За полицейското насилие!
Модератор: Общи модератори
74 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Re: За полицейското насилие!
_galio_ написа:MatriX_Fucked написа:Не ми се струва нормално да излизат хора по телевизията, с открити лица и да признават, че са извършвали престъпление, все едно е нещо напълно в реда на нещата - визирам: барманки, носачи, купувачи и т.н. от този репортаж...
Прогнила система - от, до!
А ти тютюневи изделия без бандерол не си помирисвал? Шанаджийско гориво не си зареждал? Не си карал кола с неплатени данъци или пък без регистрационен номер, напримерСред стикерите, които си лепите, няма пиратски принтирани?
Тази прогнила система сме всички ние, мисля ...
Да, не съм

Я дайте тия клипове с тия кайени да видим за кво става на въпрос

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Е.Димитров написа:....................Иначе на мен са ми супер антипатични всички герои в тая сага,ма те некакви свине дебели,някакви ояли се,всичките доста гнусни,като се почне от майката,та до дъщерята и...

- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
_galio_ написа:MatriX_Fucked написа:Не ми се струва нормално да излизат хора по телевизията, с открити лица и да признават, че са извършвали престъпление, все едно е нещо напълно в реда на нещата - визирам: барманки, носачи, купувачи и т.н. от този репортаж...
А ти тютюневи изделия без бандерол не си помирисвал? Шанаджийско гориво не си зареждал? Не си карал кола с неплатени данъци или пък без регистрационен номер, напримерСред стикерите, които си лепите, няма пиратски принтирани?
Е, срам ме е от мен си

Каквото държавата е имала към мен - излежал и платил съм си го! Признал съм се за виновен по всичките дела, водени към мен, не се приемам за тарикат или, че това което съм правил е правилно и оправдано!

Без страх, без спирачка!
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Е.Димитров написа:Аман от поръчки и поръчкови репортажи ще каза аз.
Дори и да е продавал,а най-вероятно може и да е продавал...некакви факти???
Просто аман от поръчки,утре некой ще вземе камера и ще каже че васил иванов -репортерчето,сестра му е травестит...ма той немал сестра...ми така ше каже,срам го е и го крие и ще се съберат 30 човека дето ще кажат-"Ми да,сестра му е травестит,ВИЖДАЛ СЪМ ГО"...
Според закона-всеки еневинен до доказване на противното" а такива репортажчета трябва да се разследват за клевета,уронване на авторитет и тн.
Иначе на мен са ми супер антипатични всички герои в тая сага,ма те некакви свине дебели,някакви ояли се,всичките доста гнусни,като се почне от майката,та до дъщерята и...но това няма нищо общо,щото когато некой журналист се напие,налети на бой и съответно го набият-на другия ден излиза че не е битова драма,ами "ПОСЯГАНЕ НА СВОБОДАТА НА СЛОВОТО".
Така че,всичко е "таш@к" работа
Емиле съжалявам ,че влизам в конфронтация с теб ....но да чакаш съда да отсъди правилно и от доказателства при положение ,че си наясно колко обичат парите и парцели по морето плюс кукуто Филчев ...
Ако си гледал репортажа и ми кажеш ,че тези са невинни .....
Преди няколко месец ме осъдиха за побой ...защото теглих една майна на един педал и го дръпнах за ръката ....на първа инстанция съдията му беше братовчед а тоя извади медицинско ,че съм го бил с бокс и 3000лв за лека телесна повреда/свидетели сестра му и баща му - аз го бия с бокс те гледат - добре ли е / ....а съдебния лекар си го знае цял гр Пазарджик по-точно хора от контингента ...
С триста зора на втора инстанция благодарение на думите ми намалиха присъдата на 500 лв за педала и 1000лв админастративно ....
И накрая ще ти кажа ,че тези които лъжат и твърдят ,че са ги били и и т.н ,че както казваш сестра му е травестит всъщност точно тези наистина са долни мекерета и да тях това е ежедневие ....
Почтенни хора никога няма да тръгнат да лъжат или да твърдят фантасмагории .....или то ще 1 на 10000
Правя си извода ,че много на мяукане го удариха голяма част от колегите за защита от полицейско насилие ....обаче на същите пожелавам да им дръпнат по един бой примерно от някое квартално келеме или наркоманче и тогава да им чуя мнението за полицията ....
а и не ми се рови за мненията на същите колко бухалки строшиха и колко сърца изядоха ----

