Помагате ли на закъсали в снега?
Модератор: Общи модератори
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Re: Помагате ли на закъсали в снега?
P1tbuL написа:Никога, никога, никога, никога, никога, никога, никога, никога, никога, никога, никога, никога, никога, никога, никога ама НИКОГА не си купувайте BMW без ASC! Ама НИКОГА!
Ти току що отписа неколко подфорума от лицето на земята ,начело с е30

А иначе аз с ръка на сърцето заменям АСЦ-та,ДСЦ-та и т.н. Ц-та с един прост шпер

- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
- Кара: Т-34
- Мечтае да кара: F1 race car!
- Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun
Ronka написа:P1tbuL написа:
За 5г 3 пъти да закъсам,все ми е в...
Т' ва ако не е късмет то следва да е уникален късмет. При мен ситуацията е такава, че пред блока имам сняг над средата на гумите и не мога да влезна дори в коловозите. Да не говорим какво се случва ако все пак ме избутат 3ма и после реша да паркирам без да бия на очи като се прибера

- plradev
- старши ентусиаст
-
Какво те кара да мислиш ,че асц ще ти помогне в тази ситуация ?! 

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
plradev написа:P1tbuL написа:Никога, никога, никога, никога, никога, никога, никога, никога, никога, никога, никога, никога, никога, никога, никога ама НИКОГА не си купувайте BMW без ASC! Ама НИКОГА!
Ти току що отписа неколко подфорума от лицето на земята ,начело с е30![]()
А иначе аз с ръка на сърцето заменям АСЦ-та,ДСЦ-та и т.н. Ц-та с един прост шпер
Абе със шпер много по-рядко закъсваш , но си е друга система и за мощна кола в града си трябва АСЦ/ДСЦ . Не че дядо ми се със ЕСП е карал жигулата , но то едно време и зимни гуми не е имало .
- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
- Кара: Т-34
- Мечтае да кара: F1 race car!
- Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun
Първо да се извиня за спама но ЛС- тата ми май не работят. Изписва ми за plradev че няма такъв потребител!
Това, че с 39ката излезнах без помощ от паркинг с 13-14% наклон в ебати снега! А 34ката си хлъзна задницата на равно и се сбута в малко по рехав коловоз и край.
plradev написа:Какво те кара да мислиш ,че асц ще ти помогне в тази ситуация ?!
Това, че с 39ката излезнах без помощ от паркинг с 13-14% наклон в ебати снега! А 34ката си хлъзна задницата на равно и се сбута в малко по рехав коловоз и край.
- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
плрадев е дух,затва
Не е късмет,а за квартала се тая дали ще паркирам пред нас или на 1мин от нас...
За бутане на е34 друг път ше ти разкажа... виж шпер ще си пожелая, че мнооооооооооооооооого ми липсва
Старата и абс нямаше,за кво асц говориш

Не е късмет,а за квартала се тая дали ще паркирам пред нас или на 1мин от нас...
За бутане на е34 друг път ше ти разкажа... виж шпер ще си пожелая, че мнооооооооооооооооого ми липсва

Старата и абс нямаше,за кво асц говориш

Много като тебе вече плакаха ...
- plradev
- старши ентусиаст
-
P1tbuL написа:Първо да се извиня за спама но ЛС- тата ми май не работят. Изписва ми за plradev че няма такъв потребител!plradev написа:Какво те кара да мислиш ,че асц ще ти помогне в тази ситуация ?!

Онн: Ебати снега и коловоз за доста различни неща . Набутай е39-ката у дълбокия коловоз и пробвай да издрапаш ...Пожелавам ти да успееш де,щот иначе е ясно ..
acho.rs написа:plradev написа:P1tbuL написа:Никога, никога, никога, никога, никога, никога, никога, никога, никога, никога, никога, никога, никога, никога, никога ама НИКОГА не си купувайте BMW без ASC! Ама НИКОГА!
Ти току що отписа неколко подфорума от лицето на земята ,начело с е30![]()
Абе със шпер много по-рядко закъсваш , но си е друга система и за мощна кола в града си трябва АСЦ/ДСЦ . Не че дядо ми се със ЕСП е карал жигулата , но то едно време и зимни гуми не е имало .
Мощна ,колко мощна ?! 150-170 коня мощна викаш ,не мое се вкара в пътя без АСЦ ...

