Çàùî ñìå íÅãÐàÌîÒíÈ??

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Çàùî ñìå íÅãÐàÌîÒíÈ??

Мнение от VIRUSS » 20 Май 2006, 8:08

Ïðèÿòåëè ïðàâè ìè âïå÷àòëåíèå,÷å òóêà èìà ÿêî íåãðàìîòíè õîðà,íåçíàì ïî íà êîëêî ãîäèíè ñà,àìà íåìîæå äà ñå áüðêà òàêà àçáóêàòà è äà ñå èçïóñêàò áóêâè,òâà 1âè,2ðè êëàñ ñå ó÷è ìàìà ìó ñòàðà????Òâà À,Ü,Ó,Ö-Àáå íîî çëå... ìàíè ìàíè :mhihi: :roll: :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc

Мнение от _BoBI_ » 20 Май 2006, 10:54

Понякога грешките стават от бързане, но най-често от незнание.
Мисля,че понякога е по-важно какво точно искаш да кажеш отколкото дали си направил няколко грешки.
:winky:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Hex » 20 Май 2006, 11:34

И все пак, от това как пишеш, се вижда културата ти.
'02 BMW 525d

ентусиаст
Аватар
Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc

Мнение от _BoBI_ » 20 Май 2006, 12:07

Hex не е вярно !

неможеш да прецениш един човек по това колко грешки е допуснал и да кажеш ето той е еди какъвси, защото незнае.

Аз като чета някой хубав пост грам не гледам дали има Й или обиквоненно И или дали има , или няма.Може да си много умен и да незнаеш някой неща и да пишеш неправилно понякога, да си готин възпитан и културен и пак да правиш грешки това си е шпроблем на веки човек и не мисля, че по това трябва да се съди за някой какво представлява.

Манекенът
Аватар

Мнение от Kazaka » 20 Май 2006, 12:44

много прибързваш пич,
това са просто копчета и не всеки е длъжен да работи перфектно с тях особенно когато иска да драсне нещо на бързо и да бяга
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pantata » 20 Май 2006, 13:03

Има некви тука които са си буквално полуграмотни българи поне с такова впечатление ше останеш ако гледаш кво са писали ама тва идва от бързане кат пишеш па кат уцелваш грешни бутони па кат си се накинал на манара и пускаш пост и тва съм го виждал тука :mhihi:

Гост
Аватар

Re: Защо сме нЕгРаМоТнИ??

Мнение от Гост » 20 Май 2006, 13:46

VIRUSS написа:Приятели прави ми впечатление,че тука има яко неграмотни хора,незнам по на колко години са,ама неможе да се бьрка така азбуката и да се изпускат букви,тва 1ви,2ри клас се учи мама му стара????Тва А,Ь,У,Ц-Абе ноо зле... мани мани :mhihi: :roll: :mhihi:

изпадаш в подробности ;)
се пак в 3-4 през ноща като ти се спи и едвам гледаш се допускат грешки а някои и нарочно пишат така .. то ако ше бройш сички грешки в темите ... маи 90 % са грешни и сички сме за 2ки :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 20 Май 2006, 14:10

VIRUSS написа:... бьрка така ...

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

:arrow:
"бърка" ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 20 Май 2006, 14:19

VIRUSS написа:Приятели прави ми впечатление,че тука има яко неграмотни хора,незнам по на колко години са,ама неможе да се бьрка така азбуката и да се изпускат букви,тва 1ви,2ри клас се учи мама му стара????Тва А,Ь,У,Ц-Абе ноо зле... мани мани :mhihi: :roll: :mhihi:
Все пак това е форум и нормално чат-пат да допускаме грешки,а пък и ти имаш доста правописни грешки в темата.
1-не се пише тва ,пише се това
2-ноо ,няма такава дума в нашия език
3-в изречението "тва 1ви,2ри клас се учи мама му стара???" има една грешка,в края на изречението ,не се слага въпросителна,защото не задаваш въпрос ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 20 Май 2006, 14:23

Kris написа:
VIRUSS написа:... бьрка така ...

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

:arrow:
"бърка" ;)
новобранец,тръгнал да учи старите как се пише,щях да му метна едно тестче по български,за да се осере :mhihi:

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 20 Май 2006, 14:47

И след всеки препинателен знак се оставя празно място ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 20 Май 2006, 15:21

Някой ако има време и желание може да напише една тема за основните граматични правила и да я направят важна. Така всеки, който има желание ще може да се научи да допуска по-малко правописни грешки, което определено ще доведе до вдигането на нивото на форума, а и смятам, че всички ще четем с по-голямо удоволствие. :)
In Ban We Trust!

ентусиаст
Аватар
Кара: дизелaка да пропушва
Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D

Мнение от LAST RIDE » 20 Май 2006, 17:01

както беше написал колегата по-горе писането на клавиатурата на компа се различава коренно от това на ръка или печатното :!:
Тъи като при писането трябва да се прехвърля езика от англииски на БГ а както повечето сме свикнали да пишем в стил SMS( :mhihi: )се получават леки разминавания които все пак не са фатални.

п.с Сега всички ще те дебнат за правописните ти грешки :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Заменям си усилвателя!!

viewtopic.php?f=64&t=228928

коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават... :D

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 20 Май 2006, 17:33

Аз пък и като пиша смс в повечето случаи слагам запетайки :mhihi:
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 20 Май 2006, 17:38

от практична гледна точка, някой път е неприятно като търсиш нещо в търсачката :idea:
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

Следваща

Назад към Извън Темата