Peugeot - ама те и коли ли правят?!?
Модератор: Общи модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- u`F`o
- ентусиаст
-
- Кара: внимателно
- Мечтае да кара: самолет
Peugeot - ама те и коли ли правят?!?
Здравейте колеги!
По стечение на обстоятелствата ми се налага да се развозвам с едно Пижо 405 (чете се четиристотин и Пеш) 1.9 дизел.
'93ти набор е колата. Че не ме кефи, не ме кефи - т'ва трябва да ви е ясно
Ама тея от Пежо ме разцепват от "уникални" инжинерни решения
Аре т'ва че скоростния лост като давам газ и ми шава в ръката, го преживявам някак си.
Че натискам спирачките по два пъти докато се сетят да хванат, иди-дойди...
Че въртя волана и след 2 секунди колата се сеща да реагира, щото е с обикновено окачване и високи гуми... също...
Ама как може тея да изхакат интеркулера до стъклото на колата
На капака виждате ли изрязано
Ми не, няма и да видите

А да виждате пръскали на капака... И аз не видях и за това реших да пръсна... След пръскане в продължение на 1км разбрах от къде пръскат - от самите чистачки
Да! Иии Едната пръска на стъклото, а другата на тавана
Използват абревиатури на моторите, които само те си ги разбират. Например тази кола е с мотор: XU9TE
Бензиновия 2.0 16в е XU10J4/Z
Кооооолко по-лесно звучи М50Б20, а ?
И за финал, днеска съм отворил "книжка на потребителя". И 100% няма да ми повярвате какво пише вътре
На всеки 1000 км, в зависимост от стила на шофиране се доливат около 0,5 литра масло
Двигателя събира общо 5,2 литра... Което автоматично означава, че за 10 000 км, ще сипеш поне 5л масло, т.е. може и да не го сменяаш
Аз се съмнявам, че тези дето карат "мачка", сменят маслото на 10к км и доливат на всеки 1 000...
И това само за 24 часа от както карам колата, представям си нататъка какво ще излезе...
Поздрави,
П.С.: Premium Class forever!
По стечение на обстоятелствата ми се налага да се развозвам с едно Пижо 405 (чете се четиристотин и Пеш) 1.9 дизел.
'93ти набор е колата. Че не ме кефи, не ме кефи - т'ва трябва да ви е ясно

Аре т'ва че скоростния лост като давам газ и ми шава в ръката, го преживявам някак си.
Че натискам спирачките по два пъти докато се сетят да хванат, иди-дойди...
Че въртя волана и след 2 секунди колата се сеща да реагира, щото е с обикновено окачване и високи гуми... също...
Ама как може тея да изхакат интеркулера до стъклото на колата

На капака виждате ли изрязано

А да виждате пръскали на капака... И аз не видях и за това реших да пръсна... След пръскане в продължение на 1км разбрах от къде пръскат - от самите чистачки

Използват абревиатури на моторите, които само те си ги разбират. Например тази кола е с мотор: XU9TE

И за финал, днеска съм отворил "книжка на потребителя". И 100% няма да ми повярвате какво пише вътре

Двигателя събира общо 5,2 литра... Което автоматично означава, че за 10 000 км, ще сипеш поне 5л масло, т.е. може и да не го сменяаш

И това само за 24 часа от както карам колата, представям си нататъка какво ще излезе...
Поздрави,
П.С.: Premium Class forever!
- SPEED_GABROVO
- ентусиаст
-
- Кара: дърто Е30
- Мечтае да кара: моята си,ама с неограничен бюджет
Re: Peugeot - ама те и коли ли правят?!?
BMW не е просто марка автомобили,а начин на живот.
нещо доста глупости си изписал....
то къвто и скрап на 30 години да си вземеш, ако ще и майбах да е, пак ще завива и спира като умрялото ти пежо
то къвто и скрап на 30 години да си вземеш, ако ще и майбах да е, пак ще завива и спира като умрялото ти пежо

- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
Колега ти какво очакваш от кола, която е на близо 20г. Може само да я хвалиш, че пали зимата и върви. Рядко се среща БМВ дизел на 20г. което да пали зимата и да върви.
- u`F`o
- ентусиаст
-
adovet написа:Колега ти какво очакваш от кола, която е на близо 20г. Може само да я хвалиш, че пали зимата и върви. Рядко се среща БМВ дизел на 20г. което да пали зимата и да върви.
Карах форд '87ми набор бензин... Не е имал проблеми, никви, камо ли такива тъпи решения

- u`F`o
- ентусиаст
-
adovet написа:Колега ти какво очакваш от кола, която е на близо 20г. Може само да я хвалиш, че пали зимата и върви. Рядко се среща БМВ дизел на 20г. което да пали зимата и да върви.
+ т'ва в Англия говорят така и за твоята кола

БМВто ми е '93ти набор, нали се сещаш, че няма такива луфтове и проблеми

- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
ifcho написа:нещо доста глупости си изписал....
Ти си изписал доста глупости.
Карал съм доооооооста коли 89-95ти набор и то за по бая километри всяка и единствената от която не съм доволен е kia pride. Там има едни уникални решения със размера на радиатора

Ufo - тоя пежак ако можеш да го трампиш някъде за една форд сиера, няма да съжаляваш

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Tи пък влези у е34,на всичко вървят дизелите на по 20+ години

Извънземена чинио,имаше такава тема

Много като тебе вече плакаха ...
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Много глупости се писаха, пишат и щяха да се изпишат в тая тема.
9 мнения
• Страница 1 от 1