Какво ви е мнението за завръщането на Първанов ?
Модератор: Общи модератори
- Nasko_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330i
Re: Какво ви е мнението за завръщането на Първанов ?
BMW_RIDER написа:N.Mihaylovski написа:(bubsa) написа:Защо ревете против Б.Б?
Станишев и другите пумиари имаха шанса да управляват в 100 пъти по-благоприятни условия и не направих НИЩО освен да се нагушат доволно!Само като му видя муцунката на тоя серГЕЙ колко е нагла и...![]()
А бат Бойко дори в кризата се справя в пъти по-добре и има видим резултат![]()
Ако сериозно мислите да гласувате за БСП,нямам думи
![]()
![]()
![]()
Колегата го каза доста добре
Б,Б е доста по добре от колкото Комунягите, падна му се да управлява в тегаво време и Станишката напради всичко възможно да му е по зле, много бързо забравяте, и почвате да плюете наново, за 3-5-10 години нема да станеме швейцария
Аз не очаквам да станеме Швейцария, дори не очаквам да се случи нещо много по различно от сегашното. Ама не искам и да станеме Северна Корея, и да ме карат да рева за ББ като си отиде. Това последното е така малко метафорично казано, просто ми се ще да няма сляпо доверие в който и да било, и определено не ми се ще много власт да попада в ръцете на леко глуповати хора с болно его...
Пич, много глупости изписа в тази тема...искрено се надявам хората с подобно мислене да са все по-малко занапред

Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
BMW_RIDER написа:N.Mihaylovski написа:(bubsa) написа:Защо ревете против Б.Б?
Станишев и другите пумиари имаха шанса да управляват в 100 пъти по-благоприятни условия и не направих НИЩО освен да се нагушат доволно!Само като му видя муцунката на тоя серГЕЙ колко е нагла и...![]()
А бат Бойко дори в кризата се справя в пъти по-добре и има видим резултат![]()
Ако сериозно мислите да гласувате за БСП,нямам думи
![]()
![]()
![]()
Колегата го каза доста добре
Б,Б е доста по добре от колкото Комунягите, падна му се да управлява в тегаво време и Станишката напради всичко възможно да му е по зле, много бързо забравяте, и почвате да плюете наново, за 3-5-10 години нема да станеме швейцария
Аз не очаквам да станеме Швейцария, дори не очаквам да се случи нещо много по различно от сегашното. Ама не искам и да станеме Северна Корея, и да ме карат да рева за ББ като си отиде. Това последното е така малко метафорично казано, просто ми се ще да няма сляпо доверие в който и да било, и определено не ми се ще много власт да попада в ръцете на леко глуповати хора с болно его...
Каква Северна Корея ... колега?

Матрикс ,кажи и ти ...сега поне има свобода на словото.
И на двама ви ще обясня защото съм сигурен ,че не помните времето на хард социализъма - по-лошо от комунизъм и псевдо социализъм няма!
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
мнението ми е че всички които са били част от онази система (партийни членове и членове на младежките организации на бкп, висши военни тип генерали като тоя в под прикритие които "даваха някога бизнес", агенти на дс и целия репресивен апарат на държавата) трябва да ги запалят на батенгерг дето беше мавзолея. В тва число влиза цялото бсп на чело с Р.Петк. Р.Овч. С.Станиш. Г.Първ., цялото ДПС както и части от ДСБ и СДС както и тези, които за последните 12 години смениха последователно 3 партии - НДСВ, БС(К)П и ГЕРБ. АА и да не забравя снахата на Пръмов 
Ще кажете "е те не останаха...". Именно.

