Какво ви е мнението за завръщането на Първанов ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Re: Какво ви е мнението за завръщането на Първанов ?

Мнение от Elesar74 » 08 Фев 2012, 10:05

В Билбията пише, по делата им ще ги познаете. В първото си мнение избороих някои от делата на Георги Първанов, все потенциални дела за прокурор. Ся обаче какво да кажем за мераците му да прокарва руските интереси в България и така да я постави в зависимост от една чужда държава? Сиреч, да продължи делото на Тодор Живков. Да не говорим, че това пък въобще не коресподнира с неговите правомощия. Незнам колцина от Вас си спомнят, вдигантия шум от организацията на неговия "енергиен форум", през пролетта на 2009. Как се бяха засилили тука да идват президенти, премиери, от къде ли не, от овой белий свет. Под мотото "България, енергиен център на Балканите". Тя щото тъй или иначе не е, ама това е друга тема. По случай на тези височайши визити, Великотърновския университет, удостои г-н Владимир Путин с почетното "доктор хонорис кауза". Само дето последния не ги уважи да си го получи. Както и никой от поканените. Както и после самият наш президент, никой никъде не го канеше, освен в Русия. Опитът да наложи на България непосилната финасова тежест със строителството на АЕЦ Белене и на другите два енергийни провекта, го класира в една графа със звучното име, национални предатели. Преди по-малко от век, за такива престъпления за разстрелвали.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 08 Фев 2012, 11:29

acer написа:никой не съм обявил за комунист, въпрос на личен избор, нито членувам в герб, дори по стечение на обстоятелствата имам повече приятели и познати от бсп, предлагали са ми да стана член, но не харесвам тяхната политика, ако искат и милиони да ми дават пак няма да си променя мнението, не искам да карам кайен, а хората около мен да мизерстват и да ме е страх да пусна сина си на училище че някой ще го убие за 100лв.. държавата ни е в това мизерно състояние благодарение на бсп! и всеки, който иска поне малко да се доближим към цивилизованият свят трябва да гласува за нещо различно от тях, а герб са най-приемливият вариант с най-кадърни министри ;) Борисов прекрасно знае, че доверието ще го загубят ако няма резултати и се работи, положителната промяна не е от тв-то, а се вижда във всеки един аспект, а имат още 500+ дни управление. просто не виждам след 1,5г как ще излезне Първанов и компания с опитите си да спечелят одобрението на обществото, след като 18г крадоха, факта че сме най-бедните в ес е достатъчно красноречив за миналите действия на бсп и тройната коалиция

Нормално е така да се мисли,след като 45 години сме били с подобно мислене,обичаме да ни мачкат,обичаме еднолична власт,обичаме следенето в интернет,полицейщината,показното изпълнение на планове,че даже "преизпълнение"обичаме лозунгите,обичаме да се заклеймяват предишните...ми просто сме си "робски душички" и за това ни харесва така,нормално е...Ми тогава -честито,продължавайте така,очевидно това е пътят който трябва просто да продължаваме...на ония 45 години...
Пак ще се "самоцитирам" и по-точно поговорката МИ:
"Само идиот може да се качи на върталежка....и да си мисли че пътува" :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 08 Фев 2012, 11:59

Е.Димитров написа:Така че,докато не се подложат на детектор на лъжата всички политици дето искат да ни правят "хубаво" и да стане задължително,до тогава няма да гласувам за такива нагледци...

Е.Димитров написа:Пак ще се "самоцитирам" и по-точно поговорката МИ:

A какъв е човек, който си седи у тях пред компютъра и реве по форумите, а като дойде време за гласуване... Ми той пак реве във форума... Е заради това няма да се оправим... Много ревем, ама нищо не правим...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 08 Фев 2012, 12:52

Е.Димитров написа: Това дето го приказваш че бсп заплашили някой,моля те ,спри да си измисляш глупости,бсп не биха направили такива неща,

Е.Димитров написа:обичаме да се заклеймяват предишните.

