Ксенон от 4300к на 6000к
Модератор: Общи модератори
42 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- kronos
- ентусиаст
-
- Кара: MB w212 AMG
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Re: Ксенон от 4300к на 6000к
Смисъла от 6,7 и т.н келвина е точно никакъв. Едно че нищо не виждаш и друго че заслепяваш другите, ааа сетих се бе, като отидеш на село може да впечатлиш някой с модерните фарове 

- waterboy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e38 735i
- Мечтае да кара: вана
- Детайли за колата: M62
бях писал в темата защо искам да сменя ама нещо не ми го е изпратило,така, ксенона не е хид но забравих каква марка е слаган е в сервиз с гаранция преди 10 месеца на гаранциооната карта пие 5000к-gold, като пусна ксенона първите 10-15-20 сек свети зеленикаво и постепено почва да загравя и променя цвета си в почти жълто като се 1 съм с обикновеени круши само нощен горе доло като се загледам бие леко ня бяло ама леко.. смятаите щом като си взех колата незнаех че има ксенон докато не отворих капака и не го видях каде е монтран (почти не се различава от нормална крушка , свети жълто) за това искам да сложа 6000к да свети по синио/бяло
Фаровете са ми с лупи
Фаровете са ми с лупи
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
това е защото крушките са ти дали фира или са калпави или и двете.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
waterboy написа:бях писал в темата защо искам да сменя ама нещо не ми го е изпратило,така, ксенона не е хид но забравих каква марка е слаган е в сервиз с гаранция преди 10 месеца на гаранциооната карта пие 5000к-gold, като пусна ксенона първите 10-15-20 сек свети зеленикаво и постепено почва да загравя и променя цвета си в почти жълто като се 1 съм с обикновеени круши само нощен горе доло като се загледам бие леко ня бяло ама леко.. смятаите щом като си взех колата незнаех че има ксенон докато не отворих капака и не го видях каде е монтран (почти не се различава от нормална крушка , свети жълто) за това искам да сложа 6000к да свети по синио/бяло
Фаровете са ми с лупи
4800-5000 к е абсолютно бяло
6000 синее... малко повече от старо ауди със фабрични ксенони
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- waterboy
- кандидат ентусиаст
-
ами моите са 5000к или аз нз какво е жълто и какво бяло или си свети жълто ако има някои от надежда или раиона с 5000к да се видиме да видя как свети при него и да види как свети при мене да подчертая че фаровете са ми фолирани с фолио
- waterboy
- кандидат ентусиаст
-
a колеги от къде мога да закупя 2 крушки 6000к? понеже в сериза където е слаган ксенона ми искат 50лв за двете , вижда ми се много или са си толкова
- dagger
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e34 520i
- Мечтае да кара: Машината на времето !
- Детайли за колата: Бяла подводница от 1992 г. в перфектно оригинално състояние !
kronos написа:Смисъла от 6,7 и т.н келвина е точно никакъв. Едно че нищо не виждаш и друго че заслепяваш другите, ааа сетих се бе, като отидеш на село може да впечатлиш някой с модерните фарове

- dagger
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Бяла подводница от 1992 г. в перфектно оригинално състояние !
waterboy написа:a колеги от къде мога да закупя 2 крушки 6000к? понеже в сериза където е слаган ксенона ми искат 50лв за двете , вижда ми се много или са си толкова
Факт е че в момента най- свястните китайски са по 8-10 лв. / брой

- marto7067
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: с волан от М5
- Мечтае да кара: Scott Gambler 730
А нямаше ли разлика в баластите, що ми се върти в главата нещо за право и промеливотокови(това само при паленето на ламБата) или се бъркам нещо???
- Leudi
- Потребител
-
- Кара: E90 316i М-Пакет; Golf 5 2.0 TDI
dagger написа:kronos написа:Смисъла от 6,7 и т.н келвина е точно никакъв. Едно че нищо не виждаш и друго че заслепяваш другите, ааа сетих се бе, като отидеш на село може да впечатлиш някой с модерните фарове
Какво общо имат келвините със заслепяването ?????? Заслепяването зависи единствено от модела голф който караш !!! Баварците масово са с лупи на късите и тогава проблеми с отсечката на светлината няма ! Който не е с лупи заводско може много лесно да стане. Има сто сайта със сравнение на цветовете и синята гама започва от 8000 нагоре ! Така, че не с лошо колега !!!!!!!!!!
Не знам за какво говориш, моя Голф си е с лупи фабрично. Ама нали сме българи, дай все да хейтваме.
Nope ... it's Chuck Testa !!!
- dagger
- кандидат ентусиаст
-
Leudi написа:dagger написа:kronos написа:Смисъла от 6,7 и т.н келвина е точно никакъв. Едно че нищо не виждаш и друго че заслепяваш другите, ааа сетих се бе, като отидеш на село може да впечатлиш някой с модерните фарове
Какво общо имат келвините със заслепяването ?????? Заслепяването зависи единствено от модела голф който караш !!! Баварците масово са с лупи на късите и тогава проблеми с отсечката на светлината няма ! Който не е с лупи заводско може много лесно да стане. Има сто сайта със сравнение на цветовете и синята гама започва от 8000 нагоре ! Така, че не с лошо колега !!!!!!!!!!
Не знам за какво говориш, моя Голф си е с лупи фабрично. Ама нали сме българи, дай все да хейтваме.

- dagger
- кандидат ентусиаст
-
marto7067 написа:А нямаше ли разлика в баластите, що ми се върти в главата нещо за право и промеливотокови(това само при паленето на ламБата) или се бъркам нещо???
Аз съм сменял 5-6 чифта крушки и не е ставало въпрос. Ако има такива видове, явно само едните са разпространени !
42 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3