За полицейското насилие!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Re: За полицейското насилие!

Мнение от (bubsa) » 13 Фев 2012, 0:15

///peter написа:Не че съм от опозицията, ама баретите нежно изкарват лицата от колите... о боже :mhihi:
Нещо като и НСО нежно изпреварва

И защо си против "нежното" действие на баретите и НСО?Според мен си заслужава да го посмачкат тоя,а и не само!!!
Маи проблема е в прекаленната свобода на словото и изкривяването на информацията!Едно време много по-големи кокошкари от тоя ги смазваха от бой без да се чуе и разбере нищо,и сега трябва да е така!И оня в мола били го били :dunno: ми да е мислил като е разорил стотици хора...те как са се чувствали?!?
Прост народ се управлява с прости и строги мерки,това е истината.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
Мечтае да кара: "samodelna" kola

Мнение от BMW_RIDER » 13 Фев 2012, 0:31

(bubsa) написа:
///peter написа:Не че съм от опозицията, ама баретите нежно изкарват лицата от колите... о боже :mhihi:

И защо си против "нежното" действие на баретите и НСО?Според мен си заслужава да го посмачкат тоя,а и не само!!!
Маи проблема е в прекаленната свобода на словото и изкривяването на информацията!Едно време много по-големи кокошкари от тоя ги смазваха от бой без да се чуе и разбере нищо,и сега трябва да е така!И оня в мола били го били :dunno: ми да е мислил като е разорил стотици хора...те как са се чувствали?!?

Да само ,че това се прави след като съда е доказал вината на преполагаемия извършител на еди кво си....
А не оня казал, оня снимал третия разбрал.
Щото иначе е диктатура и използване на позиции за разчистване на сметки.

Хубаво ги одобряваш, а я си представи ,че утре дойдат у вас тия с качулките, почнат да ти трошат имуществото, почнат да те бият пред близките ти( и тях може)... щото примерно Пенка от долния етаж е казала ,че гледаш канабис на балкона а гошо после се снима в предаване в гръб и кажа да бе така е от него взимах.

Нека има мерки ако ще и строги, но вината първо се доказва в съд, после да ти влизат в дома и почват да бият и опират оръжие.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е30-М40В18;Е36-М44В19;E91-N43B20A
Мечтае да кара: Е30 М3 Sport Evolution

Мнение от momo-1st » 13 Фев 2012, 0:45

Те щото почнаха с покани да ги арестуват и кафе да им предлагат да нямат стрес,затова има такъв "респект" към полиция и прочие институции.Я да дойдат от Спецназ или руските сили за борба с тероризма да ги арестуват(сещате се имаше клипче у бокс-а с един кайен),та да дойдат тези да ги арестуват,да се нас*ре с извинение от ареста па да го видя после ще продава ли цигари.Па той се охлузл на ръкава на якето и айде полицейско насилие.После чак до парламента стигна.Е тоя ще има ли страх от полиция после?Не толерирам безпричинното насилие от органите на реда,но съм твърдо за да ги съсипват от бой по управленията,като няма съд,поне органите които си рискуват всекидневно живота да ги наказват.
Щото всичко ни е по тоя начин организирано в държавата,затова обикновените хора които са честни си имат страх от органите,а тея които трябва да бъдат просвани на асвалта и да им се сваля кожата от бой се гаврят публично с полицията.Нямам думи просто!
bum_bum написа:Върти се, суче се и пак към соца се избива :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Забравете го вече тоя гнил строй.

Наслаждавайте се на придобивките на демокрацията- Е шейсе на 15 години, виски на промоция от Кауфланд, пура за 2,40 в панелката с ипотека до 2060-та.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 320

Мнение от kiro_320 » 13 Фев 2012, 1:05

Това че акцията се е провалила не означава, че тоя ни цигари видял, ни цигари продавал. Пък подобни рани от типа стисната пъпка, да го правим новина за полицейско насилие е смешно... аз съм против реалното полицейско насилие, такива смехории изобщо не трябва да се коментират.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 13 Фев 2012, 1:59

(bubsa) написа:

Като почнат да ти удрят колата или ти избият зъбите в асфалта, ще разбереш защо.
Има много по-лесни и неунизяващи методи за залавяне и предпазване, особено от хора с автомати и бронежилетки. Ама нали по балкански трябва да покажем сила

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 купе

Мнение от Yanko Petrov » 13 Фев 2012, 4:44

Гледах репортажа и останах с впечатление, че не е използвана сила! Както и всички гледали го, предполагам. Само си представете... "Закълни се!"... Чак смешно ми стана, че до там трябва да се стига, все едно са в пети клас "Закълни се, че не си ме изпортил на класната".... Но по-важното е, че полицая се закле в децата си пред камерата и то без да се замисли, а "жертвата" го проигра пред камерата точно като мангал, когото обвиняват за изчезнали кокошки :wave: Аз за себе си изводите си направих - да се говори за полицейско насилие над невинните честни данъкоплатци Начкови е смешно. Браво на Васил! :bowdown:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 13 Фев 2012, 4:46

Значи, само като видях, че това "разследване" е правено от супер "честния разследващ" журналист Васко Гнома или иначе казано едно от най-големите л**на в историята на жирналистиката го спрях на 2-та минута! Именно защото това пенделче освен поръчкови мазни репортажи друго не прави :bang: :bang:
И да ви кажа по принцип, да навсякъде по света нинджите бият и то яко, но това е така защото се намесват в крайната фаза на разследване, което трае минимум 1 година! тоест не ходят да фащат Гошко и Тошко, а сериозни хора, за това и бият и стрелят щото иначе лошите са наистина лоши. При нас нинджите са 90% поръчкови мутри, всичко е скалъпено набързо и за тва стават такива простотии и после им се смеят :mhihi:
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 520i, E30 318

Мнение от ivan1590 » 13 Фев 2012, 7:00

Истината за мен е много проста-полицията не може да си свърши работата, затова става за посмешище.
Обясняват се като ученички , говорят все едно аудиторията им е съставена от олигофрени и накрая какво са свършили-едно нищо.
Нормално е тарикатите да се правят на маймуни-така е в целия свят-не ги оправдавам по никакъв начин, но полицаите трябва да са професионалисти и да могат да събират читави доказателства.
Докато влезли от пред , оня изнесъл цигарите отзад :mhihi:
Почвам да се плаша колко са смотани
След като такъв селски тарикат не можеш да заловиш, как очакваме да се борят с организираната престъпност.
Яко ми лъха на простотия цялата работа
Ако бяха го хванали с доказателства щеше да е достатъчно да кажат само -"Не сме упражнили насилие , задържахме лицето при извършване на незаконна дейност и точка.
Сега понеже не са си свършили работата се налага журналиста да ни убеждава колко голям престъпник е задържания и колко добри хора са полицаите.

Потребител
Аватар

Мнение от stefanoff » 13 Фев 2012, 10:17

ivan1590 написа:Истината за мен е много проста-полицията не може да си свърши работата, затова става за посмешище.
Обясняват се като ученички , говорят все едно аудиторията им е съставена от олигофрени и накрая какво са свършили-едно нищо.
Нормално е тарикатите да се правят на маймуни-така е в целия свят-не ги оправдавам по никакъв начин, но полицаите трябва да са професионалисти и да могат да събират читави доказателства.
Докато влезли от пред , оня изнесъл цигарите отзад :mhihi:
Почвам да се плаша колко са смотани
След като такъв селски тарикат не можеш да заловиш, как очакваме да се борят с организираната престъпност.
Яко ми лъха на простотия цялата работа
Ако бяха го хванали с доказателства щеше да е достатъчно да кажат само -"Не сме упражнили насилие , задържахме лицето при извършване на незаконна дейност и точка.
Сега понеже не са си свършили работата се налага журналиста да ни убеждава колко голям престъпник е задържания и колко добри хора са полицаите.

Ми нормално е, колега, да не може да си свърши работата полицията. То шефа на група "Алфа" си го каза - как да си вършат работа, като има политици като Костофф, СерГей и оная другата минцифайка - Местан ли беш , Бустан ли ... :bang: Инак браво за репортажа, тея ми беха ясни от самото начало , пък и като адвокатчето на Трактора тръгна да ги защитава, ептен ясни станаха. Лошото е, че не могат да набутат в зандана гадните корумпирани съдийчета, щото здраво си пазят гърбовете един други му. Точно заради тех ни се карат от Европа, не ни пускат в Шенген и прочие - и си го казват в прав текст в докладите - ама ние не, Цветанов е виновен, Бойко е виновен :banghead: :banghead: :banghead:
Не Мы такие, Жизнь такая

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ///M43
Мечтае да кара: в изтребителната авиация
Детайли за колата: компот в сливов цвят

Мнение от _galio_ » 13 Фев 2012, 10:25

momo-1st написа:Я да дойдат от Спецназ или руските сили за борба с тероризма да ги арестуват(сещате се имаше клипче у бокс-а с един кайен),та да дойдат тези да ги арестуват,да се нас*ре с извинение от ареста па да го видя после ще продава ли цигари.

а циганите на илиенци си продават цигари, сигурно защото още събират доказателства срещу тях?

