Еърсофт спрингов пищов
Модератор: Общи модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Еърсофт спрингов пищов
Колеги,
Ще ми се да си взема едно еърсофт спрингово пищовче и да видя дали ще се зарибя. Харесал съм си един модел на Колт 1911, изцяло метален, но никъде не мога да го намеря мамка му... някой може ли да даде идея откъде може да се поръча или да се търси?
За такова нещо става дума: http://airsoft-bg.com/index.php?main_pa ... ge&pID=733
Мерси.
Ще ми се да си взема едно еърсофт спрингово пищовче и да видя дали ще се зарибя. Харесал съм си един модел на Колт 1911, изцяло метален, но никъде не мога да го намеря мамка му... някой може ли да даде идея откъде може да се поръча или да се търси?
За такова нещо става дума: http://airsoft-bg.com/index.php?main_pa ... ge&pID=733
Мерси.
Si non confectus, non reficiat.
Re: Еърсофт спрингов пищов
И аз наскоро гледах ама само в амазон, ибей и тн. В бг такива готини пищови не намерих. А и цените бяха към 200$.
what a helluva ride
- Zagy
- нафтения
-
Това от линка, който съм постнал, е 70 лева в БГ - само че отдавна няма наличност никъде... иначе е фул метал, с хоп-ъп и всякакви шукарийки и ще е идеален за стартова база.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Плюкалото е готино ама не ми се вярва да може да се поръча отвънка.Единствено ако някой се навие да ти го донесе .Преди няколко месеца си поръчах няколко керамични ножа и ми конфискуваха пратката добре че беше малка сумата.Та затова мисля че тоя пищов няма как да мине ама незнам все пак ако някой е поръчвал да каже става ли.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- Zagy
- нафтения
-
Гледам, че има сайтове, които срещу комисионна (около 30%) могат да ти доставят всичко, каквото си поискаш... та почвам да се чудя... в Щатите тва железо е около 25 долара, та като сложа и шипинг + комисионната пак си се събират едни 60+ кинта.
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
Zagy написа:Гледам, че има сайтове, които срещу комисионна (около 30%) могат да ти доставят всичко, каквото си поискаш... та почвам да се чудя... в Щатите тва железо е около 25 долара, та като сложа и шипинг + комисионната пак си се събират едни 60+ кинта.
utre shte moga da ti kaja nashite oryjiq otkyde gi poruchvaha.Nqkade v kitai beshe i sa bez oranjevata markirovka otpred. Ednite sa s gaz,drugite sa na bateriiki i cenite izlizat s okolo 40% po-tynko ot tiq v BG

p.p Sorry za latinicata...
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- djovani78
- Потребител
-
- Кара: Е34
- Мечтае да кара: Е38
Моите 2ст. по темата,по добре си вземи еърсофт пистолет с блоубек (от тези които използват греенгаз). Много по-реалистично изглежда и не е нужно да дърпаш затвора преди всеки изтрел. Еърсофт пистолетите и изобщо еърсофт оръжията са яко нещо,докато се забавляваш да си стреляш по мишени можеш и да тренираш доста неща ,като хват,начин на спускане, а също така и да изградиш навици към самото оръжие.
Моят съвет е отиди в някои магазин, пипни,подръж ,постреляй и когато ти легне нещо на ръката (и на сърцето)тогава купувай.Иначе адмираций за модела
това е класически ,пълноразмерен, метален, пистолет.Изобщо първото нещо за което се сещам ,когато някой каже американски пистолет е COLT1911.
А и още нещо, потърси из форума един човек ,с ник "TheBoss" можеби това е човека ,които има най-голяма оръжейна култура тук,не го познавам лично но знанията, които има за оръжията са меко казано енциклопедични.
Ако искаш мога да ти пратя на лично адрес на някой магазин в софия.
О, и задължителна отиди до някое стрелбище, поговори с инструктор ,пипни пистолетите,постреляй ,и ако ти хареса ....тогава давай смело
.Стрелбата е едно доста яко хоби.

