Чета и се ПЛАША!!!!! Нека всеки да погледне!
Модератор: Общи модератори
33 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- blackrider
- младши ентусиаст
-
- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
- blackrider
- младши ентусиаст
-
Re: Чета и се ПЛАША!!!!! Нека всеки да погледне!
Може да е старо,аз днес попаднах на тази статия и съм меко казано втрещен!
Хубаво е всеки да прочете и изгледа клипа!
Хубаво е всеки да прочете и изгледа клипа!

- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
Нема се плашиш, тая гад българинът не се дава лесно.
А и за мен тва са глупости
А и за мен тва са глупости

- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
Пълна помия и адските глупости са това. Незнам как някой трезво мислещ човек би повярвал на това.
Ще кажа единствено: -Как би могъл да се контролира естествения прираст и безработицата, като държавата не може да контролира навлизането на частни чуждестранни инвеститори в страната, което пряко влияе върху заетостта на населението... ???

Ще кажа единствено: -Как би могъл да се контролира естествения прираст и безработицата, като държавата не може да контролира навлизането на частни чуждестранни инвеститори в страната, което пряко влияе върху заетостта на населението... ???

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
BULLSHIT
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
разбирам да не сте го живели, ама ...
какво, трудно ви е да повярвате, че политически доктрини съществуват и се изпълняват ли? ами хайде отново в 5-ти клас
какво, трудно ви е да повярвате, че политически доктрини съществуват и се изпълняват ли? ами хайде отново в 5-ти клас

лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Абсолютна истина!
Всеки, който е живял в периода 1985г - 2012г може да го потвърди

- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
BMW///M-ma6inata написа:Пълна помия и адските глупости са това. Незнам как някой трезво мислещ човек би повярвал на това.
Ще кажа единствено: -Как би могъл да се контролира естествения прираст и безработицата, като държавата не може да контролира навлизането на частни чуждестранни инвеститори в страната, което пряко влияе върху заетостта на населението... ???![]()
Наистина ли си мислиш че "Държавата" не може да контролира навлизането на чужди инвеститори ...?

Аз лично също смятам че чак такъв пъклен план няма... но знам ли вече... накрая само АК47 ще оправи всичко

- ///Maximalniq
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: poor man's M3 (E30 318iS)
- Мечтае да кара: E30 M3
Аз като по-млад само ще попитам защо им е на САЩ да разори България?
barty написа:Абсолютна истина!
Баш си е вярно , ами сега се навъдиха нЕкви млади `патриотчета` на по 25-6 години дето си мислят че като вземат 5-700 лв заплати са цъфнали и вързали. Ама си нямат и най малка представа че през 80-те се живееше в пъти по добре от сега. Явно плана е успял

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Да, вече има поколение разумни и пораснали хора, на които подобни планове им се струват "теория на конспирацията"... Тоя план може и да не е чак такъв сатанист, но... Истина е, че ограбването на страната мина по план, който с малко шум в системата, работи и до днес. Хиперинфлацията, фалита на банките дали се случиха от само себе си, като естествени икономически процеси? Истина е, че благата се преразпределиха и концентрираха в ръцете малцинство, и то съставено от хората, които направиха прехода и техните кръгове. Истина е, че все повече хора губят собствеността си и/или попадат в капана на дълговете, а покупателната способност на на работещите на заплата намалява в пъти повече от нарастването на доходите. Истина е, че без да си част от някаква схема, няма успешен бизнес от едно ниво нагоре и т.н. Затъпяването, опошляването, подмяната на ценностите, чалга-културата, тоталното съсипване на образованието и културата... Та, кое от този план, независимо как се казва и дали го е имало, ви се струва измислица?
Или не знаете, че големите предприятия от всички сектори от икономиката се владеят от добре организирани структури с тъмно минало и корени някъде между управленията на ДС, контраразузнаването и икономическите подразделения на КГБ... И странно, всички, участвали в този план, а и в градежа на прехода като цяло, впоследствие се оказаха в центъра на солидни парични потоци. Няма нужда да има план на хартия, който някакъв сив кардинал изпълнява. Достатъчно е група хора с общи интереси да заложат няколко trigger points в устройството на държавната система и нататък нещата са предвидими и лесно управляеми. Като се метне отгоре терминологията на демокрацията, всичко си идва на мястото. Който се облажил и замогнал - бравос, евала, аферимм конграчулейшънс... Такова било времето - така действал, постигнал, построил. Само да не ми разказва историята за ябълката и излъскването й.
Изписах всичко това, за да могат и по-младите тук да имат едно на ум и да са внимателни към всичко, което се опитват да им продадат политиците. Никой политик в България няма морал и не го вълнуват хората. Мотивацията е само една - финансова и властова. Всички беди в историята ни се дължат на политици, убеден съм, че тази тенденция ще се запази. Изключенията системата ги изхвърля бързо. И въпреки, е целият ми пост звучи параноично, гледайте на него като на сбит урок по история, който не трябва да се забравя, а не като някакъв социален рев или апел за гилотинен реваншизъм.
Или не знаете, че големите предприятия от всички сектори от икономиката се владеят от добре организирани структури с тъмно минало и корени някъде между управленията на ДС, контраразузнаването и икономическите подразделения на КГБ... И странно, всички, участвали в този план, а и в градежа на прехода като цяло, впоследствие се оказаха в центъра на солидни парични потоци. Няма нужда да има план на хартия, който някакъв сив кардинал изпълнява. Достатъчно е група хора с общи интереси да заложат няколко trigger points в устройството на държавната система и нататък нещата са предвидими и лесно управляеми. Като се метне отгоре терминологията на демокрацията, всичко си идва на мястото. Който се облажил и замогнал - бравос, евала, аферимм конграчулейшънс... Такова било времето - така действал, постигнал, построил. Само да не ми разказва историята за ябълката и излъскването й.
Изписах всичко това, за да могат и по-младите тук да имат едно на ум и да са внимателни към всичко, което се опитват да им продадат политиците. Никой политик в България няма морал и не го вълнуват хората. Мотивацията е само една - финансова и властова. Всички беди в историята ни се дължат на политици, убеден съм, че тази тенденция ще се запази. Изключенията системата ги изхвърля бързо. И въпреки, е целият ми пост звучи параноично, гледайте на него като на сбит урок по история, който не трябва да се забравя, а не като някакъв социален рев или апел за гилотинен реваншизъм.
Never mistake motion for action...
Съгласен съм с аболютно целия пост на Leon, но това какво общо има с филма?

- gugichamp
- младши ентусиаст
-
520i написа:Съгласен съм с аболютно целия пост на Leon, но това какво общо има с филма?
Leon написа: Истина е, че все повече хора губят собствеността си и/или попадат в капана на дълговете, а покупателната способност на на работещите на заплата намалява в пъти повече от нарастването на доходите. Истина е, че без да си част от някаква схема, няма успешен бизнес от едно ниво нагоре и т.н. Затъпяването, опошляването, подмяната на ценностите, чалга-културата, тоталното съсипване на образованието и културата... Та, кое от този план, независимо как се казва и дали го е имало, ви се струва измислица?
Или не знаете, че големите предприятия от всички сектори от икономиката се владеят от добре организирани структури с тъмно минало и корени някъде между управленията на ДС, контраразузнаването и икономическите подразделения на КГБ... И странно, всички, участвали в този план, а и в градежа на прехода като цяло, впоследствие се оказаха в центъра на солидни парични потоци. Няма нужда да има план на хартия, който някакъв сив кардинал изпълнява. Достатъчно е група хора с общи интереси да заложат няколко trigger points в устройството на държавната система и нататък нещата са предвидими и лесно управляеми. Като се метне отгоре терминологията на демокрацията, всичко си идва на мястото. Който се облажил и замогнал - бравос, евала, аферимм конграчулейшънс...
"Очаква се невиждан глад. Българинът все по-трудно ще се изхранва. На пазара ще се появят всякакви ментета. Най-уязвимата част от населението - децата и възрастните ще получават тежки хипотрофични увреждания от системното недояждане. Непрекъснато ще се увеличава дистанцията между цените на стоките и заплатите… покупателната способност на населението неспирно ще спада и ще стигнем нивото, нужно само за биологично оцеляване. Ще се появи безработица. Предвижда се нивото й да достигне около един милион. Най-квалифицираните млади българи ще напуснат страната. Ще възкръснат отдавна погребани болести… Всички тези "благини" могат да породят силни обществени сътресения. Затова трябва да се въвеждат постепенно, като се държи непрекъснато сметка за прага на издръжливостта на народа. Мизерия, глад, болести, нищета - това прокобва поверителната част от плана Ран - Ът."
от свинята лебед не става...
33 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3