абе, колеги, я се осъзнайте малко :) само малко :)

а точно акцията с кайена да даваш за пример ... как ти се струва да те изкарат с жена ти от бмв-то и да почнат да и скачат по главата пред теб, щото имат сигнал за друго бмв със същия цвят?

интересното е, че робският манталитет не ни е напуснал толкова време ...
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е30-М40В18;Е36-М44В19;E91-N43B20A
Мечтае да кара: Е30 М3 Sport Evolution

Мнение от momo-1st » 13 Фев 2012, 11:32

_galio_ написа:
momo-1st написа:Я да дойдат от Спецназ или руските сили за борба с тероризма да ги арестуват(сещате се имаше клипче у бокс-а с един кайен),та да дойдат тези да ги арестуват,да се нас*ре с извинение от ареста па да го видя после ще продава ли цигари.

а циганите на илиенци си продават цигари, сигурно защото още събират доказателства срещу тях?

абе, колеги, я се осъзнайте малко :) само малко :)

а точно акцията с кайена да даваш за пример ... как ти се струва да те изкарат с жена ти от бмв-то и да почнат да и скачат по главата пред теб, щото имат сигнал за друго бмв със същия цвят?

интересното е, че робският манталитет не ни е напуснал толкова време ...

Хич да не лъжа,ама я земи погледни пак клипчето,да видиш на първия кайен,по точно грешния,удариха ли веднъж някого от двамата пътници?Не са-мируваш изпълняваш,белезници и ареста,репчиш се и се прайш на мъж-скачат ти върху главата!Точка.
bum_bum написа:Върти се, суче се и пак към соца се избива :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Забравете го вече тоя гнил строй.

Наслаждавайте се на придобивките на демокрацията- Е шейсе на 15 години, виски на промоция от Кауфланд, пура за 2,40 в панелката с ипотека до 2060-та.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 13 Фев 2012, 12:11

Аман от поръчки и поръчкови репортажи ще каза аз.
Дори и да е продавал,а най-вероятно може и да е продавал...некакви факти???
Просто аман от поръчки,утре некой ще вземе камера и ще каже че васил иванов -репортерчето,сестра му е травестит...ма той немал сестра...ми така ше каже,срам го е и го крие и ще се съберат 30 човека дето ще кажат-"Ми да,сестра му е травестит,ВИЖДАЛ СЪМ ГО"...
Според закона-всеки еневинен до доказване на противното" а такива репортажчета трябва да се разследват за клевета,уронване на авторитет и тн.
Иначе на мен са ми супер антипатични всички герои в тая сага,ма те некакви свине дебели,някакви ояли се,всичките доста гнусни,като се почне от майката,та до дъщерята и...но това няма нищо общо,щото когато некой журналист се напие,налети на бой и съответно го набият-на другия ден излиза че не е битова драма,ами "ПОСЯГАНЕ НА СВОБОДАТА НА СЛОВОТО".
Така че,всичко е "таш@к" работа

Аватар

Мнение от Хаос » 13 Фев 2012, 13:07

боя по арестите е недопустим, но
специализираните звена треа да пипат грубо и безкомпромисно
щото стигнало ли е до тях, работата не е случайна
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 13 Фев 2012, 13:34

Аз лично досега не съм получавал незаслужено грубо отношение от полицията! Даже напротив - имало е случаи, в които съм ги псувал в лицата, те са ме обработили документално - съд, извинение, глоба и т.н...

А цялата тази история ми е гнусна, дали! Кажи-речи всеки ден научавам нови и нови гадости, които се случват в наща държавица, всеки ги затваря очите, всеки гледа да извлече някъв келепир...

Не ми се струва нормално да излизат хора по телевизията, с открити лица и да признават, че са извършвали престъпление, все едно е нещо напълно в реда на нещата - визирам: барманки, носачи, купувачи и т.н. от този репортаж...

Прогнила система - от, до!
Без страх, без спирачка!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ///M43
Мечтае да кара: в изтребителната авиация
Детайли за колата: компот в сливов цвят

Мнение от _galio_ » 13 Фев 2012, 13:57

MatriX_Fucked написа:Не ми се струва нормално да излизат хора по телевизията, с открити лица и да признават, че са извършвали престъпление, все едно е нещо напълно в реда на нещата - визирам: барманки, носачи, купувачи и т.н. от този репортаж...

Прогнила система - от, до!

А ти тютюневи изделия без бандерол не си помирисвал? Шанаджийско гориво не си зареждал? Не си карал кола с неплатени данъци или пък без регистрационен номер, например :) Сред стикерите, които си лепите, няма пиратски принтирани?

Тази прогнила система сме всички ние, мисля ...
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата