Не пазарувайте от crystal.bg

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: таралясник

Re: Не пазарувайте от crystal.bg

Мнение от Pisobella » 07 Фев 2012, 0:16

Опасявам се, че с цветущи мнения на стената им някъде си няма нищо да се получи. Тези неща се трият и след 5 минути всичко е забравено. Трябва КЗП, медии и такива по-драстични мерки.
И аз съм се прецаквала с една покупка, сумата беше малка. В интерес на истината вината си беше моя.
Но така или иначе тези неща не бива да остават без реакция! Най-малкото сега бая хора разбрахме що за стока е тази фирма :)
Изображение
Аз умирам и светло се раждам ... за всяка спам тема!!! xD
click me !!! ---> http://z0r.de/63

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 07 Фев 2012, 0:22

Да колежке, но с няколко мнения аз получих няколко лични във фейс бук от също прецакани клиентки на онлайн "магазина". Тук цял форум разбра що за стока са и дори след 1 минута да го изтрият, пак е късно, защото ние сме го разбрали вече. Колегата Янко също сподели, че е постнал всичко в неговата група, която е с много членове. Аз изпратих съобщението на всичките си приятели във фейс бук. Казах на колегата потърпевш, че може би "Господари на ефира" ще оправят работата, но той каза, че няма кога да се занимава. Дано от КЗП направят нещо адекватно.
П.П. Кеф, всички копират моето съобщение :mhihi:
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F30 318d
Мечтае да кара: ......... 750li

Мнение от b0bituy » 07 Фев 2012, 13:30

uCnaHeTcA написа:Здравейте потребители на Facebook. Искам да изкача огромно разочарование към този сайт. Те са едни лъжци, които имат за цел само и само да Ви прецакат с пари, а вие да не получите своята стока. Защо когато един човек е поръчал нещо, то идва със закъснение, а при отваряне на пратката установява, че това, което му е донесено всъщност не е поискания от него продукт. Да, но вече е късно, защото всичко е платено. Когато се обадите до офиса, те Ви казват да върнете обърканата поръчка и на следващия ден ще получите своята. Този следващ ден са една или две седмици, при което спират, да вдигат телефона.
НЕ ПАЗАРУВАЙТЕ ОТ ТОЗИ САЙТ, ТЕ СА ИЗМАМНИЦИ И КРАДЦИ, ЦЕЛЯЩИ ДА ВЗЕМАТ ВАШИТЕ ПАРИ !!!!!
Който ми изтрие поста, да му изсъхнат ръчичките !!!
SLed malko i az shte go postna na stenata im vyv facebook. Izvinqvam se za latineca, no s tozi nov vid ne moga da otkriq kak da prevklucha na kirilica.. :bchug:

p.s Mnogo byrzo triqt otricatelnite mneniq :D
Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: любимата ни марка да е първа ;)
Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)

Мнение от spower » 07 Фев 2012, 16:24

Здравейте потребители на Facebook. Искам да изкача огромно разочарование към този сайт. Те са едни лъжци, които имат за цел само и само да Ви прецакат с пари, а вие да не получите своята стока. Защо когато един човек е поръчал нещо, то идва със закъснение, а при отваряне на пратката установява, че това, което му е донесено всъщност не е поискания от него продукт. Да, но вече е късно, защото всичко е платено. Когато се обадите до офиса, те Ви казват да върнете обърканата поръчка и на следващия ден ще получите своята. Този следващ ден са една или две седмици, при което спират, да вдигат телефона.
НЕ ПАЗАРУВАЙТЕ ОТ ТОЗИ САЙТ, ТЕ СА ИЗМАМНИЦИ И КРАДЦИ, ЦЕЛЯЩИ ДА ВЗЕМАТ ВАШИТЕ ПАРИ !!!!!
Който ми изтрие поста, да му изсъхнат ръчичките !!!

Хайде и от мен честитки :yes: споделихме и на приятелите ;)
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25: :lalala: https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 07 Фев 2012, 18:16

Ей,не слушате Вие чичо ви Гошо какво ви говори.С такива писаници в повечето случаи ще им накривите дедовия.Пазаруване му е майката,с наложен платеж,идва куриера и му отказваш поръчката.Като плати 500-600 доставки ще му стане много весело.Ще реши да махне опцията с наложен платеж ама нали се сещате ,че българина не вярва на никой /включително и аз/ и са еденици които ще плащат с карта.Поради достата царевици къде съм изял от такива търговци никога повече от България не купувам освен с наложен платеж и опция виж преди да платиш.Така,че приятели,поръчвайте смело за да разбере тоя,че ние сме едно големо семейство и не може да се ебава с никой от нас.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е91 325i N53

Мнение от Georgieff » 07 Фев 2012, 18:57

Колега, най-доброто, което би могъл да направиш в сегашната ситуация е да си пуснеш една жалба в полицията, че са те измамили - имаш и доказателствата.
Съответно дознателя ще си ги провери по всичките канали - фейсбук, домейн регистрация и така нататък. Да видим дали няма да си вдигне телефона.
Препоръчвам ти преди това да се консултираш с адвокат, за да ги заковеш качествено.
КЗП няма да направи абсолютно нищо - имал съм вземане-даване с тях.
Touring & windsurf club

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 320

Мнение от kiro_320 » 08 Фев 2012, 1:50

колега аз така се наложи да връщам един лаптоп почти веднага след като го платих(поради друга причина) и се притеснявах много да не стане като при теб!! ама МНОГО! Понеже имам само някаква хартийка от еконт на която пише че съм пратил лаптоп, ама какъв какво и защо - нищо. :) една седмица не можах да спя нормално, но накрая всички беше ок.
Колкото до тази кавалджийска фирма, колегите са дали гениални идеи за борба с кавало-тарикатските фирми. :ranting:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E34 touring
Мечтае да кара: М5

Мнение от Николай Занчев » 08 Фев 2012, 12:51

КЗП си върши работата аз имах проблем с Технополис преди време пуснах оплакване не беше направена проверка веднага но отидоха да видят и направят проверка :yes:
И към колегата колкото и пари да са ти взели търси си ги до край това са твоите пари изкарани с труд и пот аз лично никога не оставям магарето в калта :yes:
Изображение
Американски форум:питаш нещо и ти отговарят.Руски форум:питаш нещо и теб те питат.Български форум:питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп!

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 08 Фев 2012, 15:09

Tя тази КЗП май работи кога е на кеф само. Аз два пъти подавах жалби, не ме отразиха, авер два пъти подава и той и двата пъти се отзоваха :dunno:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Коцето » 09 Фев 2012, 0:06

Изображение
Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен.

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F30 318d
Мечтае да кара: ......... 750li

Мнение от b0bituy » 09 Фев 2012, 1:17

Barzo gi triqt... Sori za shliokavicata, no ne moga da namerq kirilizatora ako vaobshte ima takav. :lol:
Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blqsu4ko » 09 Фев 2012, 13:09

Дайте линк към тая група, не мога да я намеря а искам да им сипя и аз :mhihi: :mhihi:
Live it like you Love it

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 09 Фев 2012, 13:15

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 09 Фев 2012, 14:05

И аз се разписах :) И ги докладвха като спам/измама

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 09 Фев 2012, 14:09

Колегата създател на темата да каже има ли някаква развръзка ?
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата