Софтуерно инженерство - кой, къде, как ..

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е91 325i N53

Re: Софтуерно инженерство - кой, къде, как ..

Мнение от Georgieff » 31 Яну 2012, 17:30

xpl0d написа:То тва Сиско и по принцип тея сертификаций са само за замазване очите на мениджмънта. Един авер за един месец мина CCNA, VCP и два изпита от MCSA. Днес даже говорихме, даже вика 10% от всичко минато не го знам, само заучил въпросите и отговорите. При "сертифицираните" индийци пак същата работа, уж Сиско сертифициран, Майкрософт сертифициран и като ги пуснат директно в продакшънс-а се оглеждат като телета, да не говоря за английския им. Същата работа и с "инженерчетата". КСТ завършил, КТТ завършил, питаш го някой по-завъртян теоретичен въпрос се цъкли, като шимпанзе. Питаш го за услуга да ти сърши нещо...ма аз не знам как. Не знаеш, ама иначе можеш да се хвалиш наляво надясно, че си инж точка еди кой си. То и аз съм маг точка инж точка, ама...
Та тва, че е сертифициран или инженер в еди каква област не значи 100%, че дадения човек е ПРО. Има тука един фен от УК дойде, със средно само, обаче с много стаж, самия той на 30г. Ми направо им скрива шапката на "инженерите" и сертифицираниете и с право си взима доста повече от тях. Та не е цаката до какви сертификати и/или дипломи имаш, а до тва какво можеш

Тук май вече започна да си противоречиш, а? Не можах да разбера ти "за" сертификациите ли си или против?

xpl0d написа: А-а-а, ако говорите за гласуване и прочие - тогава сори майна, дето се казва, но щом имам право на глас ще го ползвам, както сметна за добре и никой не може да ми се бърка.

Това е също твое изказване. Май се опитваш да ми казваш какво да мисля или да ми се бъркаш в мнението? Или на мен можеш да се бъркаш, но другите на теб не могат?

Ще оставя настрана коментарите ти за моите умствени способности, понеже други хора, доста по-умни от теб са ме оценили и ми плащат доста по-добре от IBM Brno.
Чудесно, че за 2-3 години стаж си успял да започнеш работа като "ИТ специалист", но не се изказвай като последна инстация, ако обичаш, понеже това, което ти сега работиш, някои сме го работили като младши преди доста години. А твоите умствени способности и без това извират от почти всяка тема в този форум от 2007 насам и всеки може да ги види.
Touring & windsurf club

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е91 325i N53

Re: Софтуерно инженерство - кой, къде, как ..

Мнение от Georgieff » 31 Яну 2012, 17:49

xpl0d написа:Всеки си има глава на раменете, автора вече може да си прецени и избира сам кой университет да е.

Именно. Всеки тук изразява мнение и няма нужда от твоя коментар, за да прецени.
Touring & windsurf club

Предишна

Назад към Извън Темата