това и всички други обвинения срещу герб са ми предостатъчни за да не коментирам повече постовете ти по темата, нищо лично :)
ако герб са "въртележка", макар че не са, то бсп е черна дупка и днешният траурен ден е поредното доказателство ;) 10 млрд липсват за ремонта на всички съоръжения, питай доган и станишев къде са парите
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 08 Фев 2012, 13:02

drago_pavlov написа:
Е.Димитров написа:Така че,докато не се подложат на детектор на лъжата всички политици дето искат да ни правят "хубаво" и да стане задължително,до тогава няма да гласувам за такива нагледци...

A какъв е човек, който си седи у тях пред компютъра и реве по форумите, а като дойде време за гласуване... Ми той пак реве във форума... Е заради това няма да се оправим... Много ревем, ама нищо не правим...

Ооо,я моля ти се не използвай подобни епитети по мой адрес,първо,не си стоя в къщи а съм на работа,и за да не почнете пак да "ядете гов..." работата ми е да съм по 8 часа пред компютъра и да осъществявам онлайн подръжка с клиентите си,получавам доста голяма заплата,на 3 години ми сменяват автомобила с нов такъв,лаптоп ми се дава нов на година-година и половина а заплатата ми винаги се превежда на време,и не защото е благодарение на правитеслтвото,а защото сме немска фирма,освен това доста от клиентите ми пуснаха кепенците и то благодарение на сегашното правителство,и пак да не почнете да ядете... ,не,не са били в сивата икономика,ами защото клиентите им се свиха,а се свиха заради намалените заплати,увеличаващата се инфлация и безработица и покачващите се цени на всичко...
И общо взето ме "боли" ,интересувам се само от хората които обичам,харесвам и уважавам,за това,следващият път не ме асоциаирай със себе си или свои познати,аз съм си много добре,гледай себе си,и как да махнете робското мислене ,а именно "трай зло че без тебе по-зло" :mhihi: :bchug:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 08 Фев 2012, 13:04

acer написа:
Е.Димитров написа: Това дето го приказваш че бсп заплашили някой,моля те ,спри да си измисляш глупости,бсп не биха направили такива неща,

Е.Димитров написа:обичаме да се заклеймяват предишните.

това и всички други обвинения срещу герб са ми предостатъчни за да не коментирам повече постовете ти по темата, нищо лично :)
ако герб са "въртележка", макар че не са, то бсп е черна дупка и днешният траурен ден е поредното доказателство ;) 10 млрд липсват за ремонта на всички съоръжения, питай доган и станишев къде са парите

Не бе,не са върталежка,само едни неща дето са общи и за предишните,подслушване-масово,еднолични решения и то със закани за взимане на решения на "инат"
Иначе са "различни" :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 08 Фев 2012, 13:59

Е.Димитров написа:
drago_pavlov написа:

И общо взето ме "боли" ,интересувам се само от хората които обичам,харесвам и уважавам,за това,следващият път не ме асоциаирай със себе си или свои познати,аз съм си много добре,гледай себе си,и как да махнете робското мислене ,а именно "трай зло че без тебе по-зло" :mhihi: :bchug:

Като си си толкова добре, защо ревеш като ученичка в темата емиграцията, колко ни била скапана държавата...

В интерес на истината не те сравнявам със себе си... Аз до сега не съм пропуснал да си дам вота СРЕЩУ чевените серГЕЙОвци, независимо за кой съм гласувал... За разлика от теб, дето погледа ти стига до монитора, и после като излезеш от офиса се чудиш що газиш в ла*на до колене...

П.П.: И не ми казвай сега как живееш на жълтите павета и не газиш нищо... Изразявам се метафорично, а ти го приемаш буквално и прекалено лично :winky:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 08 Фев 2012, 14:49

drago_pavlov написа:[Като си си толкова добре, защо ревеш като ученичка в темата емиграцията, колко ни била скапана държавата...

В интерес на истината не те сравнявам със себе си... Аз до сега не съм пропуснал да си дам вота СРЕЩУ чевените серГЕЙОвци, независимо за кой съм гласувал... За разлика от теб, дето погледа ти стига до монитора, и после като излезеш от офиса се чудиш що газиш в ла*на до колене...