Ще кажете "е те не останаха...". Именно.
- trance4life
- Потребител
-
Гоце не ме кефи.... за 10 години нищо добро не е направил... освен да ходи на лов и да убива защитетни видове

:)
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Темата не е ли за лимбичката....А тук стана ся борбата с "кризата"
(всеки треа да носи капутка, вече) и псевдокомунизъм...Сигура е че няма...на всеки 20 години да ви казват: е то за 3-5-10...50г Швейцария..
И то за държава, дето по население е по- млака от Лондон, Париж, Москва може и Берлин....
Тва винаги ше е криза...и на бас , че след 100г ше дойде некой и ше каже ми вие са за 3-5-10г кво искате..
Дано лимбата се забрави като Пешо, макар че той беше пич...поне не обезличаваше ордени...

И то за държава, дето по население е по- млака от Лондон, Париж, Москва може и Берлин....
Тва винаги ше е криза...и на бас , че след 100г ше дойде некой и ше каже ми вие са за 3-5-10г кво искате..

Дано лимбата се забрави като Пешо, макар че той беше пич...поне не обезличаваше ордени...
Последна промяна Сондьора на 07 Фев 2012, 0:42, променена общо 1 път
симпатизантите на бсп.. погледнете си младежките организации, пълни са с неграмотници, които учат по частни колежи.. чужди езици??! кви чужди езици, като всички вътре са с идеята да вземат "нещу", а не да станат хора, кво остава да напарвят нещо за обществото!
има година и половина до изборите, а герб вече са спечелили симпатизантите на всеки българин, който иска да живее в развита държава. кой ще гласува за бсп? споменатите по-горе, дето търсят единственно лична облага. бсп са потъващ кораб, но за някои хора надеждата умира последна
има година и половина до изборите, а герб вече са спечелили симпатизантите на всеки българин, който иска да живее в развита държава. кой ще гласува за бсп? споменатите по-горе, дето търсят единственно лична облага. бсп са потъващ кораб, но за някои хора надеждата умира последна

