Търся помощ за поръчка от e-bay

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

zxsport
Аватар

Търся помощ за поръчка от e-bay

Мнение от zxsport » 23 Яну 2012, 21:21

Привет колеги,
Харесах си от e-bay усилена батерия за ГСМ-а.
Как да си я поръчам? Разбрах, че чрез ЕКОНТ мога да я закупя - ходих до 2 от офисите им (единия беше Централен офис на Резбарска) и ми скъсаха нервите - никой не е наясно каква е процедурата. Та ако някой от тук-пишещите знае фирма чрез която да си я поръчам, ще е идеално да се разпише в темата. Ако има колеги, които се занимават с поръчки от e-bay още по добре - да казват колко ще ми струва помощта им и да действаме. Батерията на ГСМ-а да тежи най-много 100-на грама ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 530D

Re: Търся помощ за поръчка от e-bay

Мнение от bmw20009 » 23 Яну 2012, 21:28

Това е човека, има скайп пиши му http://www.evtino.co.uk/
поръчвал съм си и съм много доволен!
:yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
Мечтае да кара: "samodelna" kola

Мнение от BMW_RIDER » 23 Яну 2012, 21:46

Здрасти колега. Нямам фирма за такова нещо, но често пъти съм си поръчвал неща от ибей. Е даже утре трябва да ходя на митницата. Прати някакъв линк на батерията, ако е от европейския съюз и си от София, мога просто да ти я поръчам от моя акаунт без никакви комисионни за услугата.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on

Любимец на Кралицата
Аватар
Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
Мечтае да кара: M3 CSL

Мнение от ///M_Martin » 24 Яну 2012, 1:34

zxsport написа:Привет колеги,
Харесах си от e-bay усилена батерия за ГСМ-а.
Как да си я поръчам? Разбрах, че чрез ЕКОНТ мога да я закупя - ходих до 2 от офисите им (единия беше Централен офис на Резбарска) и ми скъсаха нервите - никой не е наясно каква е процедурата. Та ако някой от тук-пишещите знае фирма чрез която да си я поръчам, ще е идеално да се разпише в темата. Ако има колеги, които се занимават с поръчки от e-bay още по добре - да казват колко ще ми струва помощта им и да действаме. Батерията на ГСМ-а да тежи най-много 100-на грама ...

драсни едно ЛС и ще ти помогна ;)

Назад към Извън Темата