п.п. за да добиете предства за педала ето една негова история .....изпраща негов приятел до вкъщи за 100-ен път да му вземе колата с неговите ключове ...после звъни в полицията иказва ,че му взимат колата като рекет ...и момчето се откупва за да не го думнат за рекет ....интересно нали?
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
- klintan66
- старши ентусиаст
-
Та българина до такава степен е затънал в ла.на ,че със салфетка не можеш да го избършеш а иска пожарникарски маркуч ....
поздрав за Андреев ....

Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
Kroki написа:_galio_ написа:MatriX_Fucked написа:Не ми се струва нормално да излизат хора по телевизията, с открити лица и да признават, че са извършвали престъпление, все едно е нещо напълно в реда на нещата - визирам: барманки, носачи, купувачи и т.н. от този репортаж...
Да, не съм
Я дайте тия клипове с тия кайени да видим за кво става на въпрос
http://www.youtube.com/watch?v=r9keKFKq3uE
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Преди време Васил Иванов беше направил разкрития за купуване на медицински и осъдени полицаи с такива в Бяла Слатина, надявам се един ден да имаме повече достойни българи като него
http://www.slusham.com/vasil-ivanov-s-n ... zh-to.html
тези неща не са от вчера...

http://www.slusham.com/vasil-ivanov-s-n ... zh-to.html
тези неща не са от вчера...
Никой не мое ма връне на селу!
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Колега,хич не искам да влизам в конфрунтация,и най-вероятно на тея хич не им е чиста работата,ма за това има съд,има едни неща наречени доказателства и тн. дреболии,дето в цивилизованият свят са много на почит...
Не може да излезеш по телевизора ,да посочиш някой и да кажеш-виновен,така е в иран и тея държави дето е авторитарно управлението,просто не може така.
Освен това,което ти казваш,ония може да е супер виновен,обаче не ти а той се е обърнал към съда,а е трябвало ти да го направиш-що го биеш???
Да не мислиш че аз не съм се бил,даже и на некое кръстовище,но това не е правилно,нали сме некаква цивилизована държава,не ония там талибани и разни клипчета в у-туб дето некакви ,незнам какви са там,чеченци или нещо друго,дето карат по тътя и се бутат.Не може за всяко нещо да се пращат барети и тн.Се едно да трепаш хлебарка с граната...
Ето и вътрешният министър,има 6 апартамента,изкара некакви документи,оказа се че тъста му нещо не му е чиста работата,ама никой не го суркаше по пода,не му слага там пранги и тн.
Има едно изконно правило в съвременният свят,което е суверенно право на всеки гражданин в така наречените демократични държави,а то е "Невинен до доказване на противното"!!!Невинен,не под съмнение,не нещо друго а невинен.
Ясно е какво се вменява от репортажа,вменява се вина,сочи се с пръст и се казва че е контрабандист,измамник и лъжец,както и че е виновен,само че отдавна отмина времето,когато присъдите се четяха по телевизията,трябва доказателства!!!
А пък този репортер,той пък толкова е независим,колкото независмо е лайн@то от земното притегляне,има толкова далеч по-интересни теми за разследване,никой не направи проверка на имоти на тоя и ония с подобни репортажи,освен това ,това не е журналистика,значи отива този иванов при някой който е вече нарочен за бандит,задава му въпроси...и не му оставя място и ония да отговори,доста досаден монолог се получава...Но като гледам,много от колегите възприемат това за правилно,което означава че нищо не знаят за принципите на демократичното общество,презумцията за невинност и тн.
