За полицейското насилие!
Модератор: Общи модератори
74 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Re: За полицейското насилие!
Има и друго доста интересно явление ще го нарека,значи няколко човека са "За" подобни операции...да се ловат такива хора...но има една друга тема за АСТА,там обаче коренно-различни мнения...
Значи,кое е правилното нещо не мога да разбера,може,допуска се да ти влезнат у вас,може и 2-3 шамара да ядеш,ма простимо е...ония бил престъпник щото евентуално може би е пробавал нещо си...
Е добре де,аз пък се занимавам със софтуер,имаме си наша програма и не искам никой да я ползва без да си е платил,ами това че 90% теглят филми от нета,софтуер и тн.Ама ако влезе некой от "баретите" у вас и ви просне на земята заради един филм...Опаа,ше се нададе вой до небето че не били прави...
Ама това че към колегата Киро,дето нищо незаконно не вършел,но и сега според законодателството,ако ти се прерови компютъра се ще се намери нещо...Как беше казал кардинал Ришельо-"Покажете ми най-честния човек и аз ще намеря за какво да го обеся"
Що мерите се с различен аршин не знам...

Значи,кое е правилното нещо не мога да разбера,може,допуска се да ти влезнат у вас,може и 2-3 шамара да ядеш,ма простимо е...ония бил престъпник щото евентуално може би е пробавал нещо си...
Е добре де,аз пък се занимавам със софтуер,имаме си наша програма и не искам никой да я ползва без да си е платил,ами това че 90% теглят филми от нета,софтуер и тн.Ама ако влезе некой от "баретите" у вас и ви просне на земята заради един филм...Опаа,ше се нададе вой до небето че не били прави...
Ама това че към колегата Киро,дето нищо незаконно не вършел,но и сега според законодателството,ако ти се прерови компютъра се ще се намери нещо...Как беше казал кардинал Ришельо-"Покажете ми най-честния човек и аз ще намеря за какво да го обеся"
Що мерите се с различен аршин не знам...
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
Е.Димитров само глупости говориш, трябвало да има доказателства за да го задържат ахахах. Я гледайте американските акции за задържане на предполагаеми хора за трафик, убийства или разпространение на незаконни неща. Направо си го слагат на земята щом дочуят, че е предполагаемия човек, задържат го и започват с психически натиск и през това време търсят доказателства. Престанете с това полицейско насилие, каквото е било преди и е сега. Просто с това се скандира за да свалят правителството. Сега неми се говори какво беше и преди, 3-ма хулигани чупят рейс, задържат 10 човека в районното и ги смачкат от бой. Това си манталитета на полицаите, той не може да се измени за 1-2г....
А тези бивши министри да не говорят много, че по тяхно време имаше през месец поръчкови убийства, стрелби в дискотеки между ударни бригади. Направо ирак си беше...
А тези бивши министри да не говорят много, че по тяхно време имаше през месец поръчкови убийства, стрелби в дискотеки между ударни бригади. Направо ирак си беше...
- ditko1
- старши ентусиаст
-
Ама много страна държава сме ние, до преди 2-3г за нас беше нормално да се извади Узи по-сред бял ден и да му пръснат мозъка на някой и все едно нищо не се е случило и така беше над 10г. А сега да съчувстваме на някакви ебалници... и полицаите са лоши, че най накрая опитват поне по някакъв начин да направят нещо.
_galio_ написа:kiro_320 написа:Човек нямаш дори идея за такива акции, те се правят с цел изненада, а това че са с маски има причина! Културно, мултурно не знам какви доказателства искаш като има невеществени - ония чул, другия видял, третия мислел, имало сигнал.. всичко това е доказателства, а това че не са успели да го хванат със стоката е друга тема, защото както полицая каза някой го е предупредил. Толкова ли е сложно за асимилиране ?
