Какво ви е мнението за завръщането на Първанов ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Re: Какво ви е мнението за завръщането на Първанов ?

Мнение от acer » 07 Фев 2012, 16:29

няма нужда да ми изопачаваш думите ;) бсп не са заплашвали никой, те просто позволяваха всички нагледци и мутри да си правят квото си поискат. касовите апарати ги въвеждат не за пряк контрол, а за мобилност, да могат направят по-бърза проверка и като намерят несъответствие да праратят проверка. ако сложат тол такси, страната ни с нащо географско местоположение ще генерира доходи от транзитно-преминаващите и едва ли биха си позволили парите да отиват в джоба на някой си, просто ще има много голямо обществено недоволство. за ес фондовете не ми се коментира, познавам и други хора дето са взимали пари, но не ми се спори, ако искаш бъди си черноглед, гласувай си за бсп, атака и т.н, твоя си работа ;) но хората, които харесват герб преобладават, не знам кой нормално мислещ човек, който иска развита държава ще гласува за станишев, първанов или доган
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Мнение от bioz » 07 Фев 2012, 16:32

Бившия президент Петър Стоянов каза нещо много умно вчера по новините - На много хора им е време вече да си вземат почивка от властта. Ето това мисля и аз за завъщането на Първанов...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 07 Фев 2012, 16:35

ineedmoney написа:
MatriX_Fucked написа:Президентчето и Премерчето да не се самосинтезираха от нищото на 9-ти ноември? Чисти като момина сълза!

Пфу!

Извинявай много ама "Премиерчето" по твойте думи не е бил част от онази система, която държа БГ 20 години в преход. А "Президентчето" 89-та година е бил на моята възраст, тъкмо завършил ТУ. Също няма нищо общо с БКП и бившите структури. Пак по твойте думи - да самосинтезирали са се. Достатъчно е било да имаш чусто минало и малко акъл в главата след 89 за да си опечеш питката като него.

Е, как нема да имаш чисто минало и светло бъдеще, след като тати е работил в ОК на БКП? А пък за члена на БКП - Б.Б. (милиционерчето)... Какво да говорим!

Ама какво знам и аз - поредния завиждач за парите на успялите хора :kuku: :kuku:
Без страх, без спирачка!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
Мечтае да кара: "samodelna" kola

Мнение от BMW_RIDER » 07 Фев 2012, 16:50

ineedmoney написа:
MatriX_Fucked написа:Президентчето и Премерчето да не се самосинтезираха от нищото на 9-ти ноември? Чисти като момина сълза!

Пфу!

Извинявай много ама "Премиерчето" по твойте думи не е бил част от онази система, която държа БГ 20 години в преход. А "Президентчето" 89-та година е бил на моята възраст, тъкмо завършил ТУ. Също няма нищо общо с БКП и бившите структури. Пак по твойте думи - да самосинтезирали са се. Достатъчно е било да имаш чусто минало и малко акъл в главата след 89 за да си опечеш питката като него.

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :bowdown:

Блаженни са незнаещите....

Много ги рабирате тука и мутри и структури и агентури......направо как си вярвате. Е с изключение на колегата Acer дето за всичко си има пример с приятел, познат, баба, дядо, майка.

Относно всички млади харесват Герб- е това е от състезанието по фристайл мотокрос в Арена Армеец. Старите и тия на средна възраст дори незнаят какво означава това... Така ,че това е гласа на 10 000 млади хора:

http://vbox7.com/play:f232cccaf1
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on

ентусиаст
Аватар
Кара: 03'Е53 М62TUB44
Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
Детайли за колата: Петица с много седмици

Мнение от dan-dam » 07 Фев 2012, 17:07

Къде викаш бил тоя фрийстайл мотокрос?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 07 Фев 2012, 17:21

acer написа:няма нужда да ми изопачаваш думите ;) бсп не са заплашвали никой, те просто позволяваха всички нагледци и мутри да си правят квото си поискат. касовите апарати ги въвеждат не за пряк контрол, а за мобилност, да могат направят по-бърза проверка и като намерят несъответствие да праратят проверка. ако сложат тол такси, страната ни с нащо географско местоположение ще генерира доходи от транзитно-преминаващите и едва ли биха си позволили парите да отиват в джоба на някой си, просто ще има много голямо обществено недоволство. за ес фондовете не ми се коментира, познавам и други хора дето са взимали пари, но не ми се спори, ако искаш бъди си черноглед, гласувай си за бсп, атака и т.н, твоя си работа ;) но хората, които харесват герб преобладават, не знам кой нормално мислещ човек, който иска развита държава ще гласува за станишев, първанов или доган

Никъде не съм казал че ще гласувам за тези,които си посочил,даже ми се струва че многократно заявявах че няма да гласувам,това е присъщо за хора дето подържат герб,когато получат критика-опононета веднага се обвинява че е "комунист",вменява му се някакви изказвания и се заклеймява като "спирачка на развитието на държавата"
А за повечето хора-незнам,гледам че интернет форумите много хора не харесват много герб...ама ти си знаеш..
Нека ти споделя една поговорка,която лично аз съчиних и съм гледал в интернет дали някъде от някой е казана-оказа се че съм автор :)
Та поговорката е :"Само идиот може да се качи на върталежка,и да си мисли че пътува"
Е.Д.П

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 07 Фев 2012, 20:08

BMW_RIDER написа:
ineedmoney написа:

Пфу!

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :bowdown:

Блаженни са незнаещите....

Много ги рабирате тука и мутри и структури и агентури......направо как си вярвате. Е с изключение на колегата Acer дето за всичко си има пример с приятел, познат, баба, дядо, майка.

Относно всички млади харесват Герб- е това е от състезанието по фристайл мотокрос в Арена Армеец. Старите и тия на средна възраст дори незнаят какво означава това... Така ,че това е гласа на 10 000 млади хора:

http://vbox7.com/play:f232cccaf1

Всички си казваме мнението , аз моето не го налагам и най-вече не нападам лично някой или всички ...

По вашите думи и Вие сте от системата...от коя система ? - Вие си решавате ! Всеки сам решава за какво ще работи и какви ще са МОРАЛНИТЕ му ценности независимо от произхода си ...

Казано с други думи ---ае не се правете ,че не разбирате?
В стил кисел гъзар
-Бойко остави хората да се удавят в язовира....пфффф Първанов преди пък не го е ремонтирал ...пффф Бъх ти държавата бах ни чудото ...сега пък и сняг вали и никой не чисти
...
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 07 Фев 2012, 21:11

Nasko_ написа:От друга страна, не може да се отрече, че Първанов е доста начетен човек, винаги премерен в изказванията и действията си.

Нали знаеш, че зад всяка негова дума, реплика, реч и т.н. седи цял екип от цайсати зубъри дето по цял ги мислят тия работи, а агент Гоце после по цяла нощ ги учи :mhihi: Нищо не излиза от промития му комунистически мозък...

Иначе по темата:
Мнението ми за бившия (слава Богу!) предизент: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke:
И не само за него... Цялата червена сган е за оня свят; жалко че Хитлер не им е е*ал майката преди 70 години...
Много отдавна щеше да има "обединена Европа" и нямаше да се чудим на СССР ли да се надупим, на USA ли; да влезем ли в СИВ, да не влезем ли; да влезем ли в ЕС, да не влезем ли... Накрая на който и да се надупим, все ни влиза...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 520i

Мнение от emil_shumanov » 07 Фев 2012, 21:30

Голяма тема,все пак има пет шест човека които мислят по мащабно. Ако се зачете човек може да разбере, че в България електората може да го лъже все още с захарни петлета. Най-тъжното е, че не става въпрос за възрастни хора, и деца.

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 07 Фев 2012, 22:06

никой не съм обявил за комунист, въпрос на личен избор, нито членувам в герб, дори по стечение на обстоятелствата имам повече приятели и познати от бсп, предлагали са ми да стана член, но не харесвам тяхната политика, ако искат и милиони да ми дават пак няма да си променя мнението, не искам да карам кайен, а хората около мен да мизерстват и да ме е страх да пусна сина си на училище че някой ще го убие за 100лв.. държавата ни е в това мизерно състояние благодарение на бсп! и всеки, който иска поне малко да се доближим към цивилизованият свят трябва да гласува за нещо различно от тях, а герб са най-приемливият вариант с най-кадърни министри ;) Борисов прекрасно знае, че доверието ще го загубят ако няма резултати и се работи, положителната промяна не е от тв-то, а се вижда във всеки един аспект, а имат още 500+ дни управление. просто не виждам след 1,5г как ще излезне Първанов и компания с опитите си да спечелят одобрението на обществото, след като 18г крадоха, факта че сме най-бедните в ес е достатъчно красноречив за миналите действия на бсп и тройната коалиция
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 07 Фев 2012, 22:10

acer написа:никой не съм обявил за комунист, въпрос на личен избор, нито членувам в герб, дори по стечение на обстоятелствата имам повече приятели и познати от бсп, предлагали са ми да стана член, но не харесвам тяхната политика, ако искат и милиони да ми дават пак няма да си променя мнението, не искам да карам кайен, а хората около мен да мизерстват и да ме е страх да пусна сина си на училище че някой ще го убие за 100лв.. държавата ни е в това мизерно състояние благодарение на бсп! и всеки, който иска поне малко да се доближим към цивилизованият свят трябва да гласува за нещо различно от тях, а герб са най-приемливият вариант с най-кадърни министри ;) Борисов прекрасно знае, че доверието ще го загубят ако няма резултати и се работи, положителната промяна не е от тв-то, а се вижда във всеки един аспект, а имат още 500+ дни управление. просто не виждам след 1,5г как ще излезне Първанов и компания с опитите си да спечелят одобрението на обществото, след като 18г крадоха, факта че сме най-бедните в ес е достатъчно красноречив за миналите действия на бсп и тройната коалиция

И аз не съм им бесен активист на ГЕРБ, обаче са най-доброто за последните 20 години... Каквото и да си говорим :yes:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 08 Фев 2012, 0:08

Каквото и да си говорим, за пръв път виждаме партия, която се опитва да направи промени във доста сектори, който да не тежат на нас, като например БДЖ голям персонал нищо не прави ние ги храниме, в общините беше същото положение, затваряне на много ДКЦ-та който натоварваха пак нас, който работата им беше да ти кажат, че имаш температура или да ти дадат направление. За пръв път се вижда, че една партия прави мониторинг на не добре функциониращи отдели. Това трябваше да се направи още след 89г. да се седне да се види колко хора работят някъде и дали има изобщо някаква възвращаемост и тогава печалба. Майка ми работи в София Мел, който я купиха гърците, след тяхното постъпване веднага беше освободен половината персонал на такова предприятие, защото е било безсмислено. Просто не е истина как никакъв преход не сме направили и как тепърва започват нещата. Забелязали ли сте, че БСП никога не са правили реформи и никога не са оставяли хора без работа дори и да плащаме ние (народът) за тези сектори който вървят назад много години и с цел, после се говори че при БСП не е имало такива неща.

Тука има доста истина.

9 те чудеса на социализма

1. - Всички имаха работа !
2. - Независимо, че всички имаха работа, никой не работеше!
3. - Независимо, че никой не работеше, петилетните планове се изпълняваха на 100%
4. - Независимо, че планове се изпълняваха на 100%, в магазинте нямаше нищо!
5. - Независимо, че в магазинте нямаше нищо, всички имаха всичко!
6. - Независимо, че всички имаха всичко, всички крадяха!
7. - Независимо, че всички крадяха, стигаше за всички!
8. - Независимо, че стигаше за всички, всички бяха недоволни!
9. - Независимо, че всички бяха недоволни, всички гласуваха ЗА
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 08 Фев 2012, 0:10

acer написа:никой не съм обявил за комунист, въпрос на личен избор, нито членувам в герб, дори по стечение на обстоятелствата имам повече приятели и познати от бсп, предлагали са ми да стана член, но не харесвам тяхната политика, ако искат и милиони да ми дават пак няма да си променя мнението, не искам да карам кайен, а хората около мен да мизерстват и да ме е страх да пусна сина си на училище че някой ще го убие за 100лв.. държавата ни е в това мизерно състояние благодарение на бсп! и всеки, който иска поне малко да се доближим към цивилизованият свят трябва да гласува за нещо различно от тях, а герб са най-приемливият вариант с най-кадърни министри ;) Борисов прекрасно знае, че доверието ще го загубят ако няма резултати и се работи, положителната промяна не е от тв-то, а се вижда във всеки един аспект, а имат още 500+ дни управление. просто не виждам след 1,5г как ще излезне Първанов и компания с опитите си да спечелят одобрението на обществото, след като 18г крадоха, факта че сме най-бедните в ес е достатъчно красноречив за миналите действия на бсп и тройната коалиция
:yes:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 08 Фев 2012, 0:15

BMW_RIDER написа:Относно всички млади харесват Герб

Това че се изказвам "за" техния президент означава че предпочитам да е той, дето баща му е бил в бкп, а не Калфин дето е израстнал там. А всъщност я ми кажи чий баща от неговото поколение не е бил член на БКП. Твоя бил ли е? Ти бил ли си, щом си от "по-старото" поколение дето помните и разбирате онова време? Що съдиш тогава че нечий баща е бил в БКП. Мен ме интересува как работят Плевнелиев и това правителсто и съпоставям с предишните 2. Аз гледам кой кво върши и решвам за себе си какъв е, а не баща му къде е членувал.
А за Б.Б. ще кажа, че едно е да си бил охрана, съвсем друго е да си бил генерал тогава и да си раздавал бизнеси на тоя или ония. Щото не е луд тоя дето яде баницата, а тоя дето му я дава.
Ама кво знаем ние младите... ;)
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ...

Мнение от 520i » 08 Фев 2012, 0:20

:yes:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата