Истинско изтръпване
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- Feanor
- ентусиаст
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
Случвало ми се е и на тъмно, с пуснати фарове. Хем са ксенони, не е да кажеш, че не се виждат.
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
Feanor написа:Случвало ми се е и на тъмно, с пуснати фарове. Хем са ксенони, не е да кажеш, че не се виждат.
Ти не разбра какво съм имал в предвид(че като е тъмно и на идаващия отзаде фаровете се виждат в огледалото, че те и заслепяват даже и няма как да не го забележиш, а на светло просто се случва ко да се прай, трябва повече да се внимава и това е)
.....
Аз за да избегна такива ситуации когато карам бързо като няма коли в дясно си ходя там и като наближа предния тогава изпреварвам (знам че е гадно за изпреварената кола в последния момент да минеш в ляво но поне съм сигурен че ме е видял)[/quote]
и като те е видял кво ??? аз веднъж карах 5км след автобус на път с 2ленти . пусках му мигач ,къси-дълги и кво ли не ! АМА ПЕДЕРАСТЧЕТО В ГОЛЕМИЯ АВТОБУС СИ ЦЕПИ ПО СРЕДАТА НА ДВЕТЕ ЛЕНТИ И НЕ ЕБАВА !!!! Изпреварих го на кръстовище(в нарушение),но там не можеше да ми прегради пътя и .... после автобуса кара 15 км с 45км/ч ! просто му махнах ако иска да отбие да се разберем и си пуснах готина музика.... не съм псувал,плюл и т.н. ама му еб-х майката направо отиде му разписанието на кино !
Аз за да избегна такива ситуации когато карам бързо като няма коли в дясно си ходя там и като наближа предния тогава изпреварвам (знам че е гадно за изпреварената кола в последния момент да минеш в ляво но поне съм сигурен че ме е видял)[/quote]
и като те е видял кво ??? аз веднъж карах 5км след автобус на път с 2ленти . пусках му мигач ,къси-дълги и кво ли не ! АМА ПЕДЕРАСТЧЕТО В ГОЛЕМИЯ АВТОБУС СИ ЦЕПИ ПО СРЕДАТА НА ДВЕТЕ ЛЕНТИ И НЕ ЕБАВА !!!! Изпреварих го на кръстовище(в нарушение),но там не можеше да ми прегради пътя и .... после автобуса кара 15 км с 45км/ч ! просто му махнах ако иска да отбие да се разберем и си пуснах готина музика.... не съм псувал,плюл и т.н. ама му еб-х майката направо отиде му разписанието на кино !
- павката
- старши ентусиаст
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
е ти си размазал дападжията бе
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- scotixer
- кандидат ентусиаст
- Кара: м42
- Мечтае да кара: винаги
Еми едно време като идваха в София колите ги паркираха преди табелата и хващаха градския затова така става бОЙ докато искарат книжки за София
- SKISA
- Кара: комби...нация и Вайълет!
тва е верно!!и аз имах един вуйчо от пловдив ,който като идваше на гости спираше преди младост и се обаждяше на баща ми да дойде да го земе да го прекара до центъра...!!нещо като боцман!!! без да се обиждат колегите от провинцията....
- LArgo50
- кандидат ентусиаст
- Кара: конджул...
- Мечтае да кара: G-POWER M5 HURRICANE RR
Re: Истинско изтръпване
Не знам, не знам! То за случката, почти на всеки се е случвало така, ама кво да се праи... в Бг сигурно са едни от най лошите шофьори на света. Особено брат, некой старчок като ме засече ми иде да му откъсна главата, но никога не съм се бил по пътищата. Само едно не ми е ясно: защо старци, които едвам ходят пеш и още по неграмотни и неспособни млади водачи, трябва да се качват на кола. Аз лично, винаги бих усетил, че съм некадърен и не ставам за нищо и не бих се качил на автомобил. А бе къвто си в живота такъв си и зад волана. Ако си здухана марда не се качвай на кола, само да причиняваш главоболия на други!!! Поздрави
- yokozunata
- Потребител
Авторе, голфа да не е сив и един дъртак така със сива двойка ме ряза на магистралата на излизане от София, случи му се подобна случка. Ебаси съвпаденията. Над 50, голфа, сече ме, ускорява, не се извинява, шамар зад врата и заминах.
Кифлите добре си ги наредил
yokozunata написа:Авторе, голфа да не е сив и един дъртак така със сива двойка ме ряза на магистралата на излизане от София, случи му се подобна случка. Ебаси съвпаденията. Над 50, голфа, сече ме, ускорява, не се извинява, шамар зад врата и заминах.
Може и съвпадение да е, ама си беше баш така. Баси, откъде я изровихте тая тема, ве?
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- e23 kashev
- Потребител
- Кара: 13 тона с вратите напред
- Мечтае да кара: самолет
yokozunata написа:Авторе, голфа да не е сив и един дъртак така със сива двойка ме ряза на магистралата на излизане от София, случи му се подобна случка. Ебаси съвпаденията. Над 50, голфа, сече ме, ускорява, не се извинява, шамар зад врата и заминах.
Що бе ти да не би да го настигна да му се извиниш за шамарите
Пожелавам ви късмет . Все някой ден ще ви излезе.
- patkana1
- младши ентусиаст
- Кара: Bmw e39
- Мечтае да кара: Bmw е38
e23 kashev написа:yokozunata написа:Авторе, голфа да не е сив и един дъртак така със сива двойка ме ряза на магистралата на излизане от София, случи му се подобна случка. Ебаси съвпаденията. Над 50, голфа, сече ме, ускорява, не се извинява, шамар зад врата и заминах.
Що бе ти да не би да го настигна да му се извиниш за шамарите
Пожелавам ви късмет . Все някой ден ще ви излезе.
Колега Радо,заради хора като теб,ме е срам че карам БМВ и че живея в такава изпростяла и селяндурска държава,ако бях на теб щеше да ме е срам дори да споделям за случката,най-малкото пък да я споделям във форума.....