Подписването на ACTA и последствията
Модератор: Общи модератори
70 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Подписването на ACTA и последствията
За тези,които не знаят за какво става въпрос http://inews.bg/%D0%A2%D0%B5%D1%85%D0%B ... 48749.html
С прости думи-забрана на торентите,споделянето на файлове,Vboxове,Туби и всякакви такива.
С прости думи-забрана на торентите,споделянето на файлове,Vboxове,Туби и всякакви такива.

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Re: Подписването на ACTA и последствията
няма как да стане 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- Amatior4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 320D
Kroki написа:няма как да стане
Ще стане предизборно с няколко акции на НСБОП и после пак по старо му

Реално единственият шанс да не стане е да го отхвърлят от европарламента при гласуването.Но този път са стигнали доста напред с "организацията"

- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
p2p никога няма да загине - под една или друга форма
! Не се вкарвайте в излишни филми
, а си изтеглете някой от торентите 

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Maverick_VS написа:p2p никога няма да загине - под една или друга форма! Не се вкарвайте в излишни филми
например новия Top Gear, които след Коледния "спешъл" ми паднаха в очите, но успяха да се изкачат отново с 1-ви епизод

You said: "Time will change!" What if it changes you?
Maverick_VS написа:p2p никога няма да загине - под една или друга форма! Не се вкарвайте в излишни филми
технически е елементарно да се направи неизползваемо. дори "лостовете" за това са си на мястото.
въпрос на политика. нещо което в бг много трудно ще се случи поради ред причини.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- MadChicken
- Legendary
-
- Кара: G30 530iX LCI, F25 30iX
Няма как да стане за p2p трафик викате
Само да кажа че е въпрос единствено на малко натиск, желание и доста пари от страна на интернет доставчика ви и сме до там. Нека да знам по-добре. Като ви праснат едно филтриране на Layer 7 и ай чао. Ще стане твърде сложно и скъпо за да остане популярно и работещо.
Друг е въпроса, че в България това няма как да стане с тия "махлани", пък и на кой му пука наистина. Всичко е само кампании и прах в очите на Европа и САЩ. Обаче ако се напънат глобално става неприятно - леко затвориха половината хостинг сайтове ей така на майтап, а другата половина са вече само за лични данни.

Само да кажа че е въпрос единствено на малко натиск, желание и доста пари от страна на интернет доставчика ви и сме до там. Нека да знам по-добре. Като ви праснат едно филтриране на Layer 7 и ай чао. Ще стане твърде сложно и скъпо за да остане популярно и работещо.
Друг е въпроса, че в България това няма как да стане с тия "махлани", пък и на кой му пука наистина. Всичко е само кампании и прах в очите на Европа и САЩ. Обаче ако се напънат глобално става неприятно - леко затвориха половината хостинг сайтове ей така на майтап, а другата половина са вече само за лични данни.
Only dead fish follow the stream...
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
Не се притеснявайте.Съдбата на SOPA oчаква и ACTA. 

Разбира се че има как да стане стига да бъде прието, само човек които няма понятие за цялостната структура на инернет може да твърди обратното, така че се молете да не го приемат. И това не касае само торентите, а всички сайтове които хостват съдържание качвано от потребителите, включително и bmwpower-bg.net ...
Ето един линк от мен http://secure.avaaz.org/en/eu_save_the_internet_spread/ за поддържниците
Ето един линк от мен http://secure.avaaz.org/en/eu_save_the_internet_spread/ за поддържниците
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
И къв е проблема че хората споделят информация във форума? 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
alx написа:Maverick_VS написа:p2p никога няма да загине - под една или друга форма! Не се вкарвайте в излишни филми
технически е елементарно да се направи неизползваемо. дори "лостовете" за това са си на мястото.
въпрос на политика. нещо което в бг много трудно ще се случи поради ред причини.
Аз не казвам, че технически не е възможно да се направи (изобщо не съм навътре в материята толкова, че да споря по този въпрос)

- michev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет
бе незнам, ама р2р от нова година насам не работи
only rear wheel drive
представете си че печелите проект от ес за иновации, създавате студио за игри, правете игра 2 години, пускате я и на 4-тия ден я виждате в замунда! накрая теглите чертата и виждате няква мижава печалба! а сте могли да имате много по-голяма сума с която да започнете нов проект и следователно да осигурите нови работни места
ако закона бъде приет цялата индустрия ще стане в пъти по-печеливша, повече работни места, повече пари за харчене - благоприятен ефект за световната икономика. не е нормално да можеш да свалиш абосютно всеки филм създаван някога безплатно.. хората си търсят правата, разбирам ги.
м/ж няма начин ес да не подпиши договора, това значи да изгони цялата индустрия в америка, не знам защо го отложиха за юни.

ако закона бъде приет цялата индустрия ще стане в пъти по-печеливша, повече работни места, повече пари за харчене - благоприятен ефект за световната икономика. не е нормално да можеш да свалиш абосютно всеки филм създаван някога безплатно.. хората си търсят правата, разбирам ги.
м/ж няма начин ес да не подпиши договора, това значи да изгони цялата индустрия в америка, не знам защо го отложиха за юни.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
70 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5