Чета и се ПЛАША!!!!! Нека всеки да погледне!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 520i, E30 318

Re: Чета и се ПЛАША!!!!! Нека всеки да погледне!

Мнение от ivan1590 » 01 Фев 2012, 18:35

И от какво точно, ще бъде изненадан -от това, че БКП(БСП) , дори когато не са на власт управляват посредством хората с парите.
Кое правителство потърси сметка на тези, които разграбиха държавата?
Следете парите и ще видите кой реално управлява?
Кои са най-богатите българи-сигурно дисидентите и борците за демокрация, които лежаха по лагерите през социализма.
Как може най-лявата партия избрана с гласовете на най-бедните да защитава интересите на най-богатите?
И какъв е този пролетарии-Масларова ли, Овчаров ли, Нора Ананиева ли-на която Гриша Ганчев и седеше мирно като пристигне в Ловеч и да не изреждам очевадни факти и за останалите бедняци от прехода?
Как пък не прие един закон в полза на народа?
Винаги съм се чудил на тоя парадокс в България.
Кой представлява и е представлявал интересите на обикновения гражданин по време на прехода и сега?
Дайте поне едно име и какво е направил-не какво е обещал.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 01 Фев 2012, 19:04

ivan1590 написа:И от какво точно, ще бъде изненадан -от това, че БКП(БСП) , дори когато не са на власт управляват посредством хората с парите.
Кое правителство потърси сметка на тези, които разграбиха държавата?
Следете парите и ще видите кой реално управлява?
Кои са най-богатите българи-сигурно дисидентите и борците за демокрация, които лежаха по лагерите през социализма.
Как може най-лявата партия избрана с гласовете на най-бедните да защитава интересите на най-богатите?
И какъв е този пролетарии-Масларова ли, Овчаров ли, Нора Ананиева ли-на която Гриша Ганчев и седеше мирно като пристигне в Ловеч и да не изреждам очевадни факти и за останалите бедняци от прехода?
Как пък не прие един закон в полза на народа?
Винаги съм се чудил на тоя парадокс в България.
Кой представлява и е представлявал интересите на обикновения гражданин по време на прехода и сега?
Дайте поне едно име и какво е направил-не какво е обещал.

Махни тея глупости,и едните и другите разиграват цирк пред обществото,я помисли над един ФАКТ,преди броени дни,предошният президен играеше "остро" на премиера...а същевременно има данни че ...двамата са празнували нещо си в правец...заедно и на тайно...
А пък сегашните,ми те от кол и въже и кой-от кой по голям айдук (лъчо-мозъка,ония от СОС и тн.) а имаше обещания...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 01 Фев 2012, 19:14

И от какво ще съм изненадан??? Който и да е дошъл на власт все е бил комунист, независимо как се е наричал. Няма политическа партия в България, на която поне половината членове да не са били част от структурите преди 89-та... Просто всичките от една школа са тръгнали...
Както казаха по-горе, дори когато не са на власт те пак управляват... И примери мога да ти дам ама не ми се пише :)
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

Предишна

Назад към Извън Темата