БТК vs. Макс телеком

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Ford Galaxy
Мечтае да кара: ///M

БТК vs. Макс телеком

Мнение от djvisage » 07 Фев 2012, 13:01

Здравейте понеже скоро ми изтича договора с БТК искам да ви попитам какво ви е мнението за Макс телеком.
THE POWER IS NOTHING WITHOUT CONTROL!!!

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: БТК vs. Макс телеком

Мнение от dare__devil » 09 Фев 2012, 15:31

Скъпичко е като за интернет само. Поне не дупчиш стени и можеш да си мъкнеш бисквитката навсякъде...Филми се теглят с около 800 К/С :bchug:

Потребител
Аватар

Мнение от a26 » 09 Фев 2012, 16:42

Моя опит с тях е отпреди 3 години. Взех си устроийството им (не бисквитка а една тухличка четворка), но бързо приключихме - мнооого бавен беше нета. Ама много. Това в София - Княжево. Колеги двама си бяха взели преди няколко месеца "бисквитки" и бяха с доста смесени чувства.
Относно Вивакома - имам АДСЛ и "бисквитка". АДСЛ-а ми покрива за момента нуждите - за браузване е идеален, за филми - тегли с около 1.2-1.5 Мбита / сек (ако не бъркам единицата де) - 350 МБ филмче ги дърпа за ок. 5-7 минути. Сривове съм нямал (освен ако не забравя да платя). Бисквитката им съм я взел ако пътувам да имам нет - има някакви гигабайти на макс скорост и после режат. Но за целите ми и за 5 кинта на месец върши работа.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от exotique » 11 Фев 2012, 3:28

a26 написа:Моя опит с тях е отпреди 3 години. Взех си устроийството им (не бисквитка а една тухличка четворка), но бързо приключихме - мнооого бавен беше нета. Ама много. Това в София - Княжево. Колеги двама си бяха взели преди няколко месеца "бисквитки" и бяха с доста смесени чувства.
Относно Вивакома - имам АДСЛ и "бисквитка". АДСЛ-а ми покрива за момента нуждите - за браузване е идеален, за филми - тегли с около 1.2-1.5 Мбита / сек (ако не бъркам единицата де) - 350 МБ филмче ги дърпа за ок. 5-7 минути. Сривове съм нямал (освен ако не забравя да платя). Бисквитката им съм я взел ако пътувам да имам нет - има някакви гигабайти на макс скорост и после режат. Но за целите ми и за 5 кинта на месец върши работа.

Колега,бисквитката им е нещо като рутер и можеш да закачиш до 8 компа на нея....и таксата е 30 кинта на месец...Имат и обикновенни флашки като там цената е 20/месец със скорост до 8мб/сек Някой друг има ли преки впечатления,че и аз се двуомя за Макс телеком...Адсл на виваком с 10мб/сек е 20 лв на месец-а на Макса-флашката с 8мб пак толкова...

ентусиаст
Аватар
Кара: си

Мнение от txe » 11 Фев 2012, 16:54

Мисля, че за градско бисквитката е прилична. Скоростта не е голяма, но пък е стабилна и ядове не съм имал.
what a helluva ride

Назад към Извън Темата