Т.е. ако се съберем 5 човека с претенции, че сме купували от теб безбандеролни цигари, това са доказателства? И ако се изптупат качулки да ти поскачат малко по главата, но нищо не намерят, това е друга тема, щото "полицая каза", че са те предупредили?
За мен лично това е робска психика, наследена от соц-време ... и ми е тъжно, че има хора под 40 години, които мислят така ...
Да се тръгва с презумпция за виновност е абсурдно ...
И колко случая имаше миналата година на объркани адреси? Ами ако следващия път си ти в объркания адрес, какво - ще аплодираш от възторг, докато ти разхвърлят имуществото в търсене на нещо, което не е там? И като стане ясно, че са се объркали, може би ще им направиш по кафе на изпроводяк, за добре свършената работа?
Срам ме е заради вас, че съм гражданин на ЕСи докато има хора, възторжено защитаващи това поведение, няма и полицията ни да мръдне на метър ...
Естествено, та нали в съда стоиш зад думите си, или си мислиш че за лъжесвидетелстване дават ордени ? Освен това дори има наказание за подбуда, тоест аз да те накарам ти да лъжеш, отделно наказание за теб че лъжеш. Както казах шанса да дойдат в нас е нищожен, не знам защо изобщо го коментираме! Също така разни по-малки акции, примерно към някой малък квартален пласьор са с елемент на изненада, няма акция в която трябва да се залови стока да няма елемента на изненада. Дали продавате цигари или кокаин, не си мислите че трябва целия квартал да разпитат, целия град - даже цялата държава да разбере че ви разследват и вече накрая събрали доказателствата до девето коляно да дойдат да почукат на вратата - айде ние имаме доказателства вече... ама стоката я няма, щото ганьо знае от 3 месеца че го следят.
Когато сте извършели някакво деяние, откраднали сте нещо, набили сте някой или някакво такова НЕтърговско престъпление, се вземат показания на свиделите, ония видял , другия чул и т.н.. това са РЕАЛНИ доказателства, не знам вие до сега къде сте живели. Само дето "търговските" наказания за да имат тежест в съда трябва да намерят и стоката... но това не означава, онези дето чули и видели НЕ са свидетели.
Е.Димитров
Еми да и за да ме хванат трябва да ме изненадат, защото те може да имат черно на бяло че съм теглил филми и музика, Ип-та, сайтове и какво ли не, но нямат данните... за да ме осъдят им трябва харда или сървъра... и аз като разбера че ме разследват, изтривам данните, те правят акция и аз цивря по телевизията че съм невинен, а те са лоши и ме бият... и ме ритат... и на главата ми скачат... и баси гадната държава... Б.Б да подава оставка.. и всички дружно плюем колко е гадна тази държава.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
Добре де,разбрах какво ти харесва...само да не стане некаква грешка като сваляш некое филмче и нощестка те проснат на пода...
Чакай,какво беше оная приказка за едни евреи,бе нещо от рода,тръгнали разбираш ли едни евреи,дето тъкмо скъсали с робството в египет,та тръгнали те да търсят "обетованата земя",вървелиии,вървелии,бе нема такова,по едно време попитали водача-"абе,шефе,к'во стаа,вървиме бая и не стигаме???..."
Водача им отвърнал-"Никой от старото време,които е с робско мислене няма да пристигне..." и те така,след 40 години лутане из пустинята достигнали "обетованата земя"
Иначе изпитвам огромно уважение към хората които могат да мислят...
Чакай,какво беше оная приказка за едни евреи,бе нещо от рода,тръгнали разбираш ли едни евреи,дето тъкмо скъсали с робството в египет,та тръгнали те да търсят "обетованата земя",вървелиии,вървелии,бе нема такова,по едно време попитали водача-"абе,шефе,к'во стаа,вървиме бая и не стигаме???..."
Водача им отвърнал-"Никой от старото време,които е с робско мислене няма да пристигне..." и те така,след 40 години лутане из пустинята достигнали "обетованата земя"
Иначе изпитвам огромно уважение към хората които могат да мислят...
