"България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
Модератор: Общи модератори
- patkana1
- младши ентусиаст
-
- Кара: Bmw e39
- Мечтае да кара: Bmw е38
Re: "България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
patkana1 написа:patkana1 написа:Оф колеги няма никакъв смисъл да се спори по тази тема,стана ясно на всички че има доста противоречиви мнения по темата,всичко за което се спори е безмислено защото в крайна сметка всеки човек сам си прави избора-дали да живее във Бг или да си намери мястото другъде.Това е избор на всеки човек индивидуално и предполагам малко хора от вас ги интересуват за избора на другите със които спорите,така че няма смисъл да се продължава тази агресивна дискусия според мене.Всеки човек е свободен и може да направи сам избора си в живота!![]()
Разберете че всеки е за себе си в този живот...Който както се уреди,това е просто .....
АЙде моля ви се сега сериозно,някой да ми обясни,като спорите,и се нападате във тази дискусия какво очаквате да стане,като очевидно всеки има различна гледна точка на нещата поради различния начин на живот.РАЗБЕРЕТЕ-който както се Уреди в този свят.........
Естествено че човек който се е уредил във България,и си има всичко и се чувства щаслив тук ще каже че че няма смисъл да ходи в чужбина и този човек е прав за себе си САМИЯ

Естествено че човек който взема 300лв. едвам едвам(като мене в момента Примерно

Престанете да се мъчите да се убеждавате един друг във неща които зависят изцяло ИДИВИДУАЛНО от избора на отделния човек от отделната личност.........
Последна промяна patkana1 на 23 Яну 2012, 18:01, променена общо 1 път
- makaveli316
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320d E46 2002г.
- Мечтае да кара: 2010 e92 335i
Nasko_ написа:Колега, аз много добре знам какво е положението в България...не е нужно да ми го обяснява човек, който не живее тук....още по-малко има право да коментира. Аз съм националист и не се кефя много на хора, които са съгласни да мият чинии цял живот, като си мислят, че с това са си уредили бъдещето. От друга страна пък и плюят по България.
Националист бил

Чинии...

Последна промяна makaveli316 на 23 Яну 2012, 18:02, променена общо 1 път

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
тва с банката какво общо има. навсякъде по света е така. тука сякаш не се взеха сума ти апартаменти и не се върнаха сума ти лизингови коли. в българия да не би банките да са по-милостиви 

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Nasko_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330i
makaveli316 написа:Nasko_ написа:Колега, аз много добре знам какво е положението в България...не е нужно да ми го обяснява човек, който не живее тук....още по-малко има право да коментира. Аз съм националист и не се кефя много на хора, които са съгласни да мият чинии цял живот, като си мислят, че с това са си уредили бъдещето. От друга страна пък и плюят по България.
Националист бил![]()
![]()
![]()
Чинии...![]()
![]()
Странно ти се вижда, че някой има акъл и може да прогресира и в България ли?
И да, колега, сигурен съм, че не си акционер в Луфтханза, не се превземай. Както и да е, не ми се занимава.
Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!
- makaveli316
- младши ентусиаст
-
Nasko_ написа:makaveli316 написа:Nasko_ написа:Колега, аз много добре знам какво е положението в България...не е нужно да ми го обяснява човек, който не живее тук....още по-малко има право да коментира. Аз съм националист и не се кефя много на хора, които са съгласни да мият чинии цял живот, като си мислят, че с това са си уредили бъдещето. От друга страна пък и плюят по България.
Националист бил![]()
![]()
![]()
Чинии...![]()
![]()
И да, колега, сигурен съм, че не си акционер в Луфтханза, не се превземай. Както и да е, не ми се занимава.
Нищо сигурно няма в тоя живот колега...а преуспели има и в Зимбабуе.

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"
- patkana1
- младши ентусиаст
-
patkana1 написа:patkana1 написа:patkana1 написа:Оф колеги няма никакъв смисъл да се спори по тази тема,стана ясно на всички че има доста противоречиви мнения по темата,всичко за което се спори е безмислено защото в крайна сметка всеки човек сам си прави избора-дали да живее във Бг или да си намери мястото другъде.Това е избор на всеки човек индивидуално и предполагам малко хора от вас ги интересуват за избора на другите със които спорите,така че няма смисъл да се продължава тази агресивна дискусия според мене.Всеки човек е свободен и може да направи сам избора си в живота!![]()
Разберете че всеки е за себе си в този живот...Който както се уреди,това е просто .....
АЙде моля ви се сега сериозно,някой да ми обясни,като спорите,и се нападате във тази дискусия какво очаквате да стане,като очевидно всеки има различна гледна точка на нещата поради различния начин на живот.РАЗБЕРЕТЕ-който както се Уреди в този свят.........
Естествено че човек който се е уредил във България,и си има всичко и се чувства щаслив тук ще каже че че няма смисъл да ходи в чужбина и този човек е прав за себе си САМИЯ![]()
Естествено че човек който взема 300лв. едвам едвам(като мене в момента Примерно) ще каже че е по добре да замине в чужбина и да се уреди там,да води по нормален стандарт от който има тук,и той ще е прав за себе си САМИЯ също.
Престанете да се мъчите да се убеждавате един друг във неща които зависят изцяло ИДИВИДУАЛНО от избора на отделния човек от отделната личност.........

