пускане на 3д филм
Модератор: Общи модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
пускане на 3д филм
здравейте колеги купих си 3д телевизор обаче сега немога да си пусна да гледам филм.Връзвам лаптопа с ХДМИ кабел обаче ми го дава екрана разделен на две с какъв плейър трябва да ги пускам или има някаква друга философия?
Re: пускане на 3д филм
първо зависи с каква версия на HDMI изхд е твоя лаптоп. ако е 1.3 мисля че е невъзможно да се подкара. трябва да е 1.4, съответно и кабела.
плейера предлагам да ползваш Arcsoft TotalMedia Theatre Platinum
BENZINO VN написа:Почвам от далече,а очила имаш ли ?
e aйде ся имам даже и 7 чифта
djordje написа:първо зависи с каква версия на HDMI изхд е твоя лаптоп. ако е 1.3 мисля че е невъзможно да се подкара. трябва да е 1.4, съответно и кабела.
пускам филма с този плейър обаче пак ми го дава разделен на две

- dmblagoev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F34 320d, F21 120xd
На дистанционното трябва да имаш копче на което пише 3D,натискаш го и телевизора наслагва двата образа.При мен поне е така. Ползвай Potplayer.
да, прав е колегата, от 3D mode на телевизора избираш дали картините ти са една до друга или една над друга. Има вариант и да си е нормално 3Д и телевизора да не ги смесва (тогава си разпознава сигнала, че е 3Д), но това само с клипчета директно от интернет или блу рей плеър например
Колкото до HDMI кабела - трябва да е някой супер куча марка за да не може да предава 3Д
Колкото до HDMI кабела - трябва да е някой супер куча марка за да не може да предава 3Д
моа ти гледам на ТВ, лг лв4500 ти е модела
предполагам, като пуснеш филма ако тръгне качествено от лаптопа натискаш 3д бутона и избираш опцията която ти показва както излиза филма ,ама по добре от флашка или хард

10 мнения
• Страница 1 от 1