Роди ми се син !
Модератор: Общи модератори
54 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Re: Роди ми се син !
Благодаря на всички колеги и колеги от ж.р. - приятели.
Детето ще се вози само в БМВ
други коли не съществуват и няма да бъдат споменавани това е ясно.
Мисля да заливам е30ската в маслена баня или да я заровя в двора, че докато стане голям да я кара няма да е останала ламарина по нея от ръжда.
Не съм се похвалил по-рано понеже чаках да е факт, наскоро доста бебоци видяха бял свят, на събора ще ги срещнем, трябва 1та трибуна да е със сенник за децата и да си направим бмв-бебе-клуб
супер яко ще е.
Количката е със задно и шпер много ясно !
Да поясня снимката е от 9:30 , 15 минути след като се е родил малкия дзвер.
Детето ще се вози само в БМВ

Мисля да заливам е30ската в маслена баня или да я заровя в двора, че докато стане голям да я кара няма да е останала ламарина по нея от ръжда.
Не съм се похвалил по-рано понеже чаках да е факт, наскоро доста бебоци видяха бял свят, на събора ще ги срещнем, трябва 1та трибуна да е със сенник за децата и да си направим бмв-бебе-клуб

Количката е със задно и шпер много ясно !
Да поясня снимката е от 9:30 , 15 минути след като се е родил малкия дзвер.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
Жив и здрав да е малкия и вие покрай него! Много да ви радва и да го направите един възпитан човек 

- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
Иха!Жив и здрав да ти е!Много да ви радва и да слуша!
п.с.Мани ги тия 30-ки, купи му кола на момчето, не го карай да оправя грешките на баща си!
п.с.Мани ги тия 30-ки, купи му кола на момчето, не го карай да оправя грешките на баща си!

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- sa_hellrot
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е53
Честито!!!
- NIKMAN
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46i
Честито да сте живи и здрави. Всеки задължително трябва да изпита тези чувства.

- daka1972
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW отново серия 3 бенз
- Мечтае да кара: волска каручка
- Детайли за колата: събира много и малко, според повода
само радост и здраве ---- стягай се тате е е -- още един фен

- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Честито!
Да Ви е жив и здрав!

Да Ви е жив и здрав!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- ognyan 74
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36 320i; Е36 318i
- vin_diesel
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Турбо малолитражки
- Мечтае да кара: AC COBRA
честито живи и здрави да сте
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса. http://www.youtube.com/watch?v=V8mCgjbBPMk
- Александър Георгиев
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30
Честит Деянчо!! Живо и здраво да ви е както и вие самите! Много щастие да ви носи!
смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30
Явор написа:толко ли е трудно да се отвори българското и после немското мобиле....тук във форума освен скрап и такива купени миналата година за 500 и след това с хвърлено м50 с лопатата в коша,бракувано или с каспичански номера през 9 договора,едва ли ще попадне за тея парииначе успех
- p0wEr
- младши ентусиаст
-
- Кара: 90" Е30 316i
- Мечтае да кара: Е30 3??
Честито !! Жив и здрав да ти е синковеца както и цялото семейство

Пичове, Е30 не е за хора със слаби сърца, лекари или юристи...
Първите могат да умрат от страх, вторите ще си представят кървави гледки, а третите ще броят наум актовете и наказателните постановления, които биха получили...
Не случайно още през 80-те години Е30 е водело класацията за най-много смъртни случаи, като е било изпреварено единствено от Порше 911.
При Е30 е или любов от пръв поглед, или нищо. Първото каране е като секс за първи път - не знаеш какво да мислиш, ама знаеш че ти е харесало и че ще го направиш пак... След това идва зависимостта, по силна от наркотик...
Няма "бивш" Е30-каджия, който поне веднъж е бил наистина такъв, си остава рецидивист до живот...
Първите могат да умрат от страх, вторите ще си представят кървави гледки, а третите ще броят наум актовете и наказателните постановления, които биха получили...

Не случайно още през 80-те години Е30 е водело класацията за най-много смъртни случаи, като е било изпреварено единствено от Порше 911.
При Е30 е или любов от пръв поглед, или нищо. Първото каране е като секс за първи път - не знаеш какво да мислиш, ама знаеш че ти е харесало и че ще го направиш пак... След това идва зависимостта, по силна от наркотик...
Няма "бивш" Е30-каджия, който поне веднъж е бил наистина такъв, си остава рецидивист до живот...
54 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4