Помагате ли на закъсали в снега?
Модератор: Общи модератори
- Eмилио Димитров
- младши ентусиаст
-
Помагате ли на закъсали в снега?
Днес ходих до Автогарата и бях спрял отстраната на метрото и трамвайните линии. Но беше доста натрупано от разкишен сняг и запецнах излизайки оттам и забуксувах. Имаше поне няколко души, които минаваха и можеха да помогнат, но никой дори не се обърна... И по едно време на няколко минути мъка
, ватманката на 18-ката спря трамвая, който идваше, слезе да помогне, а като я вида слезе още един пътник. Евала на тази жена и макар, че едва ли ще прочете тук написаното изключително и благодаря и на момчето, което слезе с нея. Явно още има хора, които правят жеста да помогнат.
Та вие помагате ли, когато имате възможност да направите това или си минавате безучастно без да Ви пука?

Та вие помагате ли, когато имате възможност да направите това или си минавате безучастно без да Ви пука?
Re: Помагате ли на закъсали в снега?
помагам да, но не им слугувам
спирам, питам има ли проблем, ако да - да си закачи въжето за колата и го дърпам
ако няма въже му вадя моето и го оставям той да го закача
много пъти ми се е случвало да спирам и да мръзна и накрая даже и благодаря да не ми казват
спирам, питам има ли проблем, ако да - да си закачи въжето за колата и го дърпам
ако няма въже му вадя моето и го оставям той да го закача
много пъти ми се е случвало да спирам и да мръзна и накрая даже и благодаря да не ми казват
No bling at the Ring
- ghostfacekillahbeez
- Потребител
-
Винаги независимо дали бързам или не,но не мога да се похваля със същото към мен
,поне за сега.Единственото,което получавам са клаксони все едно не искам да тръгна ,ами си стоя така щото ме кефи.

честичко се случва БМВ–та да не могат да издрапат от дълбоките ледени коловози в квартала и си отивам и си бутам за норматив
и мен са ме бутали е така минувачи
и мен са ме бутали е така минувачи
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- ///ivanE30
- ентусиаст
-
- Кара: e60 e30 turbo
да ...доста досега извадени с лада нива 1бр рено лагуна,1бр такси даже пича ни даде 10 лева да си пиеме бира
с митсубиши 4по4 извадихме една тоиота ярис от една преспа никакакв шанс да излезе сама...един компакт също...бутахме и един мерцедес от наи новите че неможе да влезе в гаража си и запречи цялата улица това в лозенец и се образува опашка от няколко километра , а собственика дори не благодари
аз лично с е34ката закъсвах 3-4 пъти и винаги са ме бутали хора иначе нямаше да мога да изляза....с нивата теглехме и на една Ц3-ка и онзи ден героиски съединитела се предаде 

bedrock city racing
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Постоянно спирам да помагам на закъсали из кварталите.
Не са единица случаите когато и мен ме бутат из Младост
Ние, ако не си помагаме ами сме пумиарите които гледат от колата сеир и не излизат да бутнат, няма надежда.
Нося си лопатка, някой ако закъса повече даже си го откопавам, не искам благодаря нито да ми дават пари, трябва да е безкористна помощта.
Не са единица случаите когато и мен ме бутат из Младост

Ние, ако не си помагаме ами сме пумиарите които гледат от колата сеир и не излизат да бутнат, няма надежда.
Нося си лопатка, някой ако закъса повече даже си го откопавам, не искам благодаря нито да ми дават пари, трябва да е безкористна помощта.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Помагам винаги, с малко изключения, когато "заседналите" просто не заслужават или ми се карат как да ги бутам и какво точно да правя... тогава ги оставям да се оправят с многото им знания и намерения сами да си изкарат колата.
- ///ivanE30
- ентусиаст
-
- Кара: e60 e30 turbo
то е ясно ,че не се прави за пари
, на мен ми е като разнообразие и да е весел деня , но поне едно благодаря е задалжително защото в моите случаи нивата е на бензин ,а митсубишито на нафта и поне едно мерси е въпрос на възпитание 

bedrock city racing
- А.Марчев
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust
ЗАДЪЛЖИТЕЛНО, защото не знаеш на теб какво може да ти се случи..

