Тероризират приятелка.....
Модератор: Общи модератори
29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Тероризират приятелка.....
Странна ситуация, не е много за разказване публично, но се нуждая от идея...
Приятелка е скъсала с гаджето си преди 5-6 месеца по взаимно съгласие.... Преди 2-3 месеца той се сещя че отново си я иска, но тя вече е с друг и не мисли и за връщане назад (да, осъзнавам че дотук звучи като история от "Море от любов", но нататък става по-интересно ) Почват се заплахи по телефона, причакване пред тях с още 2-ма негови приятели да си "поговорят", накратко тормоз които би докарал всяко момиче до сълзи и нервна криза...
Не познавам човека, но от това което съм чул, ОПРЕДЕЛЕНО бих решил че е психически болен в доста тежка фаза...
Следва:
жалба в полицията, при което ченгетата казват, че най-много могат да го викнат да си поговорят и гледат на бързо да изгонят момичето, като става ясно че нищо няма да последва
оплакване до gsm оператора за телефонен тормоз, при което заявяват че нищо не могат да направят (човека е на договор)
Някакви идеи за законово решение на нещата?
п.с.
саморазправата за момента не е опция, защото въпросното момиче трудно би преглътнала нещо подобно с човек с който са били много близки години наред
А и при психически нестабилен човек, си мисля че това само би усложнило нещата....
п.п.с.
хм, не съм предполагал че ще постна нещо такова някога....
Приятелка е скъсала с гаджето си преди 5-6 месеца по взаимно съгласие.... Преди 2-3 месеца той се сещя че отново си я иска, но тя вече е с друг и не мисли и за връщане назад (да, осъзнавам че дотук звучи като история от "Море от любов", но нататък става по-интересно ) Почват се заплахи по телефона, причакване пред тях с още 2-ма негови приятели да си "поговорят", накратко тормоз които би докарал всяко момиче до сълзи и нервна криза...
Не познавам човека, но от това което съм чул, ОПРЕДЕЛЕНО бих решил че е психически болен в доста тежка фаза...
Следва:
жалба в полицията, при което ченгетата казват, че най-много могат да го викнат да си поговорят и гледат на бързо да изгонят момичето, като става ясно че нищо няма да последва
оплакване до gsm оператора за телефонен тормоз, при което заявяват че нищо не могат да направят (човека е на договор)
Някакви идеи за законово решение на нещата?
п.с.
саморазправата за момента не е опция, защото въпросното момиче трудно би преглътнала нещо подобно с човек с който са били много близки години наред
А и при психически нестабилен човек, си мисля че това само би усложнило нещата....
п.п.с.
хм, не съм предполагал че ще постна нещо такова някога....
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
да им досажда на ченгетата наи накрая ще и обърнат внимание
а м/у другото това не е нищо на един познат пак така ''бившия'' му чупеше стъклата на колата драскаше боята,гумите абе беше се видял в чудо
а м/у другото това не е нищо на един познат пак така ''бившия'' му чупеше стъклата на колата драскаше боята,гумите абе беше се видял в чудо
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
каква саморазправа ,просто трябва да му се поприказва на човека
имам един приятел много е добър в убеждаването ,ще го посъветва да престане и оня ще престане 

- ToyBoy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 318i, Frontera Sport , Golf 3 ,
- Мечтае да кара: 6 series
освен полицията има и други институции само че те не са легални..та те също са психично нестабилни и няма ситуаций от които не са излезнали
.....понякога думите не помагат ! 

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Нека поприказва един два пъти с куките и ако няма резултат, следва нещастен случай в парка по тъмно, ако няма резултат втори, трети и т.н. докато не му остане здраво място.
Вервай ми боя лекува всичко, даже и психично болните.
П.С. Виждал съм с очите си как неграмотна циганка проговори и прописа след 15 минутна среща на тъмно с куките
така че лечение има 
Вервай ми боя лекува всичко, даже и психично болните.
П.С. Виждал съм с очите си как неграмотна циганка проговори и прописа след 15 минутна среща на тъмно с куките

- ToyBoy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 318i, Frontera Sport , Golf 3 ,
- Мечтае да кара: 6 series
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
С бой всеки знае
Виж сега ... предполагам, че трябва да е изложи малко повече мотиви в жалбата си .... дори и да преувеличи малко нещата.... но при повторна жалба предполагам полицайте ще я посъветват да си търси правата по съдебен ред.... което е дълго и сложно

- Новини
-
Нито бой нито заплахи ще помогнат в случая. Само по-лошо би станало така
Полицията също няма да реши проблема.
Търсете някаква връзка с негови приятели, които да му обяснят нещата от живота и взаимоотношенията. Или пък някой тихо и кротко да поговори с тоя пич и да му обясни оня лаф с птичката и клетката.
Ако не се получават нещата, драсни ми ЛС.

Търсете някаква връзка с негови приятели, които да му обяснят нещата от живота и взаимоотношенията. Или пък някой тихо и кротко да поговори с тоя пич и да му обясни оня лаф с птичката и клетката.
!!Asen_X написа:Нито бой нито заплахи ще помогнат в случая. Само по-лошо би станало такаПолицията също няма да реши проблема.
За боя и заплахите си прав. За полицията - донякъде. Защото в случая няма деяние определящо се като престъпление, но много зависи и от дознателя как ще подходи към случая т. е. Тормоза пак си е вид престъпление, но никой не ще да се занимава с това. Щото са нагли капути. Като влезеш при тях първо те гледат в ръцете. С приятелите също няма да стане. Повярвай ми Асене познавам този тип хора. Това са хора които не се страхуват от нищо /особено след третата водка/, мислят си че те са господарите на територията и те командват парада. Само по-голям бандит от тях може да свърши работа. В смисъл със заплаха. Като му изреве веднъж "Ей, дрисльо, един такъв като тебе излежах, мога и тебе да те излежа" подплатено с един по-силен шамар и стисване за гушката и глей ква метаморфоза се получава.

"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
тояга... тояга оправя всичко
също и маваши-гери
сигурно и е кофти на твойта приятелка, разбирам я понеже и една моя близка беше така... и знаеш ли кво излезна от тоя тормоз?
ся си има 2годишно момиченце...
също и маваши-гери

сигурно и е кофти на твойта приятелка, разбирам я понеже и една моя близка беше така... и знаеш ли кво излезна от тоя тормоз?
ся си има 2годишно момиченце...
4 8 15 16 23 42
29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2