70 лв назаде....
Модератор: Общи модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
70 лв назаде....
тази сутрин в пловдив си изкривих двете десни джанти, някой решил че трябва да се изкопае пътя за нещо и си я оставили така без да запълнят дупката
добре че гумите са здрави иначе щях да им е*а м*й*та
изправянето и пълненето с азот ми струва 70 лв с бакшиша за двете...

изправянето и пълненето с азот ми струва 70 лв с бакшиша за двете...
- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
В Банкя примерно сега са нарязали всички пътища здравата. И може би с повече късмет след 2-3 седмици ще ги запълнят, след като всички си счупят колите. Мойта няма да се счупи, тъй като благодарение на същите пътища вече е счупена
Аз не мисля, че това е адекватен ремонт, да нарежеш пътищата навсякъде и чак накрая да почнеш да пълниш...

А, честито бате! Миналия месец аз игорях с 140лв за 2 нови предни гуми! Е изкривих и джанта, но поне от тях си имам в резерва! Връщах се от арената (младост) и направих грешката да мина през околоМРЪСНОТО
! Софиянци помнят какво беше преди да го позамажат малко! Опитах се да избягам от една дупка, даже направо яма си беше, и влезнах в друга......абе нямам думи
! Сега като се сетя и яд ме хваща
Абе пичове, карайте внимателно и пазете баварките, защото скоро хубави пътища няма да видиме!!!

Абе пичове, карайте внимателно и пазете баварките, защото скоро хубави пътища няма да видиме!!!
Трите истини на живота:
1. Парата прави фукарата !!!
2. Всяко нещо си има край...само салама има два!
3. Откъдето и да се върнеш от пътя на загубата, все е кяр!
1. Парата прави фукарата !!!

2. Всяко нещо си има край...само салама има два!

3. Откъдето и да се върнеш от пътя на загубата, все е кяр!

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
Иво написа:В Банкя примерно сега са нарязали всички пътища здравата. И може би с повече късмет след 2-3 седмици ще ги запълнят, след като всички си счупят колите. Мойта няма да се счупи, тъй като благодарение на същите пътища вече е счупена![]()
Аз не мисля, че това е адекватен ремонт, да нарежеш пътищата навсякъде и чак накрая да почнеш да пълниш...
и в Сливкин доста време всичко беше нарязано, но сега запълниха почти всичко май, а причинита поради която режат едновременно из целия град е че машините за рязане на асфалт (едни като комбайни) са взети под наем и се плаща за тях на ден и бързат да си свършат работата с тях за да платят по-малко

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- Azrail
- UFO Pilot
-
Azrail написа:shenko написа:да ги е*а в майката
А стига бе![]()
![]()
И к'во
![]()
"Mи кво" е хубав въпрос, ако не си участвал във верижна катастрофа със същата постановка.
Пътя около гребна база в Плд отново, изрязали настилката и знаци НИКАКВИ. На сутринта докато изтеглях един приятел от верижна катастрофа (класическа - първия спрял, втория спрял, третия в него и т.н.) станаха още две катастрофи.
Полицаите пишат акт, в тоя момент се лашкат до тях! И въпреки това, не искаха да сложат НИКАКЪВ знак. Циганите дойдоха, продължиха да режат...
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2