П.П.: И не ми казвай сега как живееш на жълтите павета и не газиш нищо... Изразявам се метафорично, а ти го приемаш буквално и прекалено лично :winky:

Драго,пак ти обяснявам че не "рева"ами споделям мнение,базирано на собствените си виждани,възгледи и преживявания,а ти като си толкова доволен,що не се върнеш в плевен,щото там нема какво да апвате...И като финал-те такива като тебе с подобно мислене са най-лесни за елементарни манипулации-особенно в частта срещу какво пускаш вота си,без дори и да помислиш обективно,и докато всеки път вота е "СРЕЩУ" а не "ЗА",до тогава ще сме в такова положение,защото докато се избира "по-малкото зло" и дори не се прави реално искане за някаква промяна на статуквото,докато има....Оффф,бе какво ти/ви обяснявам,живейте си животеца там,радвайте се на некакви минимални радости,некоя Е36-ца,на показвания на вожда по телевизора с лентичка в ръка и си мислете че като си се преместил в софия е най-големото постижение у живота,"Те" на това разчитат-електората да има некакви минимални изисквания и чалга-поглед за живота...
п/п
А и аз не мисля нито с "телевизора" нито далечината на погледа ми се ограничава до разстоянието на монитора,почти на 3 месеца пътувам по чужбина,командировки,та виждам разликата между свободно общество и мислене и ограничен мозък (не говоря за теб а по принцип)...и да,имам едно малко ателие на "жълтите павета",на около 100-200 метра от входа на народното събрание,зад хотел радисън... :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Мнение от bioz » 08 Фев 2012, 15:00

Е.Димитров написа:И като финал-те такива като тебе с подобно мислене са най-лесни за елементарни манипулации-особенно в частта срещу какво пускаш вота си,без дори и да помислиш обективно,и докато всеки път вота е "СРЕЩУ" а не "ЗА",до тогава ще сме в такова положение,защото докато се избира "по-малкото зло" и дори не се прави реално искане за някаква промяна на статуквото,докато има....

Така и така сме подхванали темата ми е интересно да прочета какво според теб е редно да се напрви в нашия служай - точно и ясно и ти какво направи от това? Ако не мислиш да кажеш нещо конкретно, а само общи приказки по добре не си прави труда да ми отговаряш...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 08 Фев 2012, 15:16

bioz написа:
Е.Димитров написа:И като финал-те такива като тебе с подобно мислене са най-лесни за елементарни манипулации-особенно в частта срещу какво пускаш вота си,без дори и да помислиш обективно,и докато всеки път вота е "СРЕЩУ" а не "ЗА",до тогава ще сме в такова положение,защото докато се избира "по-малкото зло" и дори не се прави реално искане за някаква промяна на статуквото,докато има....

Така и така сме подхванали темата ми е интересно да прочета какво според теб е редно да се напрви в нашия служай - точно и ясно и ти какво направи от това? Ако не мислиш да кажеш нещо конкретно, а само общи приказки по добре не си прави труда да ми отговаряш...

Веднага ще ти отговоря какво Аз лично ще направя-едно нищо ще правя,и знаеш ли защо?Понеже съм пич и ще ти отговоря-щото болшинството от хората са "безмозъчни идиоти",извинявам се че звуча като героята на Хю Лори-"др.Хаус",но това са фактите в края на краищата.Докато се гласува "срещу" както казах по-рано...Освен това,преди извесно време направих една група на едно място и групата беше за промяна на някой неща и в частност носенето на отговорност от политици за взети решения,минаване на детектори на лъжата по време на избори,както и подписване на разни декларации при кандитатиране...Ма знаешли какво стана-изтриха групата :mhihi: ,просто изчезна,хакната и тн.Така че не ме интересува по-нататък кой как ще живее,как ще гласува,позволих си да изкажа лично мнение на човек необременен от идеологически и политически виждания,това са моите виждания върху нещата,чалгата се оказва не само музика,ми и мислене и последователност,след като човек повече би го зарадвало това което се предлага а не пита за друго,след като 22 години обикаляме в кръг и се оказва че харесваме повече както едно време е било,с ограничаване на личните ни свободи-добре,това си избирате,това очевидно е избора на болшинството (или поне така се представя),така ви харесва,и аз разбира се няма за какво да споря...все едно аз да споря с някой че чалга музиката е по-кофти от рок,поп и тн други музики :mhihi: :bchug:

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Мнение от bioz » 08 Фев 2012, 15:29

Е.Димитров написа:Веднага ще ти отговоря какво Аз лично ще направя-едно нищо ще правя...

