Какво ви е мнението за завръщането на Първанов ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
Мечтае да кара: "samodelna" kola

Re: Какво ви е мнението за завръщането на Първанов ?

Мнение от BMW_RIDER » 06 Фев 2012, 18:26

Ма айде стига с тия един приятел и един бизнесмен ми каза..... Примери за всичко колкото искаш....
Руснаците ги пратиха за зелен хайвер, а американците от шеврон им се нагъзиха.... Но както и да е такава ни е съдбата все целуваме нечии задник дали западен , дали източен. Пък за прането на пари , предполагам колегата е счетоводител на строителството и мутрите та знае къде как точно са се прали пари.....

Иначе писах и по горе, който му харесва ББ пак да си гласува за него, ако иска и да ходи да му се нагъзи пред парламента.
А за провокациийте - не пуснах аз тема колко е тъп Първанов и колко е готино правителството на Герб.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 06 Фев 2012, 18:29

acer написа:гафовете на сегашните управляващи сравнение с тези на бсп, дпс са....малки бели петна!!! и ако трябва да изброим само част от проблемите, които създадоха предишните управляващи няма да стигат няколко форума!!! честно казано ми е писнало от хора дето разбират като почнеш от ремонтиране на двигатели до управляващите, танкове под земята, тайни общества и прочие глупости!! който е толкова умен да влезне в политиката и да покаже на кво е способен!! хората увеличаха с 18%!!! парите от еврофондовете, получаваме пари за декар земя, навсякъде се строи инфраструктура с пари от ЕС, нисък дефецит, подписват само изгодни договори за нас (пратиха руснаците за зелен хайвер с белене)! сега се опитват и да смъкнат лихвите по бакните! Или викате тва от 1991-ва до 2009-та е било даденост?? :mhihi: :mhihi: изобщо ми я през оная работа кво мисли някой дървен философ, още 10 пъти ще гласувам за Борисов и кабинета му, дето 2/3 са завършили западни университети тип Сорбона. само да спомена че един от най-добрите ми приятели взе 60хил.лв заради земята която гледа, а 2007-ма се чудеше дали да прекъсва, нямаше 1 стотинка помощ от държавата! изобщо не се връзвайте на някви смешни правокации

На мен пък честно казано ми е писнало от хора дето повтарят неща дето са казали други хора,хич не харесвам бсп ама като каза един път бойко -предишните са виновни-и айде,всички -предишните виновни
ми а кажи какво точно са предишните виновни де?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ...

Мнение от 520i » 06 Фев 2012, 18:53

Един сериозен въпрос и надявам се колегите, които не са съгласни с управлението на ГЕРБ да ми отговорят:

На следващите избори за кого ще гласувате?

Надявам се да ми отговорите и не приемем отговори от "типа на всички са еднакви", "с мен или без мен е все едно" и т.н. Да не се гласува изобщо е най-големия дявол, но това е друга тема. Искрено се надявам да ми отговорите, колкото и некоректно да е това от моя страна.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 06 Фев 2012, 19:02

520i написа:Един сериозен въпрос и надявам се колегите, които не са съгласни с управлението на ГЕРБ да ми отговорят:

Надявам се да ми отговорите и не приемем отговори от "типа на всички са еднакви", "с мен или без мен е все едно" и т.н. Да не се гласува изобщо е най-големия дявол, но това е друга тема. Искрено се надявам да ми отговорите, колкото и некоректно да е това от моя страна.

Чесно ли-няма да гласувам,няма да гласувам заради няколко неща,и не е щото "не ми пука" ами защото повече няма да избирам "по-малкото зло" или некакви глупости като "няма друга алтернатива" и когато като мен постъпят 90 % от гражданите-изборите няма да се състоят и може нещата да потръгнат,докато ония измислен призив-гласувайте,защото незнам си какво-е това е най-голямата манипулация,като има "много" гласове,по лесно се манипулират нещата

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_RIDER » 06 Фев 2012, 19:02

520i написа:Един сериозен въпрос и надявам се колегите, които не са съгласни с управлението на ГЕРБ да ми отговорят:

Ми аз невиждам нищо толкова некоректно, та ето ми отговора:
Трябва да стане ясно кои ше са точно претендентите, щото Първанов може и да не оглави БСП...Може и да има изцяло нова партия.
А като цяло мисля да гласувам за някоя от десните партии(ДСБ,СДС) но тях за съжаление от 10 год ги няма никакви.
На същината на въпроса са ти която предполагам е - за кой ше гласувам ако трябва да се избира между БСП и ГЕРБ, еми викайте ми комунист, червен, ама ше гласувам за БСП...освен ако не ги ръководи Овчаров...тогава май няма да гласувам.

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 06 Фев 2012, 19:15

защо да не дам пример с приятеля ми като седя и ям с него? аз също подготвям документи за проект и живо ме интересува да няма корупция както преди.
и нима не е истина, че България е най-бедната държава в ЕС? а кой е виновен за това? всички бивши управляващи! факт! съвсем нормално е народа като те пита, що не вдигнеш мин.заплата да кажеш "няма пари, предишните ги окрадоха! да не ги е взел ББ?! човека говори с факти. хората видяха, кои вършат работа и кои говорят много, но не казват нищо (московската школа). на следващите избори за бсп ще гласуват само старци и хора, които ще получат облаги, добре че България не е чак толкова малка страна и има достатъчно млади хора, които никога повече няма да позволят на бсп да се върне на власт.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 06 Фев 2012, 19:22

siska1709 написа:
Напълно подкрепям - Бойко започна да има толкова арогантно отношение, че вече прекали, а тоя Плевнелиев ще бъде единствено физически президент. Държавата ни става напълно подвластна на Герб и незнам как допуснахме тази грешка...

И аз не знам как преди почти 10 години бе допусната грешката с тройната коалиция и Първанов за президент, ама... ей на, стана...

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 06 Фев 2012, 19:23

Ъъ колеги, дайте темата по същество, че тука последните 2 страници без 1-2 мнения са на друга тема дето я дъвчим всеки месец :)
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_RIDER » 06 Фев 2012, 19:30

acer написа:защо да не дам пример с приятеля ми като седя и ям с него? аз също подготвям документи за проект и живо ме интересува да няма корупция както преди.
и нима не е истина, че България е най-бедната държава в ЕС? а кой е виновен за това? всички бивши управляващи! факт! съвсем нормално е народа като те пита, що не вдигнеш мин.заплата да кажеш "няма пари, предишните ги окрадоха! да не ги е взел ББ?! човека говори с факти. хората видяха, кои вършат работа и кои говорят много, но не казват нищо (московската школа). на следващите избори за бсп ще гласуват само старци и хора, които ще получат облаги, добре че България не е чак толкова малка страна и има достатъчно млади хора, които никога повече няма да позволят на бсп да се върне на власт.

Хаха
Пари нямало....Я питай Главбулгарстрой и Сибанк дали няма пари..... я питай останалите приближени фирми на които се плаща с 200% надценка.

А минималната заплата не е основния проблем на тая държава, и да я вдигне само ще се вдигнат данъците и осигуровките които после отлитат към споменатите по горе...

А дано има достатъчно млади хора, щото като гледам май само старите искат да останат тука да се возят по новата магистрала.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на цигари
Мечтае да кара: само на пури
Детайли за колата: и тя пуши

Мнение от ivan83 » 06 Фев 2012, 19:31

Напълно подкрепям колегата BMW_RIDER ...за съжаление :( , защото и аз 2009г гласувах за бате Бойко с огромна надежда, но той се оказа най-големия мафиот в историята ни :bang:
и да, винаги съм бил против БСП и съм мразел комунистите, но ако няма друга алтернатива с чиста съвест ще гласувам за тях
за да не съм офф мнението ми за Първанов мога да кажа, че не е лошо, нормално всеки го замесват в скандали и го плюят опозицията, за мен е добър политик

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 06 Фев 2012, 19:55

Стига му ядохте гъза на бат Бойко.Кажете за Седефчо кое как защо....
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 06 Фев 2012, 20:05

от моите приятели и познати не се сещам за нито един, който да иска да се изнася, един гледа земя, друг има малък бизнес, трети работи в голяма фирма, други учат за адвокат,програмист,доктор, инжинер, архитект, но никой не говори да се изнася! гинеколога срещу нас на 50+ кара чисто нова 3-ка, леля ми пред пренсия инжинер и предлагат работа без проблем.. това всичко говори, че в големите градове има работа (изключвам северно-западна бг) , който иска да се изнася, границите са отворени.. но един образован човек, на който му се работи винаги може да преуспее и в бг.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 06 Фев 2012, 21:00

acer написа:.. който иска да се изнася, границите са отворени.. но един образован човек, на който му се работи винаги може да преуспее и в бг.

стига тати да снася :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 06 Фев 2012, 22:10

BMW_RIDER написа:

Трябва да стане ясно кои ше са точно претендентите, щото Първанов може и да не оглави БСП...Може и да има изцяло нова партия.
А като цяло мисля да гласувам за някоя от десните партии(ДСБ,СДС) но тях за съжаление от 10 год ги няма никакви.
На същината на въпроса са ти която предполагам е - за кой ше гласувам ако трябва да се избира между БСП и ГЕРБ, еми викайте ми комунист, червен, ама ше гласувам за БСП...освен ако не ги ръководи Овчаров...тогава май няма да гласувам.

Ти не разбираш ли, че те управляват от началото на прехода, виж че винаги във всички общини са управлявали комунисти, ние само сменяме правителства, а усвояването в общините е с БСП. Така че само на едни можем да се сърдим през тоя дълъг преход, как изглеждат селата ни и общините и повечето градове, направи сметка колко мандати са имали БСП по тея места.
Със тези хора нямаме резултат. Е това е може БСП да ни шиба цял преход, а Б.Б. бил най-големия мафиот и той източил българия. Така мислят повечето хора, а жалко..
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_RIDER » 06 Фев 2012, 22:20

ditko1 написа:
BMW_RIDER написа:

Ти не разбираш ли, че те управляват от началото на прехода, виж че винаги във всички общини са управлявали комунисти, ние само сменяме правителства, а усвояването в общините е с БСП. Така че само на едни можем да се сърдим през тоя дълъг преход, как изглеждат селата ни и общините и повечето градове, направи сметка колко мандати са имали БСП по тея места.
Със тези хора нямаме резултат. Е това е може БСП да ни шиба цял преход, а Б.Б. бил най-големия мафиот и той източил българия. Така мислят повечето хора, а жалко..

Добре ще пробвам да го обясня тогава по този начин: Като цяло ако погледна в личен план последните 2 год, аз би трябвало да съм доволен от правителството или от кризата. Неща да отплесвам, но дори мога да кажа ,че герб са ми помагали. Но ако трябва да бъда честен и обективен - вече съм го написал по горе. Но не е това най-голямото ми притеснение... БСП са ни управлявали и пак ще ни уоравляват сигурно. Но почти винаги са били в коалиция и не са имали такова мнозинство. Демек имало е баланс, имало е силна опозиция. Не са се изхвърляли и със прибързани закони, реформи и т.н. Това което най-много ме безпокои е огромното доверие и най-вече ВЛАСТ(еднолична) която се гласува на герб и те ще направят всичко възможно да останат горе. А те не трябва да имат толкова власт.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата