Не пазарувайте от crystal.bg
Модератор: Общи модератори
75 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Не пазарувайте от crystal.bg
Всеки да ги рипортне на ФБ като измамници и ще им закрият страницата, мисля че към 20 човека трябваха!
Междувременно на мен ми дойде поръчка за 250лв и я върнах, да го набутам малко оня нещастник. ще поръчам още веднъж и пак ще я върна
Междувременно на мен ми дойде поръчка за 250лв и я върнах, да го набутам малко оня нещастник. ще поръчам още веднъж и пак ще я върна

- Bareck
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: ///M
520i написа:Всеки да ги рипортне на ФБ като измамници и ще им закрият страницата, мисля че към 20 човека трябваха!
Аз ги репортнах...

- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
- 6per40
- младши ентусиаст
-
- Кара: "пъргава" 316-ка
- Мечтае да кара: IS-ka
Звъннаха ми току що от КЗП. Казаха, че жалбата е приета и всичко е точно само искат да сканирам документите, защото ги бях снимал и пак да им ги пратя на пощата. Сега ще видим какво ще стане от тяхна страна.
- xpl0d
-
-
Te затва си затворили сайта значи. Ще се покрият сега да не могат да ги намерят. Бас държа телефоните и на сайта и на тоа собственика ще пищят заето или "абоната е извън обхват", ако вече и не са почнали де 

- Eмилио Димитров
- младши ентусиаст
-
и след една седмица ще са брошка.бг или неква подобна простотия... и всичко ще започне отначало 

- xpl0d
-
-
Eмилио Димитров написа:и след една седмица ще са брошка.бг или неква подобна простотия... и всичко ще започне отначало
Mи като са ни такива умрели законите и си се разхождат безнаказани кво можем да направим

- djovani78
- Потребител
-
- Кара: Е34
- Мечтае да кара: Е38
Айде и аз ги "оспамих" 

Пичове тея пак са се активизирали
днес се оглеждах да купя нещо за Свети Валентин и ги гледам в платените реклами, и пари за реклама събрали измамници мазни, да вземем да им пратим Господари на Ефира, то се видя, че си имаме работа с нагли типчета!!!

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
да вземем да им отидем в офисчето.. че и аз търсих бижута и замалко от там да търся..
- 6per40
- младши ентусиаст
-
От КЗП получих писмо, че са открили да кажем нередност и били изпратили становище до гдбоп и после ни дума ни вест. Такава ние държавата. А съвет от мен - поръчайте си нещо и като дойде куриерът го върнете. Така на 50 човека да платят куриерските разходи и ще гризнат дръвцето
Гонете ги до дупка, не може така да се подиграват. Тя сумата сигурно не е голяма, ама днеска от теб, утре от друг и след месец го гледаш с X5.
- rosen.kolarov
- Старши ентусиаст
-
Колега 6per40,
от няколко дена има кореспонденция към мен на ЛС относно клевета на сайта с който ти имаш
проблеми, моля за информация дали след проблемната доставка има някаква инициатива от
страна на интернет магазина за изчистване на твоя проблем?
от няколко дена има кореспонденция към мен на ЛС относно клевета на сайта с който ти имаш
проблеми, моля за информация дали след проблемната доставка има някаква инициатива от
страна на интернет магазина за изчистване на твоя проблем?
- 6per40
- младши ентусиаст
-
Покриха се като мишки. СЛед второто обаждане от моя страна уж щяха да изпратят, но нищо не получих. Писах им съобщение в самия сайт и пак нищо. Пазя си сканираните документи от куриерската служба и мога да ги прикача като доказателство. Нито са ми се обадили нито нищо. Дори като върнах пластмасовата висулка, която ми изпратиха не получих никакво обаждане. Чисти измамници!
75 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5