CS сървър и поредната тарикатщина
Модератор: Общи модератори
- Phil
- ентусиаст
-
- Кара: G30 540xi, S1000r, EXC 450, R1300GS
Re: CS сървър и поредната тарикатщина
uCnaHeTcA написа:Аз за 1.6 говорех
1.6 не съм играл от мноого години

- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
ylaine написа:randity написа:ylaine написа:дайте някой gun game server
gg.fragfactory.info:27015
не го намирам
Изключен е за профилактика, ще ти драсна едно ЛС като е готов
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- ylaine
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: дизели
- Мечтае да кара: по хубави пътища
- Детайли за колата: прави фокуси
randity кво стана, пуснаха ли го?
Да ви питам като едни видни хакери, възможно ли е да играя с едни приятели в един сървър? В различни градове сме, т.е. аз де. Единия казва, че през нета може (не през лан), другия вика, че не може. И според няма да стане, но ако може по някакъв начин споделете
Да ви питам като едни видни хакери, възможно ли е да играя с едни приятели в един сървър? В различни градове сме, т.е. аз де. Единия казва, че през нета може (не през лан), другия вика, че не може. И според няма да стане, но ако може по някакъв начин споделете

- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
Просто трябва да си направите сървър с hlds (иконката е в папката на цс-а ) и готово
. През лан няма как да стане. А защо не играете в някой от сървърите на мания или сектор примерно или искате 1в1 да се пробвате
.

- ylaine
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: дизели
- Мечтае да кара: по хубави пътища
- Детайли за колата: прави фокуси
Maverick_VS написа:Просто трябва да си направите сървър с hlds (иконката е в папката на цс-а ) и готово. През лан няма как да стане. А защо не играете в някой от сървърите на мания или сектор примерно или искате 1в1 да се пробвате
.
Мерси колега, ще пробваме тая вечер сигурно. За сървъра какво да ти кажа, не ни се цъка с някви лапета и хакерчета, които само те изнервят, пък и сме 5-7 човека, ще пуснем и някой друг бот и

- randity
- Photographer
-
ylaine написа:randity кво стана, пуснаха ли го?
Сървъра вече работи

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- ivokomandos
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 530D 2004г.
- Мечтае да кара: M5
Ето ви един gun game сървър 89.190.213.199:27025
BMW E36 318 93;BMW E36 328i 97; BMW E60 530D 2004; HONDA HORNET CB600F 2008
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Един въпрос към по-светнатите.
Как да направя сървър видим за другите(няколко колеги)инсталирал съм хамачи,правя сървъра,но си го виждам само аз,а те не
Ако на някой му се занимава да обясни да го направи подробно,като за истински "хакер"

Как да направя сървър видим за другите(няколко колеги)инсталирал съм хамачи,правя сървъра,но си го виждам само аз,а те не

Ако на някой му се занимава да обясни да го направи подробно,като за истински "хакер"

- randity
- Photographer
-
Защо играете цс със хамачи ? 

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
randity написа:Защо играете цс със хамачи ?
Досега си играехме във други сървъри,но сега искаме да играеме 6-8 човека само.
Кажи как да го играеме?
- randity
- Photographer
-
Ами някой с по-силна машина прави сървър и слага парола и така си играете само тези, които знаете паролата. Сървър се пуска от папката Counter-Strike има един файл "hlds" 

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
randity написа:Ами някой с по-силна машина прави сървър и слага парола и така си играете само тези, които знаете паролата. Сървър се пуска от папката Counter-Strike има един файл "hlds"
Правих от там,но другите не го виждат

- randity
- Photographer
-
(bubsa) написа:randity написа:Ами някой с по-силна машина прави сървър и слага парола и така си играете само тези, които знаете паролата. Сървър се пуска от папката Counter-Strike има един файл "hlds"
Правих от там,но другите не го виждатЯвно проблема е в това,че не съм с реално IP и затова трябва през хамачи и пак не се получава.
Е щом си с не си с реално IP няма как. Виж някой твой приятел ако е с реално нека той направи. Моя компютър е слаб, иначе бях пуснал сървър само за форума.

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
randity написа:(bubsa) написа:randity написа:Ами някой с по-силна машина прави сървър и слага парола и така си играете само тези, които знаете паролата. Сървър се пуска от папката Counter-Strike има един файл "hlds"
Правих от там,но другите не го виждатЯвно проблема е в това,че не съм с реално IP и затова трябва през хамачи и пак не се получава.
Е щом си с не си с реално IP няма как. Виж някой твой приятел ако е с реално нека той направи. Моя компютър е слаб, иначе бях пуснал сървър само за форума.
То хамачито прави точно това,но пак не става.Играл съм преди през хамачи,но не си спомням как ставаше врътката.