Мисля, че е нормално човек да помогне. Още повече, че тази зима и мен два-три пъти ме бутаха. Даже снощи помагах / аз и мой приятел/ на едно момче, което не можеше да излезне, а трябваше да пътува. Лопати, бутаници, чудесии.
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Всеки път когато имам възможност 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
За срок от 1 седмица помогнах на 5 коли и един бус. Една до училището, една до спирката на автобуса, нашия контакт
и вчера. Чакам братчеда пред блока идва с такси, няк'ъв Шкодилак, аха и затана, бутай, от зад един с контакт и той затъна, та чак пишка си направи с нас. Вика "Пичове, днеска вие ли сте на смяна"
Но както казаха повечето колеги, ако почне да казва къде и как го зарязвам.

Но както казаха повечето колеги, ако почне да казва къде и как го зарязвам.
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- p0wEr
- младши ентусиаст
-
- Кара: 90" Е30 316i
- Мечтае да кара: Е30 3??
Винаги помагам...
Независимо бързам или не важен е жеста не съм за едното Мерси или Благодаря
Незнам утре аз в каква ситуация ще попадна
Иначе списъка е Корса,2 Е30-ки,Вектра,Рено,Е36-ца и други има но не се сещам за сега.. Иначе в Плевен до сега всички хора благодарят не съм срешнал до сега някой който да не благодари 

Пичове, Е30 не е за хора със слаби сърца, лекари или юристи...
Първите могат да умрат от страх, вторите ще си представят кървави гледки, а третите ще броят наум актовете и наказателните постановления, които биха получили...
Не случайно още през 80-те години Е30 е водело класацията за най-много смъртни случаи, като е било изпреварено единствено от Порше 911.
При Е30 е или любов от пръв поглед, или нищо. Първото каране е като секс за първи път - не знаеш какво да мислиш, ама знаеш че ти е харесало и че ще го направиш пак... След това идва зависимостта, по силна от наркотик...
Няма "бивш" Е30-каджия, който поне веднъж е бил наистина такъв, си остава рецидивист до живот...
Първите могат да умрат от страх, вторите ще си представят кървави гледки, а третите ще броят наум актовете и наказателните постановления, които биха получили...

Не случайно още през 80-те години Е30 е водело класацията за най-много смъртни случаи, като е било изпреварено единствено от Порше 911.
При Е30 е или любов от пръв поглед, или нищо. Първото каране е като секс за първи път - не знаеш какво да мислиш, ама знаеш че ти е харесало и че ще го направиш пак... След това идва зависимостта, по силна от наркотик...
Няма "бивш" Е30-каджия, който поне веднъж е бил наистина такъв, си остава рецидивист до живот...
- Николай Занчев
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E34 touring
- Мечтае да кара: М5
Дамм,бутам ли бутам ли и аз
често се е случвало и кисели физиономии да има ама карай да върви,историята е следната в един и същи квартал се случи една и съща кола да я бутаме 2 пъти
та киселяка първия път вика аз ше излезна обаче то се вижда че няма как да стане та ударихме едно рамо и даже и мерси не каза и замина,след 3-4 дена го виждаме пак същия пак закъсал и пак отиваме на същото място и като ни видя все едно видя господ,та втория път му се обели думичката месрси много съм благодарен
трябва да се помага защото не се знае кога на теб ще се наложи да те бутнат 

- Eмилио Димитров
- младши ентусиаст
-
И аз винаги помагам. Пеш ли съм винаги помагам да побутнем, винаги са ми и благодарили.
А днес спрях докато тръгне трамвая и като се изравних с него, свирнах на жената и и махнах, тя също махна и се усмихна. Наистина гот му става на човек в такъв момент. А тази зима редовно чистя, по уличката ни, снега тъй като съм последен автомобил и искам не искам го чистя, но последния път и двамата комшии, дето си спираме една до друга колите, като ме видяха слезнаха да чистят. Квото можем си помагаме. Така е редно. На всеки може да се случи да закъса.
А днес спрях докато тръгне трамвая и като се изравних с него, свирнах на жената и и махнах, тя също махна и се усмихна. Наистина гот му става на човек в такъв момент. А тази зима редовно чистя, по уличката ни, снега тъй като съм последен автомобил и искам не искам го чистя, но последния път и двамата комшии, дето си спираме една до друга колите, като ме видяха слезнаха да чистят. Квото можем си помагаме. Така е редно. На всеки може да се случи да закъса.