Какво слагат тия изроди в лугата?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e34 520i
Мечтае да кара: Машината на времето !
Детайли за колата: Бяла подводница от 1992 г. в перфектно оригинално състояние !

Re: Какво слагат тия изроди в лугата?

Мнение от dagger » 02 Фев 2012, 9:39

drago_pavlov написа:Ето това е българската действителност - няма угодия...
Един път ревем че не е изчистено, друг път ревем срещу химикалите...

Те от това са ни бая от кахърите като държава ! Аз лично тази година виждам разлика в почистването - към по- добро ! Какъв е начина, не знам и не ме интересува. Сигурен съм, че не ръсят с цианкалий или обогатен уран :) А, що се отнася до ръждите- ето това е наглдеден пример какви бараки (с малки изключения) ни карат и продават от велиаката Германия ! Там почистването и обработването е 10 пъти по- интензивно и няма буря, няма валежи, няма нищо- винаги чисто. Ноооо 2 годишен Гоуф 6 може да видите с ръжда по праговете :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 525dA '09
Мечтае да кара: ново БМВ

Мнение от batvlady79 » 02 Фев 2012, 9:43

Колата трябва да се измива по-често, ако се кара зимата по обработени терени. Примерно 1-2 седмично. Така се предпазва боята и по-специално лака от повреди. Относно това дали отдолу по купето се нанасят поражения - да, но доколкото ми е известно само по металните части - носачи, накрайници, полуоски, ауспух и т.н. Иначе на самото купе не му вреди, т.к. доколкото знам от Е36 вкл. нагоре всичко се обработва освен с цинк и със восък, който не позволява на солта да проникне по-навътре по купето. Въпреки това след всяка зима е добре да се измива колата отдолу, но не с гореща вода, а с хладка или топла. По този начин восъкът не се сваля и в същото време се отмива солта.
Когато прочетох за вредата от алкохола, се отказах от четенето..

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 02 Фев 2012, 9:52

MatriX_Fucked написа:Ехехехееххааххахахахахахаа

Да бееее?

Верно ли такава тема???

Велурените обувки????

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :lol: :lol: :lol: :lol:

Мамицата им, гадовете!!!

АЗ викам само Мистър Пропър да поливат!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D

Кви велурени обувки бе, аз обяснявам, че не мога да изведа кучето то тва с което ръсят, щот не може да мине през лугата. :dummy:

Главния въпрос е какво отива в почвата?

Бах тая египетска сол...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го на ножки
Мечтае да кара: на 50ст бензина.

Мнение от Jang1r » 02 Фев 2012, 9:56

Не знам с какво ръсят колеги,но праговете ми са бели :mhihi: Но верно няма угодия..един път не ръсели,друг път много химикали слагали....няма как :dunno:
Колкото до статията...колко интелигентно е написана!Разчитат на хората да са позабравили химията и да не знаят,че натриевия хлорид си е проста сол.... :mhihi:
BMW e36 318TDS Touring
BMW e36 318iS Sedan with m52b25-SOLD
Opel Vectra B X16XEL

старши ентусиаст
Аватар
Кара: комби
Мечтае да кара: Нещо с S мотор
Детайли за колата: N52B25

Мнение от Gqbriel » 02 Фев 2012, 10:18

http://www.usroads.com/journals/p/rmj/9712/rm971202.htm - уж сол ама :dunno: това не е за нашите пътища а за щатите,и на пръв поглед това със солта ми е странно.
Миналата година по това време ,мой приятел пътуваше към Холандия,интересното бе (не помня къде точно),но пътя бил бял - съответно той си мисли че е сняг + лед..съответно слиза от колта и била някаква странна консистенция ,която явно пречи на пътя да замръзне :dunno:
А за обувките :mhihi: - има много добри спрейове за импрегниране преди да се излезе,по скоро направо от предния ден 2-3 пръскания с качествен такъв помага много...
А за колите ,то хубаво да ги чистим ама при -19 миеш и замръзва :mhihi:
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 02 Фев 2012, 10:49

Хората пред магазините си хвърлят обикновена морска сол и там кучето минава или седи да ме чака като вляза в магазина. Щом мине през "общинската" на тротоар или на улицата, която е почва веднага да куца или направо сяда и започва да се ближе.

Ще помоля темата да се заключи и дано от догодина започнат сярна киселина да хвърлят :banghead:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 02 Фев 2012, 11:15

Абе преди години бяха поръсили жълтите павета с некакви соли/химикали и след 10 дена така се беха надигнали,все едно от долу е минал слон...Иначе,нали знаете колите от австрия какви идват заради лугата дето пръскат там

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 02 Фев 2012, 11:17

До колкото ми е известно, навън сипят с Натриев Сулфат, а не хлорид, което е подобно на нормалната сол, но не съвсем.
Другото което ми се върти в главата е Магнезиев Сулфат...
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%93%D0% ... 0%BE%D0%BB
http://ganja4u.com/forum/viewtopic.php?f=14&t=16

Не сме открили ние топлата вода, навсякъде по студените държави ползваха някаква такава алтернатива на нормалния Натриев Хлорид.

Не претендирам за 100% акуратност на написаното, понеже химията отдавна я изтрих от главата си, но има логика животните да не я понасят. Разтърси се в Гугъл.

Предишна

Назад към Извън Темата