Последна промяна acer на 07 Фев 2012, 0:43, променена общо 2 пъти
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Президентчето и Премерчето да не се самосинтезираха от нищото на 9-ти ноември? Чисти като момина сълза!
Пфу!
Пфу!
Без страх, без спирачка!
Pavel Andreev написа:Първанов натрупа огромен политически опит, има качества, изгради се като държавник, и е разбираемо желанието му да продължи да участва в политиката. Стараеше се, доколкото му позволяваха правомощията, да бъде добър президент.Критикуваше всички правителства, а не само последното. Даваше разумни предложения. За съжаление полезните му идеи не намириха винаги подкрепа сред управляващите, особено в последните две години. Гербаджиите на всички нива и във всички направления блокираха добрите намерения на Първанов да се подобрят социалните условия на живот на хората.
Хубаво е, че Първанов се отказа от идеята да създава свое движение и се завърна при социалистите. Нямаше да е почтено, ако беше изоставил партията, на която дължи своите политически успехи. Добре ще е, ако не се впуска в излишни противоборства. В момента Станишев трудно може да бъде изместен от председателското място, особено след избирането му за Президент на социалистите и социалдемократите в цяла Европа. Първанов трябва, без непременно да се бори за лидерството, да подпомага Станишев в дейността му, да използва целия свой капацитет и да съдейства за укрепването и по-нататъшното развитие на БСП, за да може след година българският народ да се освободи от сегашното безкрайно арогантно, нагло и некадърно правителство, най-безпомощното за последните 20 години...Толкова бездарно, че с основание се питаме какви ли наистина тежки грехове сме извършили българите, за да бъдем наказани с ръководители, каквито имаме днес???
Колега гледам, че си с 0 мнения специално заради темата ли се регистрира или си платен писач?
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
първанката да се връща откъдето безсмислено е изпълзял... 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Общо взето имаше една песен едно време,нещо от рода "седем милиона мишлета...",сега малко текста е променен-"седем милиона балъци..."
Докато се радвате на некакви медиини изяви,постоянно псевдо откриване на разни обекти (а това е една много стара американска доктрина за манипулация на обществото чрез медиина изява) и вие се радвате "кооолко много е построил",докато мислите с телевизора (сутринта голем смех,пускам бтв-цветанов дава интервю какво е положението,загрижен,ше речеш че цяла нощ е гребал вода и заварявал там разни работи,свършва интервюто,цветанов се оттегля...включвам на нова-пак цветанов,явно там се е пренесал,обаснява разни глупости-естествено предишните виновни,цъкам си аз по каналите...изведнъж,бам по тв 7-пак идва цветанов да обяснява...баси,получих "де жа ву"
)...ще попадате се на манипулации,толкова ли сте мънични в мисленето,в желанията си,в разбиранията си,че да идеализирате някой,дето изказа му не е на ниво даже,или просто сте от чалга обществото и чалга мисленето-хляб и цици...
За какви глупости се радвате бре хора,че бил построил 3 километра...че то това си е по план и така си вървят нещата,освен това тези магистрали след някоя друга година ще минат на концесия и ще станат с тол такси,от сега го заявяват малко по-лежерно,иначе "вервайте" че всичко е за народа..
Вчера според доклада на ес сме на пред-последно място по усвояване на еврофондове,знаете ли какво означава това-че не искаме да се работи усилено,че фирмите не усвояват-защо е така,защото се оказва че пари от еврофондовете се усвояват само от близки фирми до някой хора..а какво е това-просто в момента се създава втората вълна на монополисти...Миналага година постановиха доста интересни неща и закони,един от законите е всяка фирма да си закупи нов касов апарат,а старите на буклука-всяка фирама се раздели с по минимум 450 лева,колко са фирмите производители на касови апарати-3 големи фирми-няколко милиарда лева наливане в тези фирми...защо ли-ми зарежете това с ной-нап и дрън дрън,просто спешна нужда от пари...Подписаха се някой интересни споразумения с австрия-за ейвиен,как така се ходи до австрия да се подписват международни споразомения...за частна фирма..Ми така,даже се откри частна централа на ейвиен и лично бойко я откри..аа,сетих се,бе трайков не беше ли прокурист едно време там???
Скачайте,радвайте се на върховите постижения...иначе тук там просветва един-двама човека с мислене...
И @Клинтън,не си спечелил баса,защото са си в договорки и бсп и дпс и всички онея изявления на доган са доказателство,а онова дето първанов пуска в медиите е именно отново договорка,защото знае че е бита карта с много издънки.
Това е от мен,продалжавайте да "вервате"
Докато се радвате на некакви медиини изяви,постоянно псевдо откриване на разни обекти (а това е една много стара американска доктрина за манипулация на обществото чрез медиина изява) и вие се радвате "кооолко много е построил",докато мислите с телевизора (сутринта голем смех,пускам бтв-цветанов дава интервю какво е положението,загрижен,ше речеш че цяла нощ е гребал вода и заварявал там разни работи,свършва интервюто,цветанов се оттегля...включвам на нова-пак цветанов,явно там се е пренесал,обаснява разни глупости-естествено предишните виновни,цъкам си аз по каналите...изведнъж,бам по тв 7-пак идва цветанов да обяснява...баси,получих "де жа ву"

За какви глупости се радвате бре хора,че бил построил 3 километра...че то това си е по план и така си вървят нещата,освен това тези магистрали след някоя друга година ще минат на концесия и ще станат с тол такси,от сега го заявяват малко по-лежерно,иначе "вервайте" че всичко е за народа..
Вчера според доклада на ес сме на пред-последно място по усвояване на еврофондове,знаете ли какво означава това-че не искаме да се работи усилено,че фирмите не усвояват-защо е така,защото се оказва че пари от еврофондовете се усвояват само от близки фирми до някой хора..а какво е това-просто в момента се създава втората вълна на монополисти...Миналага година постановиха доста интересни неща и закони,един от законите е всяка фирма да си закупи нов касов апарат,а старите на буклука-всяка фирама се раздели с по минимум 450 лева,колко са фирмите производители на касови апарати-3 големи фирми-няколко милиарда лева наливане в тези фирми...защо ли-ми зарежете това с ной-нап и дрън дрън,просто спешна нужда от пари...Подписаха се някой интересни споразумения с австрия-за ейвиен,как така се ходи до австрия да се подписват международни споразомения...за частна фирма..Ми така,даже се откри частна централа на ейвиен и лично бойко я откри..аа,сетих се,бе трайков не беше ли прокурист едно време там???
Скачайте,радвайте се на върховите постижения...иначе тук там просветва един-двама човека с мислене...
И @Клинтън,не си спечелил баса,защото са си в договорки и бсп и дпс и всички онея изявления на доган са доказателство,а онова дето първанов пуска в медиите е именно отново договорка,защото знае че е бита карта с много издънки.
Това е от мен,продалжавайте да "вервате"

касовите апарати нямаше как да не ги сменят, милиарди отиват в сивата икономика. през 2010 приятел на майка ми взе 200хил.евро от фондовете без абсолютно никакви връзки за да си направи няколко дка праскови с напълно автоматизирано напояване. парите от фондовете са там, това че 2/3 от проектите не ги одобряват, не значи че някой е взел парите, а че проекта не е подготвен добре или не е одобрен като идея.само заради спада в корупцията, герб си оправдаха мандата, не ми се влиза в подробности, но по времето на бсп заплашиха мой приблежен, който се занимава с дребна търговия да не внася определена марка, и тва на границата говорим. друга позната вършеше услуги на границата...... купуваше якета на щерка си за по 2000лв, докато караша лада, излишно е да споменавам че подобни абсурди изчезнаха (или поне на дребно)
лектор финансист с разни бентлита и прочие го каза "който не може да играе правилата на играта-изгаря".. и после изгорялите, ми то мафия, конспирация, не знам си кво
или просто им е кофти че "тяхните" хора вече не могат да им бутнат няква далаверка, такива хора, ако ще и кабинета на Обама да дойде пак ще си плюят. рано или късно и в България ще започнат да вкарват в затворите за корупция.
лектор финансист с разни бентлита и прочие го каза "който не може да играе правилата на играта-изгаря".. и после изгорялите, ми то мафия, конспирация, не знам си кво

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Е.Димитров,
как да не съм?Баса беше ,че Бойко щял да направи коалиция подобна на тройната ....
Сега ,ти си много убедителен /жените трябва да внимават много с теб
/
но фактите са по-различни , а твоите коментари са по-скоро лични предположения.
п.п. новата визия ...пффф
как да не съм?Баса беше ,че Бойко щял да направи коалиция подобна на тройната ....
Сега ,ти си много убедителен /жените трябва да внимават много с теб

Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
Колега @ acer
Е как така ще отидат милиарди от касовите апарати,ма като почнете едни цитати-заеби,ако преди не си чукал на касов апарат,какво сега ще те накара да маркираш на касов апарат???Или дори и 5 апарата да имаш,пак можеш да изкараш касова бележка на някой друг касов апарат,моля ти се,не дей да ми говориш като по телевизията,пълни глупости!!!
Освен това ,приятел на майка ти,че ти да не си му светил че да знаеш точно как е взел тея пари,нема да вее байрака че е близък с накой който трябва да е близък...
И герб не си оправдават мандата,защото заложиха на някой неща,а сега неизпълнението на тея неща се излиза с оправданието-"ония старите са виноввни",е да не би да идват от марс че да не знаят какво е било положението преди,че от къде дойде бойко-ндсв,после каъв стана-кмет,да не мислиш че не са знаели какво става???
Запомни едно,в момента ,единствената грижа на правителството е частният ЕДАР монопол,подготва се за да вземе това което се направи сега,доста хитра между другата система,държавата строи после друг го взима,все едно държавата да ти направи печеливша фирма-монополист (понеже вече са заети отраслите като енергетика ,петрол и тн) и какво остава-пътна ифраструктура,сладка хапка,20 години само може да се стои на крана и да се прибира ,тол такси и тн. те за това така ударно се строи,после да се усвоява,и на всякъде е така...
Това дето го приказваш че бсп заплашили някой,моля те ,спри да си измисляш глупости,бсп не биха направили такива неща,някой мутри биха го направили,за което си има закони,да се оплаче,а на кой да се оплачеш,че примерно ти искаш да строиш метрото,а метрото се строи от само една фирма,или пък ако миналата година си си купил нови касови апарати,а тая година на буклука.щото някой решил да вкара нов закон..
Така че,докато не се подложат на детектор на лъжата всички политици дето искат да ни правят "хубаво" и да стане задължително,до тогава няма да гласувам за такива нагледци...
п/п
Ама тея последните пък се оляха да лъжат...ма вие им "вервайте"
Е как така ще отидат милиарди от касовите апарати,ма като почнете едни цитати-заеби,ако преди не си чукал на касов апарат,какво сега ще те накара да маркираш на касов апарат???Или дори и 5 апарата да имаш,пак можеш да изкараш касова бележка на някой друг касов апарат,моля ти се,не дей да ми говориш като по телевизията,пълни глупости!!!
Освен това ,приятел на майка ти,че ти да не си му светил че да знаеш точно как е взел тея пари,нема да вее байрака че е близък с накой който трябва да е близък...
И герб не си оправдават мандата,защото заложиха на някой неща,а сега неизпълнението на тея неща се излиза с оправданието-"ония старите са виноввни",е да не би да идват от марс че да не знаят какво е било положението преди,че от къде дойде бойко-ндсв,после каъв стана-кмет,да не мислиш че не са знаели какво става???
Запомни едно,в момента ,единствената грижа на правителството е частният ЕДАР монопол,подготва се за да вземе това което се направи сега,доста хитра между другата система,държавата строи после друг го взима,все едно държавата да ти направи печеливша фирма-монополист (понеже вече са заети отраслите като енергетика ,петрол и тн) и какво остава-пътна ифраструктура,сладка хапка,20 години само може да се стои на крана и да се прибира ,тол такси и тн. те за това така ударно се строи,после да се усвоява,и на всякъде е така...
Това дето го приказваш че бсп заплашили някой,моля те ,спри да си измисляш глупости,бсп не биха направили такива неща,някой мутри биха го направили,за което си има закони,да се оплаче,а на кой да се оплачеш,че примерно ти искаш да строиш метрото,а метрото се строи от само една фирма,или пък ако миналата година си си купил нови касови апарати,а тая година на буклука.щото някой решил да вкара нов закон..
Така че,докато не се подложат на детектор на лъжата всички политици дето искат да ни правят "хубаво" и да стане задължително,до тогава няма да гласувам за такива нагледци...
п/п
Ама тея последните пък се оляха да лъжат...ма вие им "вервайте"
Последна промяна Е.Димитров на 07 Фев 2012, 15:08, променена общо 2 пъти
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
klintan66 написа:Е.Димитров,
Сега ,ти си много убедителен /жените трябва да внимават много с теб/
Ми то си има такава коалиция,я да видим явните:герб-атака,после герб-рзс+ няколко независими,я да видим невидимите
герб-рзс-бсп-дпс+ може би няколко ромски партии..а за доказателства,само изказванията на доган,както споделих по-рано,това че първанов си празнуват заедно с бойко и тн...
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
MatriX_Fucked написа:Президентчето и Премерчето да не се самосинтезираха от нищото на 9-ти ноември? Чисти като момина сълза!
Пфу!
Извинявай много ама "Премиерчето" по твойте думи не е бил част от онази система, която държа БГ 20 години в преход. А "Президентчето" 89-та година е бил на моята възраст, тъкмо завършил ТУ. Също няма нищо общо с БКП и бившите структури. Пак по твойте думи - да самосинтезирали са се. Достатъчно е било да имаш чусто минало и малко акъл в главата след 89 за да си опечеш питката като него.