Помагате ли на закъсали в снега?
Модератор: Общи модератори
- SpaRk0
- Потребител
-
- Кара: BMW X5
- Мечтае да кара: BMW G Power
Re: Помагате ли на закъсали в снега?
Винаги помагам. Особено в нашия квартал, улиците въобще не са пипнати и постоянно има закъсали.

Помагал съм разбира се, а и мене са ме бутали доста.
Аз като съм помагал имам само един страшен спомен преди мноого време с едно жигули късно вечер.... в една градинка беше влязло, не можем да мръднем кочината двама души - то якета хвърлихме, плюнки, слюнки, не мърда... смукача викам опъни, единия вдига за теглича другия натисна задния калник, че да завъртим задницата на асфалта, то асфалт нямаше де, но поне от градината да излезе задницата. Филма беше страшен, поне 1 час в него студ, но накрая го изкарахме 

- Jorjinio
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 coupe
покрай мене всички си помагаме без да се викаме един друг даже :Д 2-3 пъти съм закъсвал така и докато се мъча и гледам 2-3ма се накичили и помагат.. и чак ми става неудобно и почвам ги годя ги черпя ама бягат хората :Д и аз като видя някой че е закъсал отивам и бутам
Колеги сме все пак тряа да си помагаме

- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
помагам и на мен са ми помагали (засега само веднъж се наложи) ... дори преди час паркирах микрата на една колежка, че само се окопаваше ... да видим довечера след снеговалежа как ще вадим колите 

лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът
+ 2 днес на сметката още сутринта - едно БМВ и едно Ауди на предно. Обаче гледам - има и големи катили. Докато бутах Аудито един тъпак вместо да слезе и да помогне - свири. Звукова ударна вълна ли се опитваше да създаде, кво ли...
- kemakozeE36
-
-
- Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
- Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
- Детайли за колата: Бяла и стара
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
в по-лоша пътна обстановка не съм карал за 8 години ...
Vratsa RLZ!
откакто е започнала зимата не е хвърлен един чувал пясък или сол по улиците и освен това температурите не са се дигали над -6/7 градуса
днес из центъра коли закъсваха на равен път и чист 10см лед (подходящ за кънки) бутах, дърпах, бутах, бутаха ме ... бахти скапаната държава и всичко
и данъци плащам и винетки и све и накрая КУР!
ЕГА УМРАТ ВИНОВНИТЕ ЗА ТОЯ ХАОС! 
Vratsa RLZ!

откакто е започнала зимата не е хвърлен един чувал пясък или сол по улиците и освен това температурите не са се дигали над -6/7 градуса
днес из центъра коли закъсваха на равен път и чист 10см лед (подходящ за кънки) бутах, дърпах, бутах, бутаха ме ... бахти скапаната държава и всичко
и данъци плащам и винетки и све и накрая КУР!

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- BFM
- младши ентусиаст
-
- Кара: на 3-та
Помагам и на мен ми помагат... Забелязал съм, че повечето, които спират да ми помагат са или с BMW или с друга кола със задно 

Силният прави толкова ,колкото може, слабият страда толкова ,колкото трябва!
- Драгослав
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46XI / W164
Винаги помагам.Дори днес бутах един колега с бмв е младост 1 до окръжна 

- kemakozeE36
-
-
- Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
- Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
- Детайли за колата: Бяла и стара
BFM написа:Помагам и на мен ми помагат... Забелязал съм, че повечето, които спират да ми помагат са или с BMW или с друга кола със задно
Щото знаят какво е да закинеш и другите да гледат умно

- andreygg
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 318i
- Мечтае да кара: m5
Преди около 2 часа дадох лопатка на един водач с микробус да се разрие. Така се беше окопал горкия, но с помощта на още 4-5 човека му помогнахме да се измъкне от преспата. Мисля, че при такава обстановка всеки трябва да помага на другия. На всеки може да му се наложи помощ. Най-много се дразня, когато видя някой да кара зимата с летни гуми /2 или 4/.
- sean-john
- ентусиаст
-
- Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
- Мечтае да кара: М5
Помагам винаги !
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Днеска към обяд като тръгвах за училище, видях един чичка с пасатор, викам нещо да помагам, той ме гледа и вика, ми то на тоя лед. Викам дай ще се пробвам. Минах, беше се окопал до средата на джантата. Аз тъй
, викам тука ще е мъка. Тоя се качва задна и като му наби газта и аз станах снежен човек. Кога гледам, нашия навил волана. Викам изправи, той не, викам изправи бе човек. Изправи, ама не умее човека. Като се връща колата в дупката, нашия продължава с газта. Нема люлки нема дай Боже. Как и да е, избутах го 

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
- Кара: Т-34
- Мечтае да кара: F1 race car!
- Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun
Никога, никога, никога, никога, никога, никога, никога, никога, никога, никога, никога, никога, никога, никога, никога ама НИКОГА не си купувайте BMW без ASC! Ама НИКОГА!
По темата: да помагам! Стига да не бързам за работа, спирам и с каквото мога помагам... не за друго, а защото знам какво е колата ти да се запъне като магаре на мост и до там.
По темата: да помагам! Стига да не бързам за работа, спирам и с каквото мога помагам... не за друго, а защото знам какво е колата ти да се запъне като магаре на мост и до там.
- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
P1tbuL написа:Никога, никога, никога, никога, никога, никога, никога, никога, никога, никога, никога, никога, никога, никога, никога ама НИКОГА не си купувайте BMW без ASC! Ама НИКОГА!
Още 10 пъти ще си купя бмв без асц

За 5г 3 пъти да закъсам,все ми е в...
Днеска пак беше яко бутане,даване на ток...

Много като тебе вече плакаха ...