Радвам се че си искрен, но не разбирам щом не правиш нищо защо се натискаш в тази тема с безмислени спорове, с тази твоя апатия на твое място дори не бих отворил тема за политика камо ли да пиша в нея .... странно нали :)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 08 Фев 2012, 15:34

^Ти кога мислиш дойде апатията ми към политическият живот,ама как и да е,добре че имам апатия само към политическият и към голяма част от "хай-лайфа" и по-скоро към новият "хай-лайф" у нас,иначе съм супер позитивен човек :mhihi: :bchug:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 08 Фев 2012, 15:49

Е.Димитров написа:^Ти кога мислиш дойде апатията ми към политическият живот,ама как и да е,добре че имам апатия само към политическият и към голяма част от "хай-лайфа" и по-скоро към новият "хай-лайф" у нас,иначе съм супер позитивен човек :mhihi: :bchug:

Ти ако не си позитивен,няма кой да е :banghead: Едва ли има по-мрънкаща личност във форума от тебе :idea:
Кой ти ограничава правата и свободите бе човек?Имало полицейско насилие :kuku: Даже е малко.Има такиви долни индивиди,които заслужават да ги разцепат от бой и да не видят бял свят и пак ще им е малко...Оня където го хванаха в мола го били били...е той какво е очаквал рози да му подарят ли?!?Има още много примери, които смръдливите журналисти раздухват безочливо.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: бързо,гледа лошо и много дразни

Мнение от kosmosa » 08 Фев 2012, 15:55

ditko1 написа:Каквото и да си говорим, за пръв път виждаме партия, която се опитва да направи промени във доста сектори, който да не тежат на нас, като например БДЖ голям персонал нищо не прави ние ги храниме, в общините беше същото положение, затваряне на много ДКЦ-та който натоварваха пак нас, който работата им беше да ти кажат, че имаш температура или да ти дадат направление. За пръв път се вижда, че една партия прави мониторинг на не добре функциониращи отдели. Това трябваше да се направи още след 89г. да се седне да се види колко хора работят някъде и дали има изобщо някаква възвращаемост и тогава печалба. Майка ми работи в София Мел, който я купиха гърците, след тяхното постъпване веднага беше освободен половината персонал на такова предприятие, защото е било безсмислено. Просто не е истина как никакъв преход не сме направили и как тепърва започват нещата. Забелязали ли сте, че БСП никога не са правили реформи и никога не са оставяли хора без работа дори и да плащаме ние (народът) за тези сектори който вървят назад много години и с цел, после се говори че при БСП не е имало такива неща.

Тука има доста истина.

9 те чудеса на социализма

1. - Всички имаха работа !
2. - Независимо, че всички имаха работа, никой не работеше!
3. - Независимо, че никой не работеше, петилетните планове се изпълняваха на 100%
4. - Независимо, че планове се изпълняваха на 100%, в магазинте нямаше нищо!
5. - Независимо, че в магазинте нямаше нищо, всички имаха всичко!
6. - Независимо, че всички имаха всичко, всички крадяха!
7. - Независимо, че всички крадяха, стигаше за всички!
8. - Независимо, че стигаше за всички, всички бяха недоволни!
9. - Независимо, че всички бяха недоволни, всички гласуваха ЗА

Колега страшно си далеч от истината........щом разграничаваш сегашното управление от предишното.....Много филми гледаш режисирани от Б.Б и компания.......Ето заради такива хора като теб си мисля че може би си заслужаваме мизирията и нищетата в която живеем....
Няма никакъв дявол....това е просто Бог,но когато се напие...

Петко ///M големия
Аватар
Кара: E46 330xd / Mini Cooper S

Мнение от BMW///M-ma6inata » 08 Фев 2012, 15:59

Доста преиграхте с нападките. Заключвам темата.

Предишна

Назад към Извън Темата