За аромата в колата.....
Модератор: Общи модератори
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
Re: За аромата в колата.....
Хубав кожен салон + старателно почистване + намазване с препарата на БМВ за кожени салони и ефекта е невероятен. Мойта кошница замириса на нова скъпа кола, а не на нова дачия като магазин в Илиянци 
Абе точно за каквото става въпрос в темата.

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- __smirnoff__
- Потребител
-
- Кара: e39 523i
като ми седи по 1 месец колата без да се кара, после като седна вътре и си има една специфична много готина миризна, с която съм я запомнил още откакто я взимах от салона. Обаче покара ли се 2-3-4 дни и изчезва тази миризма, просто започва да мирише на "нищо"

- dagger
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e34 520i
- Мечтае да кара: Машината на времето !
- Детайли за колата: Бяла подводница от 1992 г. в перфектно оригинално състояние !
b2 написа:Хубав кожен салон + старателно почистване + намазване с препарата на БМВ за кожени салони и ефекта е невероятен. Мойта кошница замириса на нова скъпа кола, а не на нова дачия като магазин в Илиянци
Това е най- добрия вариант, но не всички имаме кожа. Моят салон е плюш, не че мирише лошо, просто колата не мирише от него

- kronos
- ентусиаст
-
- Кара: MB w212 AMG
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Аромат на нова лада семица се докарва с един препарат на Мафра, казва се диамант пласт
айде да почерпите 

- intention
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
- Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
- Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20
задължително въздуховодите в купето да сд чистят и дасе маха праха изпиране на салон и мокет чистене и изпиране на багажника
Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .
- radio_manbg
- младши ентусиаст
-
добре де вие като се ползвате един парфюм примерно дълго време през цялото ли време усещате аромата му??? В смисъл че обонянието ни свиква с миризмата затова и си мислите че се гуми.
Иначе по темата - преди време имаше едни ароматизатори на Ареон с мирис на кафе.... ама за съжаление са кът и отдавна вече не мога да ги намеря. Та те са ми фаворити.
Моята кола като я оставям по-дълго време без да я карам и преди да затворя я блъскам с 3 ароматизатора, преди това обаче си трябва хубаво почистване и след известно време като я отворя миризмата се е пропила и държи известно време докато не свикна с нея
На нова кола миризмата няма как да я докарате, особено в моя случай - кабрио а и съм пушач.
Поздрави
Иначе по темата - преди време имаше едни ароматизатори на Ареон с мирис на кафе.... ама за съжаление са кът и отдавна вече не мога да ги намеря. Та те са ми фаворити.
Моята кола като я оставям по-дълго време без да я карам и преди да затворя я блъскам с 3 ароматизатора, преди това обаче си трябва хубаво почистване и след известно време като я отворя миризмата се е пропила и държи известно време докато не свикна с нея

На нова кола миризмата няма как да я докарате, особено в моя случай - кабрио а и съм пушач.
Поздрави

БЪЛГАРИЯ Е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА
БЪЛГАРИТЕ - ВЕЛИК НАРОД
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3