Относно новия изглед на сайта

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Re: Относно новия изглед на сайта

Мнение от bioz » 09 Фев 2012, 21:10

Ogi написа:Администраторите и tech support-a се заеха със задачата да променят някои неща по идея на юзърите на този форум... както написа Войков... всяко мнение ще се вземе предвид... и нещата които си заслужават ще се променят... така че изчакайте 1-2 седмици докато визията не бъде изцяло завършена и тогава коментирайте :yes:

И дизайнерите трябва да поработят, радвам се, че се работи по въпроса :)

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 09 Фев 2012, 21:20

Като функции не е зле, като дизайн и четливост - пълна отврат сравнение със старото phpbb.
Елементарно само погледнете картинки и аватари колко неестествено стоят на тоя background без фреймове, по-същия начин и постовете се четат по-трудно сравнение с преди.
За мене най-добрата платформа за форум си остава vbulletin и след това старото phpbb. Страхотно подреждане и четливост на постове и теми. Ако тоя форум мине на тая платформа ще е супер, само че това е доста малко възможно.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: конджул

Мнение от Jim Beam » 09 Фев 2012, 22:12

Какъв е проблемът да има и двата скина?
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: ///M

Мнение от Bareck » 09 Фев 2012, 22:19

Или някакво съчетание от двата... :lol:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320 D "01, E90 320 D" 07

Мнение от armagedon01 » 09 Фев 2012, 22:20

Поколебах се преди да коментирам, но просто не се сдържах, да изкажа мнение колко не ми харесва новата визия на форума ..... всичко изглежда бледо и семпло, виждат се не повече от 8 - 9 теми трябва да се дава до безкрай надолу с рулера на мишката. Прилича ми на един друг БГ форум на БМВ .... Дано се подобрят нещата .....
На улицата се пазя не от крадци,а от полицията да не ми вземе парите.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 09 Фев 2012, 22:22

Аз да си напиша нищо, че от другите теми разбрах че мнението на потребителите няма никакво значени и т.н!
Аз съм "потресен" в буквалния смисъл от този скин, реших както беше написано в една тема "да се даде няколко дни да се свикне и т.н", ми не мога да свикна, просто не е истина колко е зле, че ще си влизам във форума то се знае това няма да ме откаже чак, но вече го свеждам до търговския раздел и личните, просто не е истина колко ме натоварва и дразни като нефункционалност и най-вече очите как се уморяват!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320d E46 2002г.
Мечтае да кара: 2010 e92 335i

Мнение от makaveli316 » 09 Фев 2012, 22:53

Много е шареничък и пренатрупан сякаш. Поне това ми беше първата реакция като го видях.
Но всичко е до вкус, аз лично предпочитам по-семплото и предния си беше съвсем наред, но за други може и да е обратното.
Не знам дали си въобразявам, но като скролва човек измежду мненията в някоя тема, някак си имам чувството, че всичко е много надуто и набито на едно и мненията се сливат някак си или....не знам как да го обесня.
Последна промяна makaveli316 на 09 Фев 2012, 22:54, променена общо 1 път
Изображение

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 xDrive30d N57T
Мечтае да кара: 911 Turbo

Мнение от AGD » 09 Фев 2012, 22:54

Няколко предложения и от мен, в другите теми някои от тях бяха вече споменати.
- да се направят удебелени (bold) имената на подфорумите и темите. За да изнглеждат добре може и да се наложи промяна на шрифта, но в момента някак се губят.
- да се преместят изброените страници за бърза навигация по-близо до заглавието на темата. В момента при мен не е много удобно на 24" 16:9 монитор - четеш заглавието и вместо просто да насочиш мишката се налага да се оглеждаш за страниците. Сигурен съм, че доста хора са с широкоекранни монитори, особено на лаптопите.
- да се намали шрифта или каквото решение сметнете, че ще е най-подходящо за подписите. В момента на места подписите са в пъти по-големи от мненията и се налага да се скролира много, само за да се прочетат мненията на една страница.
- това ми хрумва сега, когато пиша първия си коментар с новия интерфейс - не знам защо, но ми се струва, че мястото на емотиконите е отляво, където си бяха. Това може да се сложи в графата въпрос на свикване, но пък не виждам никаква полза от преместването.
На мен лично ми допадат падащите менюта, особено възможността с едно кликване да прескоча директно в избран подфорум.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 323i Touring
Мечтае да кара: някакво М

Мнение от Binev_OuT » 09 Фев 2012, 22:55

Nukem написа:Аз да си напиша нищо, че от другите теми разбрах че мнението на потребителите няма никакво значени и т.н!
Аз съм "потресен" в буквалния смисъл от този скин, реших както беше написано в една тема "да се даде няколко дни да се свикне и т.н", ми не мога да свикна, просто не е истина колко е зле, че ще си влизам във форума то се знае това няма да ме откаже чак, но вече го свеждам до търговския раздел и личните, просто не е истина колко ме натоварва и дразни като нефункционалност и най-вече очите как се уморяват!