А и още нещо, потърси из форума един човек ,с ник "TheBoss" можеби това е човека ,които има най-голяма оръжейна култура тук,не го познавам лично но знанията, които има за оръжията са меко казано енциклопедични.
Ако искаш мога да ти пратя на лично адрес на някой магазин в софия.
О, и задължителна отиди до някое стрелбище, поговори с инструктор ,пипни пистолетите,постреляй ,и ако ти хареса ....тогава давай смело

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
- Zagy
- нафтения
-
@ djovani78 - още не съм решил дали наистина искам да скачам в киреча, наречен еърсофт - затова първо искам нещо по-евтино за проба.
@ zBoost - АУУ, НЕ ТЕ Е СРАМ!!!!!
Откъде го взе и колко ти излезе?
@ zBoost - АУУ, НЕ ТЕ Е СРАМ!!!!!

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Zagy написа:@ zBoost - АУУ, НЕ ТЕ Е СРАМ!!!!!![]()
![]()
Откъде го взе и колко ти излезе?
одавна го имам, баща ми го подари като бях на 10 някъде, незнам откъде го е взел. с него се научих да се целя и да стрелям по мишени (покрай тях разни кучета, котки

Мисля, че излизам малко Офф, но искам да попитам за мнения за въздушен пистолет до към 150-200лв. да препоръчате нещо.
Целта е мишени, шишета и т.н., а не еърсофт игри
Искам нещо стабилно, метално, със сила да пука стъклено шише от да речем 10м.
Повечето в този ценови диапазон са 120-150м/с, което не знам дали е достатъчно силно ?
От към външен вид - нещо от рода на zBoost пистолета
Целта е мишени, шишета и т.н., а не еърсофт игри

Повечето в този ценови диапазон са 120-150м/с, което не знам дали е достатъчно силно ?

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
uCnaHeTcA написа:Мисля, че излизам малко Офф, но искам да попитам за мнения за въздушен пистолет до към 150-200лв. да препоръчате нещо.
Целта е мишени, шишета и т.н., а не еърсофт игри![]()
Колега мисля че за такава работа е по подходящо спортен тип оръжие а не копия на модели.Доста по добри показатели и точност.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
uCnaHeTcA написа:Мисля, че излизам малко Офф, но искам да попитам за мнения за въздушен пистолет до към 150-200лв. да препоръчате нещо.
Преди години имах руски Скиф с бутилка СО2 и беше много готин, още ме е яд, че го продадох. От него бях доволен и беше приблизително тия пари втора ръка. Скоро изобщо не съм чувал за такива пистолети. С Гамо бяха доволни няколко познати, но не им знам моделите.
what a helluva ride
Jordana написа:uCnaHeTcA написа:Мисля, че излизам малко Офф, но искам да попитам за мнения за въздушен пистолет до към 150-200лв. да препоръчате нещо.
Колега мисля че за такава работа е по подходящо спортен тип оръжие а не копия на модели.Доста по добри показатели и точност.
Грам не ми харесват спортния тип.
За сега съм се спрял на http://shop.oragie.com/product_info.php ... ts_id=1495 и http://shop.oragie.com/product_info.php ... ts_id=1437, но не знам дали отговарят на изискванията ми и тая Берета да не е с теглото на воден пистолет

Jordana написа:Плюкалото е готино ама не ми се вярва да може да се поръча отвънка.Единствено ако някой се навие да ти го донесе .Преди няколко месеца си поръчах няколко керамични ножа и ми конфискуваха пратката добре че беше малка сумата.Та затова мисля че тоя пищов няма как да мине ама незнам все пак ако някой е поръчвал да каже става ли.
Не е никакъв пробелм,стига да имаш всички документи като произход и вид оръжие...Аз лично съм прекарвал през летище София м16 ка,като преди това обаче предупредих охраната и го отворих пред тях и си имах всички документи за произход(купихме я от един офис на офиц представител близо до Оборище)

За куриерска пратка също не би трябвало да има проблем когато е обявена
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2