Търся помощ за поръчка от e-bay
Модератор: Общи модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- zxsport
-
Търся помощ за поръчка от e-bay
Привет колеги,
Харесах си от e-bay усилена батерия за ГСМ-а.
Как да си я поръчам? Разбрах, че чрез ЕКОНТ мога да я закупя - ходих до 2 от офисите им (единия беше Централен офис на Резбарска) и ми скъсаха нервите - никой не е наясно каква е процедурата. Та ако някой от тук-пишещите знае фирма чрез която да си я поръчам, ще е идеално да се разпише в темата. Ако има колеги, които се занимават с поръчки от e-bay още по добре - да казват колко ще ми струва помощта им и да действаме. Батерията на ГСМ-а да тежи най-много 100-на грама ...
Как да си я поръчам? Разбрах, че чрез ЕКОНТ мога да я закупя - ходих до 2 от офисите им (единия беше Централен офис на Резбарска) и ми скъсаха нервите - никой не е наясно каква е процедурата. Та ако някой от тук-пишещите знае фирма чрез която да си я поръчам, ще е идеално да се разпише в темата. Ако има колеги, които се занимават с поръчки от e-bay още по добре - да казват колко ще ми струва помощта им и да действаме. Батерията на ГСМ-а да тежи най-много 100-на грама ...
- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
Re: Търся помощ за поръчка от e-bay
Здрасти колега. Нямам фирма за такова нещо, но често пъти съм си поръчвал неща от ибей. Е даже утре трябва да ходя на митницата. Прати някакъв линк на батерията, ако е от европейския съюз и си от София, мога просто да ти я поръчам от моя акаунт без никакви комисионни за услугата.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Re: Търся помощ за поръчка от e-bay
zxsport написа:Привет колеги,
драсни едно ЛС и ще ти помогна

4 мнения
• Страница 1 от 1