причина да харчат, не е конструктоска недомислица :D . и все пак виж в кой век сме... има много хора които искат да ходят в армията и това ги влече, на тях трябва да им се плаща за да могат да се занимават с това което искат. а това за суверенната държава с армия, как може да сравняваш такава огромна страна като русия с малка страна като нашата... армията ни никога не е била слаба, проблема винаги е бил в дипломацията, защото в повечето случай нещата не се решават с войни...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Hex » 19 Май 2006, 12:19

sieg, вземи си поправи поста, че толкова безмислици на едно място не съм чел.

За каква суверенност говориш, при условие, че България влиза в Европейския съюз? А когато България (ако) стане част от Шенгенското споразумение и паднат всякави гранични пунктове - каква роля ще има тогава твоята прехвалена армия?

За твое спокойствие, армия ще има и то от Български наемници, които ще работят чрез нашето правителство, изпълнявайки заповедите на НАТО. Добре си дошъл да се запишеш там и да рискуваш живота си с братята българи за да запазиш Американския авторитет (дали като световна сила, дали и като глобална полиция, както се опитват да я определят в последно време).

И какво общо има цената на бензина с Българската армия?!

Надявам се да нямаш икономическо или политическо образование, защото това говори много лошо за институцията, от която си получил знанията си, или поне лично за теб.

sieg, в момента, най-много откогато и да е било в познатата история, войната е икономическа.
'02 BMW 525d

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 19 Май 2006, 13:18

sieg написа:Абе какво да ви обяснявам. Точно заради ей тези приказки някои народи са силни и оцеляват, а нашия, въпреки че има много таланти, е в мизерията. Заключете, моля тази тема, защото е обидна поне за мене и защото хленченията на страхливци не са предмет на форума.

Кой е страхливец, го казвай в очите на някой смелчаго :evil:
По добре страхливец, отколкото глупак,който не цени собствения си живот. :winky:
Изображение

U.S. MARINES
Аватар
Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR

............

Мнение от Тоо Cool » 19 Май 2006, 13:44

Карал съм българска казарма...........не бях особено очарован-мизерия, пълна тъпня, липса на амуниции от самото начало, липса на враг, по който да постреляш за развлечение, някакви тотално комплексирани посерковци от прованса дето ти се пишат командири, някакви тотално насрани от страх и мъка по мама и тате лигльовци дето пишеха по 3 писма на ден (я до мама, я до гаджето дето го чака :mhihi: :mhihi: :mhihi: , я до баба му....... :roll: )- с две думи страшна скука....Ама беше смехотворно лесно и признавам, че имаше и забавни моменти чат-пат...
Не съм напълно съгласен с мнението на sieg, но не подкрепям никак и изказванията против него. Просто трябва армията да е професионална и всеки да решава иска ли да ходи там или не-не от всеки пишкаджия става войник!
А иначе най-много ми харесва мнението на Frenz0-ЗА ТАЯ ПОСРАНА ДЪРЖАВА НИЩО НЕ БИХ НАПРАВИЛ! :D
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006

THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!

Фюрера
Аватар

Мнение от sieg » 19 Май 2006, 13:48

Dimo написа:
sieg написа:Абе какво да ви обяснявам. Точно заради ей тези приказки някои народи са силни и оцеляват, а нашия, въпреки че има много таланти, е в мизерията. Заключете, моля тази тема, защото е обидна поне за мене и защото хленченията на страхливци не са предмет на форума.

Кой е страхливец, го казвай в очите на някой смелчаго :evil:
По добре страхливец, отколкото глупак,който не цени собствения си живот. :winky:

Гузен негонен бяга? :winky: Не съм имал предвид теб, или някой друг, сигурен съм че ти не си такъв, но нещата които пишеш са на човек който го е страх. Ти нали не си такъв? :lol: :lol: :lol:

Фюрера
Аватар

Мнение от sieg » 19 Май 2006, 13:59

Това с тоя Европейски съюз е такава тъпота, че просто нямам думи. Стига повтаряли глупостите на тези които ви говорят по телевизора и ви ограбват. Ами като ги слушате, значи си заслужавате да живеете в такава държава.
А цената на бензина е пряка функция от войните на Америка. Но какво общо има това с нашата Армия е въпрос, до който ще трябва да стигнеш сам, омръзна ми да пиша и спора за глупости. Във всяка клъчма ще ти обяснят висшата политика, а не могат едно семейство да отгледат като хората.
Риториката около Европейския съюз е абсолютно същата като едно време простотиите на Съветския съюз. И има още десетки прилики. А сещате ли се сега какво е мнението за СССР? Кой ви е казал че след 10 години ще има ЕС? Кой ви е казал, че НАТО ще ни пази? Турция НАТО ли я пази като има 600 000 армия? Стига сте се излагали, бе хора! Като стане война отиваме всичките, няма професионална армия във война. Американците в момента който стане напечено и правят набор и момчета дето не са виждали пушка отиват на война. Те затова са толкова некадърни и само ракети са им в главата.
Човек трябва да е годен да носи оръжие. За тази идея са умирали хора навремето, а вие сега я продавате заради глупости. И ако нещо не е наред в нашата армия, полиция, държава - то ние трябва да си го изметем, не да плюеме. Това е долна и слабашка позиция, която изповядват повечето хора в момента в България. Това са хора които искат наготово да отидат някъде и някой да им е свършил работата. Само че никъде го няма това нещо, просто знанията ви са от филмите. Знаете само да се оплаквате и да искате нещо. Направете си го. Ходете по Америка или където решите да видите какво е да работите, пък после ще говорим. Аз мога да си избера държава, в която да работя и живея и ще съм материално презадоволен, просто защото имам професия, която ми го позволява. Така че на мен "гроздето" не ми е "кисело", но ми е кисело да гледам как с лекота се плюе по неща, заради които хора доста по-велики от вас са посветили живота си. Това са лигавщини и глупост, които са обхванали огромна маса от хора и ще трябва много да ни тресе, за да ги преодолеем. Още едно турско робство и може да се освестим. Щото на турските военни карти, Кърджали си е техен. Щото там Армията управлява и когато се скараха с Гърция имаше военни действия, нищо че и двете страни са членки на НАТО. Ама, момчета, от телевизията не става да разбирате от всичко!

Следваща

Назад към Извън Темата