За аромата в колата.....

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2

Re: За аромата в колата.....

Мнение от b2 » 09 Фев 2012, 22:24

Хубав кожен салон + старателно почистване + намазване с препарата на БМВ за кожени салони и ефекта е невероятен. Мойта кошница замириса на нова скъпа кола, а не на нова дачия като магазин в Илиянци :lol:
Абе точно за каквото става въпрос в темата.
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.

Потребител
Аватар
Кара: e39 523i

Мнение от __smirnoff__ » 10 Фев 2012, 15:50

като ми седи по 1 месец колата без да се кара, после като седна вътре и си има една специфична много готина миризна, с която съм я запомнил още откакто я взимах от салона. Обаче покара ли се 2-3-4 дни и изчезва тази миризма, просто започва да мирише на "нищо"
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e34 520i
Мечтае да кара: Машината на времето !
Детайли за колата: Бяла подводница от 1992 г. в перфектно оригинално състояние !

Мнение от dagger » 10 Фев 2012, 18:44

b2 написа:Хубав кожен салон + старателно почистване + намазване с препарата на БМВ за кожени салони и ефекта е невероятен. Мойта кошница замириса на нова скъпа кола, а не на нова дачия като магазин в Илиянци :lol:
Абе точно за каквото става въпрос в темата.

Това е най- добрия вариант, но не всички имаме кожа. Моят салон е плюш, не че мирише лошо, просто колата не мирише от него :) Аз съм вманиячен на тема чистота в колата. И като няма качествени ароматизатори и някак си все нещо не ми достига :)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: MB w212 AMG
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от kronos » 10 Фев 2012, 20:44

Аромат на нова лада семица се докарва с един препарат на Мафра, казва се диамант пласт :bchug: айде да почерпите :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20

Мнение от intention » 11 Фев 2012, 11:47

задължително въздуховодите в купето да сд чистят и дасе маха праха изпиране на салон и мокет чистене и изпиране на багажника
Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от radio_manbg » 11 Фев 2012, 11:52

добре де вие като се ползвате един парфюм примерно дълго време през цялото ли време усещате аромата му??? В смисъл че обонянието ни свиква с миризмата затова и си мислите че се гуми.
Иначе по темата - преди време имаше едни ароматизатори на Ареон с мирис на кафе.... ама за съжаление са кът и отдавна вече не мога да ги намеря. Та те са ми фаворити.
Моята кола като я оставям по-дълго време без да я карам и преди да затворя я блъскам с 3 ароматизатора, преди това обаче си трябва хубаво почистване и след известно време като я отворя миризмата се е пропила и държи известно време докато не свикна с нея :)
На нова кола миризмата няма как да я докарате, особено в моя случай - кабрио а и съм пушач.

Поздрави
ИзображениеИзображение
Изображение
БЪЛГАРИЯ Е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА
БЪЛГАРИТЕ - ВЕЛИК НАРОД

Предишна

Назад към Извън Темата