Ами последното със закона за имотите,взимат ти го и после ти трябва да доказваш че не си го придобил по престъпен начин,ами ако си бачкал гаст арбайтер 5-6-7 години в германия,заработил си некое евро,купил си си апартамент,но няма как да докажеш че там си работил,а защо само за последните 10 години,дайте да е за последните 23 години...май само период който е неслучайно избран...
Не може да излезеш по телевизора ,да посочиш някой и да кажеш-виновен,така е в иран и тея държави дето е авторитарно управлението,просто не може така.
Освен това,което ти казваш,ония може да е супер виновен,обаче не ти а той се е обърнал към съда,а е трябвало ти да го направиш-що го биеш???
Да не мислиш че аз не съм се бил,даже и на некое кръстовище,но това не е правилно,нали сме некаква цивилизована държава,не ония там талибани и разни клипчета в у-туб дето некакви ,незнам какви са там,чеченци или нещо друго,дето карат по тътя и се бутат.Не може за всяко нещо да се пращат барети и тн.Се едно да трепаш хлебарка с граната...
Ето и вътрешният министър,има 6 апартамента,изкара некакви документи,оказа се че тъста му нещо не му е чиста работата,ама никой не го суркаше по пода,не му слага там пранги и тн.
Има едно изконно правило в съвременният свят,което е суверенно право на всеки гражданин в така наречените демократични държави,а то е "Невинен до доказване на противното"!!!Невинен,не под съмнение,не нещо друго а невинен.
Ясно е какво се вменява от репортажа,вменява се вина,сочи се с пръст и се казва че е контрабандист,измамник и лъжец,както и че е виновен,само че отдавна отмина времето,когато присъдите се четяха по телевизията,трябва доказателства!!!
А пък този репортер,той пък толкова е независим,колкото независмо е лайн@то от земното притегляне,има толкова далеч по-интересни теми за разследване,никой не направи проверка на имоти на тоя и ония с подобни репортажи,освен това ,това не е журналистика,значи отива този иванов при някой който е вече нарочен за бандит,задава му въпроси...и не му оставя място и ония да отговори,доста досаден монолог се получава...Но като гледам,много от колегите възприемат това за правилно,което означава че нищо не знаят за принципите на демократичното общество,презумцията за невинност и тн.
Ами последното със закона за имотите,взимат ти го и после ти трябва да доказваш че не си го придобил по престъпен начин,ами ако си бачкал гаст арбайтер 5-6-7 години в германия,заработил си некое евро,купил си си апартамент,но няма как да докажеш че там си работил,а защо само за последните 10 години,дайте да е за последните 23 години...май само период който е неслучайно избран...
Е.Димитров написа:Дори и да е продавал,а най-вероятно може и да е продавал...некакви факти???
Фактите сам ги предостави "потърпевшия", "онова с омегата" било преди не знам си колко години. Значи той си признава че е продавал някога в някаква омега... това красноречиво говори, че има съмнително криминално минало, а настоящето е под въпрос.
До тук добре, после ако предположим че този човек никога не се е занимавал с това и просто е станало "грешка" в ареста му:
8 милиметра зачервяване на клепача, и 1.5см зачервяване на коляното е нещо конфузно, 1 час стоене на земята, като има запис с 4 минутно задържане, говори откровено за лъжа и при евентуално дело кой лъжесвидетелства ? Не може когато си дал едно лъжливо показание, другите да се вземат под внимание.
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Е.Димитров написа:...
въпроса е, че очевАдно няма бой и насилие в случая ...
и да полицията не трябва да бие и раздава правосъдие,
но и тва дето с граната еди кво си е пълен булшит
кво да правят полицаите да ходят да арестуват потенциално опасни престъпници
по потници и джапанки и да са готови някой да ги застреля?
с тия патардий само се обезсилва и без това калпавата ни полиция,
което е ефект, който е угоден на всички в оня бардак наречен парламент

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
kiro_320 написа:Е.Димитров написа:Дори и да е продавал,а най-вероятно може и да е продавал...некакви факти???
Фактите сам ги предостави "потърпевшия", "онова с омегата" било преди не знам си колко години. Значи той си признава че е продавал някога в някаква омега... това красноречиво говори, че има съмнително криминално минало, а настоящето е под въпрос.
До тук добре, после ако предположим че този човек никога не се е занимавал с това и просто е станало "грешка" в ареста му:
8 милиметра зачервяване на клепача, и 1.5см зачервяване на коляното е нещо конфузно, 1 час стоене на земята, като има запис с 4 минутно задържане, говори откровено за лъжа и при евентуално дело кой лъжесвидетелства ? Не може когато си дал едно лъжливо показание, другите да се вземат под внимание.
Нали се сещаш че това са 2 различни неща,даже поне 3 различни неща,значи с омегата там каквото е казал-незнам кой би се заел да съди някой за някакво минало,дето не е ясно,но все пак си отговаря за действията и думите,после че лъже колко е бил на земята-има доказателства-на свой ред да го гонят за това,после за другите неща дето обяснява-и за това да го гонят,само че няма как да стане,защото тези неща станали , са пост фактум,станали са след като милицията е предприела действия срещу него а после не са оправдали действията си,така че,тоя може да каже че са му убили и 2 милиона нервни клетки и ще бъде 100% прав,изхождайки че милицията не е действала както е трябвало,като са събрали доказателства и всичко необходимо,а той може и да няма и 100 хиляди нервни клетки,но топката е в неговото поле,и ако беше у германия,щатите или англия такъв инцидент,тоя щеше да стане милионер след като осъди милицията...Между другото,забелязали ли сте френската милиция какви са-едни цивилки,и като ходят,слагат едни ленти на ръката,там такива с маски,неква тежка артилерия се вади само когато има 1000% сигурност че има въоръжени терористи и дават отпор на полицията...Просто тука всичко е сцена,и политиката и всичко...
Последна промяна Е.Димитров на 13 Фев 2012, 17:57, променена общо 1 път
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
K_Ilkov написа:Е.Димитров написа:...
въпроса е, че очевАдно няма бой и насилие в случая ...
и да полицията не трябва да бие и раздава правосъдие,
но и тва дето с граната еди кво си е пълен булшит
кво да правят полицаите да ходят да арестуват потенциално опасни престъпници
по потници и джапанки и да са готови някой да ги застреля?
с тия патардий само се обезсилва и без това калпавата ни полиция,
което е ефект, който е угоден на всички в оня бардак наречен парламент
Ооо,моля ти се,не се излагай толкова,в англия "Бобитата",както се нарича полицаите,нямат дори пистолет,точно така си е,с бомба-хлебарка,не може 2-3 милиционера да ги изчакат да спрът и тихичко да ги помолят за документите и после да ги отведат за справка,та чак нек'ви бусове,джипове,викове...именно ако е престъпник със слаби нерви и оръжие може да направи беля,освен това,ако си спомняте преди години престрелката в бели брези,когато едни полицаи взеха други полицаи с маски за престъпници и се постреляха малко...
- ivan1590
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 520i, E30 318
Напълно съм съгласен с Емил.
На мен лично щеше да ми е по интересен репортаж, защо полицията не си е свършила работата, как точно Костов или еди кой си им пречи да съберат читави доказателства и пр.
А тия свидетели пред камерата дето се обясняват как са купували и продавали незаконни цигари , явно им е обещано да не ги закачат за думите им.
На мен лично щеше да ми е по интересен репортаж, защо полицията не си е свършила работата, как точно Костов или еди кой си им пречи да съберат читави доказателства и пр.
А тия свидетели пред камерата дето се обясняват как са купували и продавали незаконни цигари , явно им е обещано да не ги закачат за думите им.
- klintan66
- старши ентусиаст
-
Емо ,
там е работата ,че не съм го бил,/това е друг случай/ а баща му е роднина с някои и в кръга на власта ...т.е в случая и в много други случаи КРАДЕЦА ВИКА ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА !!!! В този, който обсъждаме също ....случая се преекспонира ...ясно е , че от журналисти купени от опозицията .
Не знам как да ти го кажа по друг начин?
Представи си, че както сам караш попаднеш в котфликт с някой с много на долния етаж и малко на горния и ти се опиташ да се защитиш но очевидно губиш ....наблизо полицая какво да прави ---"Ма моля не правете така" или -стой! и малко "полицейско насилие" ще очакваш ?
Онзи има километрично досие ...но ти нямаш доказателства и свидетели ....стига ,стига ...и после ще си извади и медицинско ,че се го нарязал с нож ....
т.е ...Съдебната система е врата в полето и служи на тези, които си плащат и тезата "Невинен до доказване на противното" просто служи за прах в очите ...
Не ми казвай ,че ако някой влезне у вас през прозореца и те пореже няколко пъти а после го оправдаят, защото няма доказателства, защото теб са те порязали стъклата а той щял да пие вода ще си удоволетворен ?!
там е работата ,че не съм го бил,/това е друг случай/ а баща му е роднина с някои и в кръга на власта ...т.е в случая и в много други случаи КРАДЕЦА ВИКА ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА !!!! В този, който обсъждаме също ....случая се преекспонира ...ясно е , че от журналисти купени от опозицията .
Не знам как да ти го кажа по друг начин?
Представи си, че както сам караш попаднеш в котфликт с някой с много на долния етаж и малко на горния и ти се опиташ да се защитиш но очевидно губиш ....наблизо полицая какво да прави ---"Ма моля не правете така" или -стой! и малко "полицейско насилие" ще очакваш ?
Онзи има километрично досие ...но ти нямаш доказателства и свидетели ....стига ,стига ...и после ще си извади и медицинско ,че се го нарязал с нож ....
т.е ...Съдебната система е врата в полето и служи на тези, които си плащат и тезата "Невинен до доказване на противното" просто служи за прах в очите ...
Не ми казвай ,че ако някой влезне у вас през прозореца и те пореже няколко пъти а после го оправдаят, защото няма доказателства, защото теб са те порязали стъклата а той щял да пие вода ще си удоволетворен ?!
Е.Димитров написа:Нали се сещаш че това са 2 различни неща,даже поне 3 различни неща,значи с омегата там каквото е казал-незнам кой би се заел да съди някой за някакво минало,дето не е ясно,но все пак си отговаря за действията и думите,после че лъже колко е бил на земята-има доказателства-на свой ред да го гонят за това,после за другите неща дето обяснява-и за това да го гонят,само че няма как да стане,защото тези неща станали , са пост фактум,станали са след като милицията е предприела действия срещу него а после не са оправдали действията си,така че,тоя може да каже че са му убили и 2 милиона нервни клетки и ще бъде 100% прав,изхождайки че милицията не е действала както е трябвало,като са събрали доказателства и всичко необходимо,а той може и да няма и 100 хиляди нервни клетки,но топката е в неговото поле,и ако беше у германия,щатите или англия такъв инцидент,тоя щеше да стане милионер след като осъди милицията...Между другото,забелязали ли сте френската милиция какви са-едни цивилки,и като ходят,слагат едни ленти на ръката,там такива с маски,неква тежка артилерия се вади само когато има 1000% сигурност че има въоръжени терористи и дават отпор на полицията...Просто тука всичко е сцена,и политиката и всичко...
Виж сега, има разпореждане както каза полицая, те няма нужда на пътя да ти доказват дали си виновен или не. След като те арестуват, гледайки доказателствата се казва присъдата(просто казано) - ти нямаш право да възпрепятстваш по какъвто и да е начин арест без значение дали си виновен или невинен, защото "милицията" има право да използва сила. Ти имаш ли доказателства че е изпълнил всички разпореждания, че му е било наредено да излезе от автомобила и той е излязал без да се налага те да го вадят ? Значи ние трябва да повярваме на честната дума на 1 човек че е бит и веднага - без доказателства да съдим полицаите за насилие над него, ама когато 10 свидетеля казват че той се занимава с незаконна дейност- аааа ми то няма доказателства ?!? Използване на сила за да се извърши ареста и насилие над вече арестуват човек са две различни неща.
Колкото до САЩ, там при извършване на арест съм сигурен, че само бъркането в джоба докато тече ареста е достатъчна причина да ти начупят камбаната(ако преди това не са те гръмнали), дори гледах наскоро едно клипче как застрелват два домашни питбула, защото са агресивни/ареста е в дома му/... а иначе из Европа "тежката артилерия" спокойно си се разхожда из летища, гари и т.н.. ей така.. ходят си с автоматите из гарите без да има тежко осъдени и криминално проявени пътници

74 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5