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
Кажи Киро...ти сваляш ли филми от нета,софтуер,лицензиран ли ти е софтуера...щото каза че не се притесняваш от нищо,а според сега действащият закон,тези неща са си престъпления...
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Е.Димитров написа:Кажи Киро...ти сваляш ли филми от нета,софтуер,лицензиран ли ти е софтуера...щото каза че не се притесняваш от нищо,а според сега действащият закон,тези неща са си престъпления...
ама криминални ли..

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- ivan1590
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 520i, E30 318
Не разбирам, как на това че акцията е не успешна се маха с лека ръка-"какво толкова, някой ги е предупредил"
Ако имаше нещо намерено при акцията Цветанов пръв щеше да изтича пред медиите и в парламента и поне месец да се хвали, какъв престъпник е заловил.
Понеже полицията не си е свършила работата , се налага Васко да върши и съответно се налива вода в мелницата на опозицията и се разиграва цирк пред медиите.
Лекар убил човек-"Какво толкова-случва се"
Полицията сбъркала адреса -"Какво толкова-случва се"
И всичко в тази държава ли трябва да е тото и да се моля да не ми сбъркат адреса, да не попадна на лекар убиец и т.н.
Крайно време е някой да започне да носи и да му се търси отговорност да действията .
Ако имаше нещо намерено при акцията Цветанов пръв щеше да изтича пред медиите и в парламента и поне месец да се хвали, какъв престъпник е заловил.
Понеже полицията не си е свършила работата , се налага Васко да върши и съответно се налива вода в мелницата на опозицията и се разиграва цирк пред медиите.
И всичко в тази държава ли трябва да е тото и да се моля да не ми сбъркат адреса, да не попадна на лекар убиец и т.н.
Крайно време е някой да започне да носи и да му се търси отговорност да действията .
- ditko1
- старши ентусиаст
-
ivan1590 написа:Не разбирам, как на това че акцията е не успешна се маха с лека ръка-"какво толкова, някой ги е предупредил"
Какво те кара да мислиш, че Цветанов и Герб е виновна за безхаберието на полицията от години, според мен нямат опит и тепърва започват да се опитват да правят нещо, затова става така. В крайна сметка от последните 20г. не е имало акции, сега те първа започват и се учат още, защото 20г са спали.
- ivan1590
- младши ентусиаст
-
Нищо против Цветанов или Герб нямам-просто трябва да се носи отговорност.Има начини да се учат и определено не е този.
Аз ако почна да се уча да е.а и не уцеля правилния задник дали няма да е проблем щото се уча ?
Аз ако почна да се уча да е.а и не уцеля правилния задник дали няма да е проблем щото се уча ?
Няма да се оправим никога, искали наказани, нека всички да подадат оставки ?
Явно някой е гледал прекалено много досиетата х и живее в някаква илюзия на полицейска дейност. Знам че е модерно да се плюе по всеки които опитва да прави нещо в тази държава, НЯМА човек в тази държава дето да не мрънка за каквото и да е било.... това с акцията е само повод за поредното мрънкане пред телевизора. Тя дори акцията да беше успешна, пак щеше да има някой да мрънка, че то това не бил голям продавач, трябвало друг да хванат.
Ето това е полицейска грешка:
http://www.theprovince.com/news/Vancouv ... story.html
Пак казвам, че за мен полицейска грешка и неуспешна акция са две различни неща. Това че дадена акция не е успяла, не означава че има полицейска грешка.. на летището ако решат да ви проверят багажа, защото сте съмнителен брадат тип и не открият нищо, това какво е - полицейска грешка, провалена акция или ? Оставки ще има ли ?
