БГ прокси сървър
Модератор: Общи модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- BMWgiunter
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e31 850i ,f10 520d
- Мечтае да кара: Детско багерче
БГ прокси сървър
Здравейте колеги,тъй като не живея в България и съответно някой БГ страници не ми се зареждат ( по конкретно торент тракери и др. ) имам нужда от работещ прокси сървър за да мога да влизам в тях.Попадна ми една много добра и функционална програма "FVPN" ,но за съжаление е само пробна и позволява да сърфираш само около 10 мин.Ако имате някакви идеи или знаете друга подобна програмка няма да е лошо да споделите.Мерси предварително 

- Luki Junior
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 N46B20
Re: БГ прокси сървър
80.253.54.66:8080.
Променяваш си настройките за прокси за интернета и на програмката с коя сваляш торенти.
Променяваш си настройките за прокси за интернета и на програмката с коя сваляш торенти.
- skoklev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше E46 330xi, сега Туарег 3.2 vr6
- vvaskoo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E92 335d
- Eмилио Димитров
- младши ентусиаст
-
бях чел някъде, че ако те засекат да теглиш от торенти от чужбина не последват хубави неща
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Eмилио Димитров написа:бях чел някъде, че ако те засекат да теглиш от торенти от чужбина не последват хубави неща
Нищо не си чел значи

По темата : samair.ru и сортираш по държави. Ъпдейтва се постоянно, на всеки 5 ли 10 минути.

- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 купе
http://nntime.com/proxy-country/Bulgaria-01.htm Постоянно се обновяват и винаги има поне едно прокси бързо почти колкото с директна връзка
Вбокс ми зарежда идеално, а от замунда тегля със същата скорост като другите тракери (стига да има сийдъри).

- seven-eight
- кандидат ентусиаст
-
BMWgiunter написа:Здравейте колеги,тъй като не живея в България и съответно някой БГ страници не ми се зареждат ( по конкретно торент тракери и др. ) имам нужда от работещ прокси сървър за да мога да влизам в тях.Попадна ми една много добра и функционална програма "FVPN" ,но за съжаление е само пробна и позволява да сърфираш само около 10 мин.Ако имате някакви идеи или знаете друга подобна програмка няма да е лошо да споделите.Мерси предварително
аз го използвам FVPN - не е само за 10мин, просто трябва да си платиш за да я използваш. Мисля, че беше нещо от сорта на 15 евро за 3 месеца, но не си спомням точно, че плащах преди време.
работи перфектно и няма никакви проблеми със скоростта - замунда и арена с около 4МБ/с ,но на мен ми е толкова и нормално от тука ако тегля.
- magareto_yori
- ентусиаст
-
- Кара: е21
- Eмилио Димитров
- младши ентусиаст
-
xpl0d написа:...
имах предвид, че ако им са кадърни адмистраторите могат да те засекат заради големия трафик... и те така...
- BMWgiunter
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e31 850i ,f10 520d
- Мечтае да кара: Детско багерче
Мерси много колеги ,за сега ползвам това прокси - 80.253.54.66:8080 което добавих в интернет браузъра си и сърфирам без проблем.Благодаря много на отзовалите се 

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Качих си един CS с много силни ботове обаче се съмнявам ботовете да не си пускат хакове,възможно ли е? 

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
От всички само последния едвам отваря замунда
http://bgtorrents.info
Тук бачка доста по-бързо и си тегли на макс
http://bgtorrents.info
Тук бачка доста по-бързо и си тегли на макс

- makaveli316
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320d E46 2002г.
- Мечтае да кара: 2010 e92 335i
boksioraE39 написа:Качих си един CS с много силни ботове обаче се съмнявам ботовете да не си пускат хакове,възможно ли е?
Еми не си пускат хакове, те просто се целят в тиквата щото са по-силни ботове

Иначе тва с прокситата не си е работа, мега бавно е и псувните покрай дългото зареждане на страниците ми идват в повече.
Ако искате да е почти 1към1 като без прокси, става само с плащане (впн и компании разни..)

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Нямаш ли роднини или приятели в България?
Накарай някой да ти пусне един ВПН на някоя машина дето не се гаси и си готов, а и трудно някой ще те проследи какво точно правиш.
Накарай някой да ти пусне един ВПН на някоя машина дето не се гаси и си готов, а и трудно някой ще те проследи какво точно правиш.

16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2