Нова измама или екстра?
Модератор: Общи модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- Nasko_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330i
Нова измама или екстра?
Здравейте, колеги!
Снощи си поглеждам телефона, пропуснато повикване от име, което не фигурира в моя списък с контакти, Ваня Донева
Решавам да звънна, набира ми номер на виваком, но свързване така и не последва, никакъв сигнал. Когато обаче натиснах червена слушалка, за да прекратя набирането, видях че телефонът ми отчита 19 секунди.
Сутринта, като станах, второ неприето повикване, от друго име, което също не фигурира в списъка ми с контакти, Ева Николова
Не съм звънял на втория номер, но звъннах във виваком и обясних какво се е случило. От там не ми дадоха конкретен отговор, само ми казаха, че отново нямало да се повтори, но след като се потрети преди малко, реших да се допитам, дали на някого се е случвала подобна аномалия? Възможно ли е, да е някаква екстра от оператора?...за което мисля, че щяха да ми кажат от там
Снощи си поглеждам телефона, пропуснато повикване от име, което не фигурира в моя списък с контакти, Ваня Донева

Решавам да звънна, набира ми номер на виваком, но свързване така и не последва, никакъв сигнал. Когато обаче натиснах червена слушалка, за да прекратя набирането, видях че телефонът ми отчита 19 секунди.
Сутринта, като станах, второ неприето повикване, от друго име, което също не фигурира в списъка ми с контакти, Ева Николова

Не съм звънял на втория номер, но звъннах във виваком и обясних какво се е случило. От там не ми дадоха конкретен отговор, само ми казаха, че отново нямало да се повтори, но след като се потрети преди малко, реших да се допитам, дали на някого се е случвала подобна аномалия? Възможно ли е, да е някаква екстра от оператора?...за което мисля, че щяха да ми кажат от там

Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Re: Нова измама или екстра?
Ако си със смартфон, май имаше някакво приложение което споделя контактите ти някъде и стават достъпни за другите потребители, които са споделили своите контакти...
Не съм много сигурен в това което казвам, но май чух нещо такова преди няколко дни. Ако някой знае нещо
Не съм много сигурен в това което казвам, но май чух нещо такова преди няколко дни. Ако някой знае нещо

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
ako imash Facebook i si spodelil telefona tam se poluchavat tiq anomalii pri smartphone-vete i tezi koito sa ti priqteli go vijdat i ako mogat da nabirat direktno...
p.p sorry za shliokavicata,no naistina ne vijdam kyde e kirilizatora na foruma...
p.p sorry za shliokavicata,no naistina ne vijdam kyde e kirilizatora na foruma...
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- Nasko_
- младши ентусиаст
-
RSxRacer написа:ako imash Facebook i si spodelil telefona tam se poluchavat tiq anomalii pri smartphone-vete i tezi koito sa ti priqteli go vijdat i ako mogat da nabirat direktno...
Не съм си споделил телефона във фейсбук, не познавам тези хора, които са ми звънели

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
искаш да кажеш,че хем ти звънят непознати хора хем ти изписва име а не номер? 

- Nasko_
- младши ентусиаст
-
kiko написа:искаш да кажеш,че хем ти звънят непознати хора хем ти изписва име а не номер?
Точно така, колега, правилно си разбрал

Изписва ми име, все едно съм го запаметил в телефона си, а в същото време аз нямам такъв контакт!
- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
Преди имаше ня'ква шашма с тон свободно, който всъщност беше "свободно" и трупаше пари. Ама чак пък и име да ти изписва. 