Тука говорим за окопаване и измъкване от ситуация с пребоксуване на място и т.н. в тея условия ... АСЦ,ДЦС,ЕСП и т.н. са много по-комфортни за каране от шпера по хлъзгави ,НО почистени пътища ,ма не знам що мене с "мощното" Е60 ме бутат през ден по тия преспи ,му ачкам на ДСЦ-то

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Ами мощна 200кс на 1400кг примерно ... или 180кс турбо дизел
Тва казах и аз -
Тука говорим за окопаване и измъкване от ситуация с пребоксуване на място и т.н. в тея условия ... АСЦ,ДЦС,ЕСП и т.н. са много по-комфортни за каране от шпера по хлъзгави ,НО почистени пътища
Тва казах и аз -

- Convertible
- ентусиаст
-
- Кара: head turner и екзотики
- Детайли за колата: .... `90 E30`08 E61 `08 Z4
ex `00 E39
дсц то работи много сериозно.. убедих се аз тази зима.. вярно, че на кола с шпер, ма все пак....

"Всеки истински BMW ентусиаст рано или късно си купува Е30"
и печели награди с него
- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
Аз пък си карам с изключено DTC, понеже като трябва да завивам през коловози и почва да ми убива мощността, намалява ми скоростта и затъвам..
- dr.peshev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
- Мечтае да кара: M3
1-Отклонявате се от темата!
2-Винаги помагам,когато мога!!!
3-От 2 седмици не съм изкарвал колата от гаража
-не защото не мога,а защото няма смисъл да си правя експерименти!
4-Използвам повода да се извиня на колегата ,закъсал на 31.12.2011г. 19h ,след село Сопот в посока Ловеч-ако бях спрял да му помогана(беше с черно Е46 седан фейслифт-беше изгубил контрол и се бе забил в канавката)- спра ли ,няма потегляне!Републиканския път беше само сняг с 3м вимост,като днес!

2-Винаги помагам,когато мога!!!

3-От 2 седмици не съм изкарвал колата от гаража

4-Използвам повода да се извиня на колегата ,закъсал на 31.12.2011г. 19h ,след село Сопот в посока Ловеч-ако бях спрял да му помогана(беше с черно Е46 седан фейслифт-беше изгубил контрол и се бе забил в канавката)- спра ли ,няма потегляне!Републиканския път беше само сняг с 3м вимост,като днес!

- азззз
- младши ентусиаст
-
- Кара: тук там
Е помагам разбира се,добре че и на мен ми помагат хората,че в последно време на няколко пъти ми се наложи
Интересното е обаче, че докато се мъча сам в колата да я изкарам на тласъци, на няколко пъти млади момчета сами удрят по едно рамо,по тяхна инициатива,което е похвално. А иначе тези дни и ток ми се наложи да давам,на едно дизелче и за късмет го запалихме 

- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
Постоянно помагам аз, дори и като не са питали. Те се мъчат, буташ и си отпрашваш 

Tux0 Ca !

Помагам, ама днес бяха нужни 6 човека, за да ме изкарат от един коловоз
Взех лопатата, мъчих се да рина, ама нъцки - коловозът замръзнал
Първо дойде един - не помръдва... Извика двама - пак не става, мърда съвсем леко и пак закопава, 'шото е ниска и ляга по тумбак... После се обадиха на още 3ма , че чак тогава излязох
(Тогава 'ич не ми беше смешно, ама...)
Т'ва с чисто нови Continental-и. Ама к'во значение, кат' легна по тумбак...
А... и един Мерц ме дърпа с въже, 'шото се пра'йх на оффроудър и минавах там, 'дето само трактор е бил минал, ама рекох да прекрача коловоза, да не дундурка, па' то като настъпа мекия сняг (пък аз съм излязал от пътя) и до там... 2 часа и половина на -25 се мъчихме с едно аверче, ама под ръка имахме само стъргалка за лед
Накрая рекохме, звъннахме, дойдоха, пробваха, закачиха, клатиха, па взе, че излезе
И*аси, т'ва Мерца голЕма ра'ота
След всички перипетии, почвам да събирам пари за жипче за зимата и гората, че ми писна от ниски ебеемвета
...

Взех лопатата, мъчих се да рина, ама нъцки - коловозът замръзнал

Т'ва с чисто нови Continental-и. Ама к'во значение, кат' легна по тумбак...
А... и един Мерц ме дърпа с въже, 'шото се пра'йх на оффроудър и минавах там, 'дето само трактор е бил минал, ама рекох да прекрача коловоза, да не дундурка, па' то като настъпа мекия сняг (пък аз съм излязал от пътя) и до там... 2 часа и половина на -25 се мъчихме с едно аверче, ама под ръка имахме само стъргалка за лед

И*аси, т'ва Мерца голЕма ра'ота

След всички перипетии, почвам да събирам пари за жипче за зимата и гората, че ми писна от ниски ебеемвета

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
uCnaHeTcA написа:че ми писна от ниски ебеемвета...
каквото сам си причиниш, никой не може да ти го причини

You said: "Time will change!" What if it changes you?