- Nasko_
- младши ентусиаст
-
patkana1 написа:patkana1 написа:patkana1 написа:Оф колеги няма никакъв смисъл да се спори по тази тема,стана ясно на всички че има доста противоречиви мнения по темата,всичко за което се спори е безмислено защото в крайна сметка всеки човек сам си прави избора-дали да живее във Бг или да си намери мястото другъде.Това е избор на всеки човек индивидуално и предполагам малко хора от вас ги интересуват за избора на другите със които спорите,така че няма смисъл да се продължава тази агресивна дискусия според мене.Всеки човек е свободен и може да направи сам избора си в живота!![]()
Естествено че човек който се е уредил във България,и си има всичко и се чувства щаслив тук ще каже че че няма смисъл да ходи в чужбина и този човек е прав за себе си САМИЯ

Естествено че човек който взема 300лв. едвам едвам(като мене в момента Примерно

Колега, тука малко си объркал щастието с парите

Това, че в чужбина ще можеш да си позволиш да си купиш повече неща, което не е сигурно...не значи, че ще си щастлив

Като отидеш да работиш за 800 евро, при положение, че квартирата ти е 400, не мисля, че е голям просперитет. От друга страна, ако си юрист, лекар и изобщо с добро образование и имаш акъл и тук можеш да се реализираш доста успешно. Това не важи за хората, които са с подобно образование и искат да си чатят по цял ден в офицчето и да взимат 2000лв заплата.
Някой хора отиват там, където не искат да живеят, само заради пари, далеч от близки, приятели и любили хора. Умните хора се реализират, там където искат

- Nasko_
- младши ентусиаст
-
makaveli316 написа:Nasko_ написа:makaveli316 написа:Nasko_ написа:Колега, аз много добре знам какво е положението в България...не е нужно да ми го обяснява човек, който не живее тук....още по-малко има право да коментира. Аз съм националист и не се кефя много на хора, които са съгласни да мият чинии цял живот, като си мислят, че с това са си уредили бъдещето. От друга страна пък и плюят по България.
Националист бил![]()
![]()
![]()
Чинии...![]()
![]()
Колега, тук никой не говори за преуспели. Говорим за добра реализация.
И тъй, като мислиш, че аз си говоря ей така...те каня на гости в Хановер. Ще съм там на 19 февруари...в къщата, която продавам в момента. Ще ти дам и адрес на лично, ако проявиш интерес. Емиграцията ми е най-лесният вариант

- makaveli316
- младши ентусиаст
-
Nasko_ написа:makaveli316 написа:Nasko_ написа:makaveli316 написа:Nasko_ написа:Колега, аз много добре знам какво е положението в България...не е нужно да ми го обяснява човек, който не живее тук....още по-малко има право да коментира. Аз съм националист и не се кефя много на хора, които са съгласни да мият чинии цял живот, като си мислят, че с това са си уредили бъдещето. От друга страна пък и плюят по България.
Националист бил![]()
![]()
![]()
Чинии...![]()
![]()
Колега, тук никой не говори за преуспели. Говорим за добра реализация.
И тъй, като мислиш, че аз си говоря ей така...те каня на гости в Хановер. Ще съм там на 19 февруари...в къщата, която продавам в момента. Ще ти дам и адрес на лично, ако проявиш интерес. Емиграцията ми е най-лесният вариант
Ае колега ти четеш ли кво ти пиша. Въобще не ме интересува дали си реализиран или не и никога не съм го оспорвал. Стига толкоз....
А ако си доктор и най-вече си завършил скоро, в Бг да се върнеш е.... ноу комент. Казвам ти го щото жената това завършва и знае кво е що е и е трагична работата, чак и се плаче.
Последна промяна makaveli316 на 23 Яну 2012, 18:49, променена общо 1 път

