Имам нужда от съвет
Модератор: Общи модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Имам нужда от съвет
Здравейте на всички. Скоро с приятеля ми имаме годишнина и исках да му купя нещо много яко. И понеже обича колата повече от мен
реших да му взема рингове за фаровете. Преди 2-3 месеца си купи е39, но му е много мъчно, че в тъмното не го гледа лошо
. Намерих тези в Аукро
http://aukro.bg/ccfl-angel-eyes-za-e36-e38-e39-i2109426383.html
Моля ви за съвет дали са ок, и ако не за какво да гледам и от къде да ги взема. Всеки ми казва едва ли не да отида на Илиянци , че нямало значение, защото всичко било китайско.

http://aukro.bg/ccfl-angel-eyes-za-e36-e38-e39-i2109426383.html
Моля ви за съвет дали са ок, и ако не за какво да гледам и от къде да ги взема. Всеки ми казва едва ли не да отида на Илиянци , че нямало значение, защото всичко било китайско.

- Alexch
- ентусиаст
-
- Кара: ше E39, сега Нисан 370z с 4 врати
- Мечтае да кара: Z8
Re: Имам нужда от съвет
Питай момчетата в тая тема viewtopic.php?f=63&t=78568
Със сигурност ще ти обяснят за какво става въпрос. Мисля, че имаше и по-качествени от тези, които си дала в линка.
П.С. Хубав подарък
Със сигурност ще ти обяснят за какво става въпрос. Мисля, че имаше и по-качествени от тези, които си дала в линка.
П.С. Хубав подарък

bai_ILIA написа:стига сте се депресирали с ремонти, наслаждавайте се на колите си и радостта от шофирането понеже те ще се развалят със сигурност
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha Tracer 9GT
Re: Имам нужда от съвет
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
4 мнения
• Страница 1 от 1