Пак за МенТел- има ли вече осъдени?
Модератор: Общи модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- blackrider
- младши ентусиаст
-
Re: Пак за МенТел- има ли вече осъдени?
Като се замисля,може и да се заяждат и да ми показват колко са "ГОЛЕМИ" заради следната случка:
- При едно от обажданията една овца ми се държа доста грубо и заплашително ,а аз не и останах длъжен разбира се и и казах, да внимава как ми говори за да не ме хване за "щепсела"
Та най-вероятно сега ми го връща и ми доказва кой кого ще хване за "щепсела"!
Демек: -" Виж са понеже не наведе глава и не призна ние КОООЛКО СМЕ СТРАШНИ И ГОЛуЕМИ" Да ти е за урок !!!
Даже съм на 100% ,че е точно това!
Ами .....съда, там да видим к'во ще става! Ако стигна до делото и разбера кога ще е ,защото имам чувството ,че ще се оправдаят че са носили призовката на адрес на който няма никой!
С 2 думи.....а може и с една- БЪЛГАРИЯ! Страната на неограничените възможности! Стига да имаш хора на съответните места!
- При едно от обажданията една овца ми се държа доста грубо и заплашително ,а аз не и останах длъжен разбира се и и казах, да внимава как ми говори за да не ме хване за "щепсела"

Та най-вероятно сега ми го връща и ми доказва кой кого ще хване за "щепсела"!
Демек: -" Виж са понеже не наведе глава и не призна ние КОООЛКО СМЕ СТРАШНИ И ГОЛуЕМИ" Да ти е за урок !!!
Даже съм на 100% ,че е точно това!
Ами .....съда, там да видим к'во ще става! Ако стигна до делото и разбера кога ще е ,защото имам чувството ,че ще се оправдаят че са носили призовката на адрес на който няма никой!
С 2 думи.....а може и с една- БЪЛГАРИЯ! Страната на неограничените възможности! Стига да имаш хора на съответните места!
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Не съм сигурен, че са длъжни да ти връчват призовка- досега не съм чул някой да са го търсили за такова дело...
- бабъл
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F31
Пращаше се някакъв документ,който ти трябва да обжалваш в 7 или 14 дневен,ако не го направиш директно те дават на съдия изпълнител,по-добре се консултирай с адвокат.Ако фирмата не действа,няма какво да ти вземат,но носиш отговорност с капитала на фирмата,който сигурно е 5000 лв.По-добре си плати и не се вкарвай във филми за толкова малко пари,разходите по едно такова дело,ще надхвърлят поне 2-3 пъти тази сума.
- blackrider
- младши ентусиаст
-
бабъл написа:.По-добре си плати и не се вкарвай във филми за толкова малко пари,разходите по едно такова дело,ще надхвърлят поне 2-3 пъти тази сума.
Ами аз исках да си платя още оня ден, но пак казвам че ми заявиха : НЕ СТАВА! ВЕЧЕ Е ЗАВЕДЕНО ДЕЛО !
В понеделник отивам на адвокат, смешно е за такава сума толкова ядове !
Да ф-мата е действаща и т'ва ме касае.
Мерси на всички за отговорите.

- Николов
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: The ultimate driving machine
Не е точно по темата, но преди няколко месеца получих писмо от подобна фирма за събиране на невзети задължения, в което пишеше, че ако не си погася задължението към Мтел ще има ЧСИ-та и подобни простотии. Аз редовно си гледам електронните фактури и за конкретното задължение, което беше около 200лв., нямах никакви възражения. А от друга страна договора не е на мое име, а на мой роднина, който притежава доста неща, и затова платих задължението бързо и всичко мина културно. Все още съм абонат на тия мошеници, по простата причина, че на няколкото пъти когато имаше проблем с мои фактури пусках молба за преразглеждане и ми връщаха пари. Идеята ми е, че докато не се намеси ЧСИ е по-добре да се плати всичко. После и аз знам (основно съм чувал) че става лошо. Колегата явно са го прекарали щом директно е осъден, дееба и нещастниците..
- blackrider
- младши ентусиаст
-
Николов написа: Колегата явно са го прекарали щом директно е осъден, дееба и нещастниците..
Още не съм осъден,но по техните думи :"документите са внесени в съда" Очаквам и т'ва да стане! Вече нищо не ме учудва.
Ще пробвам да видя ,чрез адвокат дали мога да им дам парите по време на делото или преди да е започнало! Не знам,но ще пиша.

21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2