- Nasko_
- младши ентусиаст
-
Чета аз, чета 

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Всеки е свободен да ходи където ще..ако ще и на северния полюс да отиде тва не значи да бие тъпана и да се удря в гърдите как бил ударил бингото а другите били балъци щото не му споделят мнението.Зел си решение отишъл си видял си добил си по добър материален статус..и кво от това? Ако не искаш да направиш нещо за родината си по добре не пълни форумите с бълвоч .Хората не са малоумни да не могат сами да преценят кое е хубаво и кое лошо.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- patkana1
- младши ентусиаст
-
Nasko_ написа:patkana1 написа:patkana1 написа:patkana1 написа:Оф колеги няма никакъв смисъл да се спори по тази тема,стана ясно на всички че има доста противоречиви мнения по темата,всичко за което се спори е безмислено защото в крайна сметка всеки човек сам си прави избора-дали да живее във Бг или да си намери мястото другъде.Това е избор на всеки човек индивидуално и предполагам малко хора от вас ги интересуват за избора на другите със които спорите,така че няма смисъл да се продължава тази агресивна дискусия според мене.Всеки човек е свободен и може да направи сам избора си в живота!![]()
Естествено че човек който се е уредил във България,и си има всичко и се чувства щаслив тук ще каже че че няма смисъл да ходи в чужбина и този човек е прав за себе си САМИЯ![]()
Естествено че човек който взема 300лв. едвам едвам(като мене в момента Примерно) ще каже че е по добре да замине в чужбина и да се уреди там,да води по нормален стандарт от който има тук,и той ще е прав за себе си САМИЯ също.
Колега, тука малко си объркал щастието с парите
Това, че в чужбина ще можеш да си позволиш да си купиш повече неща, което не е сигурно...не значи, че ще си щастлив
Като отидеш да работиш за 800 евро, при положение, че квартирата ти е 400, не мисля, че е голям просперитет. От друга страна, ако си юрист, лекар и изобщо с добро образование и имаш акъл и тук можеш да се реализираш доста успешно. Това не важи за хората, които са с подобно образование и искат да си чатят по цял ден в офицчето и да взимат 2000лв заплата.
Някой хора отиват там, където не искат да живеят, само заради пари, далеч от близки, приятели и любили хора. Умните хора се реализират, там където искат
Ами айде представи си че ще съм със любимата си и ще създадем там семейство и няма да вземам 800 ерво а ще вземам 3000Usd,и съм си уредил живота и нямам проблеми на главата от рода на-мамка му нямам 10 лв да си заредя колата,или да отида с приятелката ми на най-обикновенно кафе,не ми обяснявй че няма да съм щаслив в чужбина,бил съм там и знам какво е,Затова и казах едни ще се установят тук,и ще са щасливи тук,други ще са щасливи другаде,независимо от всичко,повярвай ми мога да те уверя че никой не отива да живее там където не иска

- ivan1590
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 520i, E30 318
Да, не са само парите, а и правата.
Хубаво е да се чувстваш човек и да имаш права не само на хартия.
Хубаво е държавата да е уредена и да се живее според ясни правила-хубаво е не само за тези , които са на върха на пирамидата , но и за обикновените хора.
Все по-вече хора искат да живеят в държава с ясни правила и закони, а не :
"А бе така е по принцип, ама нали разбираш..."
Аз съм компромисен вариант-избрах да остана в България , но да работя за чужд работодател и доколкото зависи от мен и от това , което съм видял-по-вече за българска фирма не бих работил.
Хубаво е да се чувстваш човек и да имаш права не само на хартия.
Хубаво е държавата да е уредена и да се живее според ясни правила-хубаво е не само за тези , които са на върха на пирамидата , но и за обикновените хора.
Все по-вече хора искат да живеят в държава с ясни правила и закони, а не :
"А бе така е по принцип, ама нали разбираш..."
Аз съм компромисен вариант-избрах да остана в България , но да работя за чужд работодател и доколкото зависи от мен и от това , което съм видял-по-вече за българска фирма не бих работил.
Аз съм ЗА емигрирането, тук не става... пък и в чужбина най-лошото което може да ти се случи е да срещнеш други българи. Видят ли 2 лв българите стават посмешище и задължително от 2-та лева, 1.50 трябва да се дадат за ядене и пиене, а останалите за дранкулки и след това да почнат да мрънкат- аз лично предпочитам да не казвам че съм българин. Съжалявам само че много честни и работливи хора работят в България за стотинки.
- Nasko_
- младши ентусиаст
-
patkana1 написа:
Ами айде представи си че ще съм със любимата си и ще създадем там семейство и няма да вземам 800 ерво а ще вземам 3000Usd,и съм си уредил живота и нямам проблеми на главата от рода на-мамка му нямам 10 лв да си заредя колата,или да отида с приятелката ми на най-обикновенно кафе,не ми обяснявй че няма да съм щаслив в чужбина,бил съм там и знам какво е,Затова и казах едни ще се установят тук,и ще са щасливи тук,други ще са щасливи другаде,независимо от всичко,повярвай ми мога да те уверя че никой не отива да живее там където не иска
Колега, предполагам говориш за щатите