Е ти не виждаш ли че човека е написал че се работи по въпроса и нямаш причина да казваш че мнението на потребителите е без значение!
Като цяло нека и аз изкажа мнение след няколко часа работа във форума след промяната.
Най-важното нещо е усещането за дисконфорт което създава като цяло новата визия и функционалност.
Някак си немога да влезя в някоя темва в "Страхотни истории" и да се зачета спокойно - незнам защо.Редовете трудно се следят и дори минимално отклоняване на вниманието губиш реда до който си стигнал.А на изкусвена светлина направо ти вади очите - никакъв контраст няма.
Много дразни това,че имената на авторите се набиват първи на очи,а заглавието на темата остава някак бледо и не прегледно.
Друго защо когато си в някоя тема има само един начин да се върнеш в началото на форума(емблемата на клуба горе в ляво)
Преди имаше бутон(Bmw club bulgaria форум - долу в ляво) и беше много удобно.Сега го замества бутон който те връща в подфорума където е темата която четеш - защо :roll: Мозилата си има бутон "Back" и си е достатъчен мисля.
А ако бутона е долу е много по-удобно да се върнеш след като си прочел темата.
Този червен цвят и като цяло цветовата гама не са си на мястото.Навсякъде в интернет и като цяло компютрите червеното се използва най-вече за видове грешки и подобни.И бутоните които са над полето в което пиша - изглеждат така ..... все едно са "развалени" - защо са толкова бледи?
Като цяло - бутоните,темите,аватарите,снимките и всичко стои така все едно съм го хванал и съм го хвърлил в монитора.
И какво им беше на имотиконите когато бяха в ляво :lol:
Изобщо както си скролвам,така из форума напред назад както винаги и по едно време си задавам въпроса - Къде съм ве м....му?
Последна промяна Binev_OuT на 09 Фев 2012, 23:00, променена общо 1 път
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от makaveli316 » 09 Фев 2012, 22:59

Binev_OuT написа:Най-важното нещо е усещането за дисконфорт което създава като цяло новата визия и функционалност.
Някак си немога да влезя в някоя темва в "Страхотни истории" и да се зачета спокойно - незнам защо.Редовете трудно се следят и дори минимално отклоняване на вниманието губиш реда до който си стигнал.А на изкусвена светлина направо ти вади очите - никакъв контраст няма.

Точно и аз имах същото усещане.
Изображение

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"

ентусиаст
Аватар
Кара: G30 540xi, S1000r, EXC 450, R1300GS

Мнение от Phil » 09 Фев 2012, 23:03

Отвратителен е!!! Вече избягвам да влизам във форума...Какво му беше на стария?

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: BMW E46/E39 MPower

Мнение от chl » 09 Фев 2012, 23:06

makaveli316 написа:
Binev_OuT написа:Най-важното нещо е усещането за дисконфорт което създава като цяло новата визия и функционалност.

Точно и аз имах същото усещане.

+1 :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
Мечтае да кара: е36 с осмак
Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.

Мнение от Boyadjiev » 09 Фев 2012, 23:36

Phil написа:Отвратителен е!!! Вече избягвам да влизам във форума...Какво му беше на стария?

:yes: :yes: :yes: Пълна боза е новата форма на форума... Не е трудно да развалиш едно, две, три неща, ама всичко да стане толкова зле :shock: ...
Ако не се променят нещата скоропостижно ще останат няколко админа да се кьоравят и да си посещават форума :| Доста тъжно :no:
Изображение Изображение Изображение
Уважавай другия, независимо каква кола кара.

ентусиаст
Аватар
Кара: 530da turing

Мнение от nightdriver » 09 Фев 2012, 23:43

Неудобен за ползване от телефон...ще трябва да свиквам.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от makaveli316 » 10 Фев 2012, 0:00

Между другото само аз ли не получавам известие като някой пише в тема в която съм абониран?
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата