Проблем с компютъра

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Re: Проблем с компютъра

Мнение от randity » 31 Яну 2012, 22:54

Колеги, намерих някакъв сервиз в Люлин. 15лв. за почистване и смазване на вентилаторите много ли е.
@Eмилио Димитров, каква е пастата и от къде може да се купи и какви пари ?
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Eмилио Димитров » 31 Яну 2012, 23:22

в сервиза питай 1-2лв максимум. те са едни миниатюрни тубички за един-два пъти. иначе имам и друга, която е специална термопаста и съм си я вземал от елимекс, която не помня какви пари беше, но от нея съм по-доволен и я ползвам повече 4 от години и още имам много от нея.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 1602, E30 pre-face, E36 coupe
Мечтае да кара: зил 130

Мнение от M10 » 01 Фев 2012, 1:18

Хаха да знаех че имало от 1лв, аз като будала си все си купувам някви от 8-10лв :kuku:

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320d 136
Мечтае да кара: e30 m3

Мнение от shengi » 01 Фев 2012, 2:06

На колегата не му обясних за процесора и пастата, понеже не го знам с какъв сокет е и как да му обясня как се откача радиатора.Като постне снимки ще го видим.Иначе и за пастата си има тънкости, както и марката е от значение не питайте как сменях напразно охладители докато разбера що за помия е това което се продава за по 1лв в магазините.Истинските са си 5-6лв на горе за 5мг
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Eмилио Димитров » 01 Фев 2012, 12:21

за 15 лв чистене и пастиране, нали се сещате колко паста от 5-10лв ще му сложат. Аз ползвам термопаста, която е за различни приложения, но върши перфектна работа. :winky:

M10 написа:Хаха да знаех че имало от 1лв, аз като будала си все си купувам някви от 8-10лв :kuku:

то има и за 30-40лв, колкото по-скъпа, толкова по-хубава. :winky:

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: e36 m3

Мнение от PaCk0o » 01 Фев 2012, 15:31

randity написа:Колеги, намерих някакъв сервиз в Люлин. 15лв. за почистване и смазване на вентилаторите много ли е.

човек, няма смисъл на тез папагали да им даваш пари, може и някой мизерия да ти направят (на мен ми бяха направили така).
супер елементарно е това захранване няколко болтчета имаш да отвиеш и букси друго нищо, сигурен съм, че няма ти е трудно :yes:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 1602, E30 pre-face, E36 coupe
Мечтае да кара: зил 130

Мнение от M10 » 01 Фев 2012, 18:32

Eмилио Димитров написа:то има и за 30-40лв, колкото по-скъпа, толкова по-хубава. :winky:

Така де :yes: За да очакваш да върши адекватна работа трябва да е нещо по-качествено от българската, примерно Arctic Ceramic е добра за парите си (5-6лв).
Също както се каза, важно е колко и как ще се сложи, а не да се изцвърка всичко :mhihi:

Photographer
Аватар

Мнение от randity » 03 Фев 2012, 12:05

Пак проблеми със шибаната бангия. Сега ми изчезна звука ... Като ми дава някакъв Ерор се чува, но като си пуска музика нищо ?!
Ето и снимка:
Изображение

Някой ако знае как да го оправя, щото започна много да ми писва :banghead: :banghead:
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Eмилио Димитров » 03 Фев 2012, 13:25

инсталирай си наново драйверите за звука

Photographer
Аватар

Мнение от randity » 03 Фев 2012, 13:28

Писах на един приятел, та той го оправи .. много почна да ми писва и скоро време ще има :bang:

Изображение

Photographer
Аватар

Мнение от randity » 06 Мар 2012, 21:24

Колеги, нов проблем с щайгата ...
Прибирам се сега, влизам във фейс бук и форума и какво да видя: Нито виждам снимки, картинки и всякакви.
С проклетия Гугъл Хром съм. Ето и снимки да добиете представа. Ако някой знае от къде да го оправя, моля да сподели.
Изображение

Изображение

Ако има проблем със снимките ми пишете ЛС, защото не ги виждам ...

Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от shengi » 06 Мар 2012, 21:38

Преинсталирай хрома от него го прави.Пробвай да видиш през Internet explorer-a да видиш че няма грешка.Изтегли си гоогле хроме - в гугъл го напиши и ще ти излезе :) Влез в Control Panel от там Add/Remove/Programs.Намираш google chrome и му даваш Remove.После инсталираш и си цар.Аз го правя през 1-2 месеца, че все ги бутам тия win-ове и все преинсталации :winky:
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: 528i '97

Мнение от Ant0n » 06 Мар 2012, 21:43

Аз ти предлагам просто да спреш антивирусната за 10 минути и да видиш как е положението. :)

Photographer
Аватар

Мнение от randity » 06 Мар 2012, 21:59

Мерси колега !
А сега ми се появи някаква лента от горе, която при всяко рефрешване на страницата се зарежда и компютъра забива. Някаква идея как да се отърва и от това?

Изображение

Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от shengi » 06 Мар 2012, 22:04

Давай горе както си в google chrome има едно гаечно ключе.Даваш на последната опция и там трябва да има On off /Enable Disable/ на добавката към google chrome :lol:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата