на кой му е по-голям
Модератор: Общи модератори
60 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Re: Стартиране на стар дизел на минус 18 - минус 20...

Веднъж по дискавъри гледах, къде бяха в Русия с една уазка и спряха да зареждат бензин. И онзи не изключва двигателя и те го питат що и : ми ще замръзне бензина

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
1.5D ISUZU - пали като пич, с две подгрявания... само акумулатора да е жив... 

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Kroki написа::OT:
Веднъж по дискавъри гледах, къде бяха в Русия с една уазка и спряха да зареждат бензин. И онзи не изключва двигателя и те го питат що и : ми ще замръзне бензина
Какво го бърка да не гаси ? А руските машини не палят и на топло ...
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Еми нямам си и на идея.. Бе ладата си пали от четвърт 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Мордехай написа:Сипваш течна газ за горене и няма ядове. Само не слагайте спирачна течност - няма да има никакъв ефект и се отлага на дъното на резервоара. Спирачната течност е един лесно разбит мит. Сипваш малко от нея и останалото нафта, разбиваш и чакаш две минути. Не се съединяват двете течности.
Би ли сипал спирачна течност и подобните производни в резервоара на комън рейл лек автомобил на 10 години?
Знам как се стартира Камаз и стар Транзит.
Темата е само за лек автомобил дизел!
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се на дъщеря си
Сефте чувам бензин да замръзне. Аз миналата година направих ебати глупоста. Проклетата баничарка нещо се счупи и си викам - сега ще ходя с БМВто да го понацапам. Студено си беше, ама не много. Паля си аз баварката, кефя се как пали от раз без да съм я пипал поне два месеца и след около две минути работа си загасна. Почвам да се чудя какво става, обикалям и се тюхкам и се сетих, че последно съм зареждал през август. Добре, че по обед напече едно слънце, та се размръзна нафтицата и пак запалих.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!
- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се на дъщеря си
Демирев написа:Мордехай написа:Сипваш течна газ за горене и няма ядове. Само не слагайте спирачна течност - няма да има никакъв ефект и се отлага на дъното на резервоара. Спирачната течност е един лесно разбит мит. Сипваш малко от нея и останалото нафта, разбиваш и чакаш две минути. Не се съединяват двете течности.
Би ли сипал спирачна течност и подобните производни в резервоара на комън рейл лек автомобил на 10 години?
Знам как се стартира Камаз и стар Транзит.
Темата е само за лек автомобил дизел!
Нещо не те разбирам, колега. Нали това казвам, да не се сипва спирачна течност, а газ за горене. Бензин - не, защото има вода в него.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!
при -22 зимната нафта парафинира
не знам как ще и баете, но според мен при такава температура няма смисъл да мъчите колата
не знам как ще и баете, но според мен при такава температура няма смисъл да мъчите колата
No bling at the Ring
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Re: Стартиране на лека кола дизел на минус 18 - минус 20...
има си добавки за тая работа... дизели се карат и на много по-студени места.
избор има колкото си искате
http://www.ebay.de/sch/i.html?_nkw=wint ... m270.l1313
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
steeN написа:има си добавки за тая работа... дизели се карат и на много по-студени места.
тя зимната нафта си е добавена вече един път, ти като почнеш да наливаш некви работи вътре с кво ще върви колата

No bling at the Ring
- zxsport
-
BadAngel написа:при -22 зимната нафта парафинира
Що пишеш глупости? Ако според теб при -22 дизелита са аут, да знаеш, че си в мнооооооого голяма грешка!!!
Личен пример - при -28/-29 БМВ-то ми пали от 2-я път (малко повечко трябва да върти за да запали от първия път, а мен не ме кефи да я мъча студена), а на баща ми Алфата (147 jtd на около 600 000 км в момента) при същата температура (същата сутрин) пали все едно е работила до преди половин час! 147-та за 6 години никога не се е оплакала от кофти нафта, а баща ми я зарежда само на ШЕЛ, въпреки моите препоръки да бяга далеч от там! Акумулаторът и е БОШ Силвър, кара 5-та година вече! Няма какво да го мислите, - 15 не е сериозна температура за читав дизел. Притеснения трябва да има от - 25 надолу, в противен случай проблемът е в колата!
^^^
питай с кви чалъми се палят машините на алеко, които трябва да обработват пистите
а уж дизелите са им мерцедес
-15 е ОК
питай с кви чалъми се палят машините на алеко, които трябва да обработват пистите
а уж дизелите са им мерцедес

-15 е ОК
No bling at the Ring
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
Миналата година при -26 палех без проблеми. В Русия по принцип в книжките на дизеловите коли пише зимно време да се сипва на един резервоар по 2-3 литра бензин за да пали дизела при по ниски температури от -30
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
BadAngel написа:steeN написа:има си добавки за тая работа... дизели се карат и на много по-студени места.
тя зимната нафта си е добавена вече един път, ти като почнеш да наливаш некви работи вътре с кво ще върви колата
тия коли да не ги правят от кашкавал

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
steeN написа:тия коли да не ги правят от кашкавал
ОК, ама аз не ги виждам нещата с тия добавки, представи си как слагаш на някое ново дизелче.. даже и от елитните марки по 5 литра бензин в нафтата

не знам от къде идва тоя зор на тия студове да си карате колите, остави си я докато се стопли, пък който е тарикат да троши
No bling at the Ring
60 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4