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
- Nistel
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E91 320D
- Мечтае да кара: на сняг
Преди няколко дни ми звъняха от Виваком да ми предлагат някакъв тарифен план специално за мен с включени % отстъпки. Излезе ми вместо номер директно името на служителката, която ми се обади. Казах им, че ще помисля и се обадиха след два дни пак вместо номер излизаше името на служителя.
Не знам само защо са ти звънели по нощите. На мен ми звъняха следобед.
Не знам само защо са ти звънели по нощите. На мен ми звъняха следобед.
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha Tracer 9GT
Не колега, ако си си влизал в електронната поща в Контакти ти добавя и мейлите на хора, с които си имал кореспонденция по своята ел. поща. Обаче си нямам никаква идея как са ти звъннали 

The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Не знам как е станало, както не знам как стана и друго нещо малко след като си взех моя телефон... Ей тия тъчове, ейййй
Пращам СМС на приятел и в същото време виждам че съм изпратила същия СМС и на някъв абсолютно непознат номер... Ровя в Указателя, нямам го... СМС-а беше нещо веселяшко за времето... И от другата страна отговарят, човека явно имаше чувство за хумор и така малко лаф на СМС... Докато ми питат кой съм, щото те се казват... на еди колко си години, от еди къде си.. И аз
щото зацепвам, че това сигурно е приятелката на приятелчето, на което писах... потвърди пича
Как е изпратил телефона ми тоя СМС, няям идея, взел го е явно от указателя на приятеля по някви неведоми смартофнски начини
... Без име, само номера... Не е имало пренасочване...
Та бъгъве всякви

Пращам СМС на приятел и в същото време виждам че съм изпратила същия СМС и на някъв абсолютно непознат номер... Ровя в Указателя, нямам го... СМС-а беше нещо веселяшко за времето... И от другата страна отговарят, човека явно имаше чувство за хумор и така малко лаф на СМС... Докато ми питат кой съм, щото те се казват... на еди колко си години, от еди къде си.. И аз

Та бъгъве всякви

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Apassionata написа:Не знам как е станало, както не знам как стана и друго нещо малко след като си взех моя телефон... Ей тия тъчове, ейййй![]()
![]()
Пращам СМС на приятел и в същото време виждам че съм изпратила същия СМС и на някъв абсолютно непознат номер... Ровя в Указателя, нямам го... СМС-а беше нещо веселяшко за времето... И от другата страна отговарят, човека явно имаше чувство за хумор и така малко лаф на СМС... Докато ми питат кой съм, щото те се казват... на еди колко си години, от еди къде си.. И азщото зацепвам, че това сигурно е приятелката на приятелчето, на което писах... потвърди пича
Как е изпратил телефона ми тоя СМС, няям идея, взел го е явно от указателя на приятеля по някви неведоми смартофнски начини
... Без име, само номера... Не е имало пренасочване...
![]()
Та бъгъве всякви
Това си го спомням. Още не мога да си го обесня

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
Не е измама - take it easy
Спешъл за Меднател, се изписва името на този оператор който ти звъни, обикновенно на шльокавица, like that - Gevgezdina Gorichkova !
В повечето случай е за супер-мега-гига-хипер-ултра приомоция 2 месеца на половин такса, след преподписване на договора за 18 години

Спешъл за Меднател, се изписва името на този оператор който ти звъни, обикновенно на шльокавица, like that - Gevgezdina Gorichkova !
В повечето случай е за супер-мега-гига-хипер-ултра приомоция 2 месеца на половин такса, след преподписване на договора за 18 години

Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

- Nasko_
- младши ентусиаст
-
Да, колеги, оказа се, че са ми звънели от Виваком, за да ми предлагат някакви глупости там. Но след като звъннах във Виваком, можеха да ми кажат, че това са техни оператори, а не да ми дрънкат глупости.
Не е шашма значи, вдигайте спокойно

Не е шашма значи, вдигайте спокойно

- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Nasko_ написа: набира ми номер на виваком, но свързване така и не последва, никакъв сигнал. Когато обаче натиснах червена слушалка, за да прекратя набирането, видях че телефонът ми отчита 19 секунди.
Май все пак има някаква шашма, колега

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

14 мнения
• Страница 1 от 1