Емиле.. за свалянето, ако някога направят акция в нас и видят нелицензирана песента на Азис - умри
или каквото и да е било друго, аз ти гарантирам че ще спазя процедурата, адвокат - дело - решение - обжалване - решение. НИКОГА няма да правя пресконференция на която да искам оставка на министър и да се излагам, че аз никога не съм слушал тази песен и как са ме били 1 час, когато са ме арестували за 5 минути и тактично да избягвам въпроса с песента, защото съм стресиран от акцията.

Ето това е полицейска грешка:
http://www.theprovince.com/news/Vancouv ... story.html
Пак казвам, че за мен полицейска грешка и неуспешна акция са две различни неща. Това че дадена акция не е успяла, не означава че има полицейска грешка.. на летището ако решат да ви проверят багажа, защото сте съмнителен брадат тип и не открият нищо, това какво е - полицейска грешка, провалена акция или ? Оставки ще има ли ?
Емиле.. за свалянето, ако някога направят акция в нас и видят нелицензирана песента на Азис - умри

- ivan1590
- младши ентусиаст
-
Не става въпрос за оставка на министъра, става въпрос за това как полицията си върши работата.
Ако според някои няма проблем-о.к., според мен има доста проблеми и неща с които не съм съгласен.
Няма смисъл да ги повтарям и не виждам , защо трябва да се политизира темата.
Самия министър смята , че има грешки в работата на полицията и налага наказания-странна рабоита
Министър Цветан Цветанов подписа заповеди за наказание на трима ръководни служители на СДВР
Министър Цветан Цветанов подписа заповеди за наказание на трима ръководни служители на СДВР, съобщи от пресцентъра на МВР. Дисциплинарните мерки са заради неупражнен контрол и допуснати неправомерни действия спрямо граждани по време на проведената полицейска операция в с. Мировяне. За извършено нарушение на служебната дисциплина и неупражнен контрол над подчинените му служители при проведена полицейска операция в с. Мировяне, в резултат на което са допуснати неправомерни действия спрямо граждани, министър Цветанов прекратява заповедта, с която главен инспектор Красимир Кръстев бе временно назначен на длъжност началник на Второ РУП. Главният инспектор е наказан с „Порицание” за срок от шест месеца и е върнат на предишната му длъжност – началник сектор „Противодействие на икономическата престъпност” в столичното Четвърто РУП.
Дисциплинарно наказание „Порицание” за срок от една година е наложено и на главен инспектор Борис Митов, началник на сектор „Противодействие на икономическата престъпност” във Второ РУП. Мотивите за подписаната заповед са, че след като е организирал провеждането на полицейската операция, Митов не е упражнил необходимия контрол над подчинените си служители, с което е нарушил длъжностните си задължения.
Министър Цветанов наложи наказание „Мъмрене” със срок от три месеца и на директора на Столичната дирекция на вътрешните работи старши комисар Валери Йорданов. Мотивите за това са допуснати нарушения при осъществяване на специализираната полицейска операция."
агенция ФОКУС
Ако според някои няма проблем-о.к., според мен има доста проблеми и неща с които не съм съгласен.
Няма смисъл да ги повтарям и не виждам , защо трябва да се политизира темата.
Самия министър смята , че има грешки в работата на полицията и налага наказания-странна рабоита

Министър Цветан Цветанов подписа заповеди за наказание на трима ръководни служители на СДВР
Министър Цветан Цветанов подписа заповеди за наказание на трима ръководни служители на СДВР, съобщи от пресцентъра на МВР. Дисциплинарните мерки са заради неупражнен контрол и допуснати неправомерни действия спрямо граждани по време на проведената полицейска операция в с. Мировяне. За извършено нарушение на служебната дисциплина и неупражнен контрол над подчинените му служители при проведена полицейска операция в с. Мировяне, в резултат на което са допуснати неправомерни действия спрямо граждани, министър Цветанов прекратява заповедта, с която главен инспектор Красимир Кръстев бе временно назначен на длъжност началник на Второ РУП. Главният инспектор е наказан с „Порицание” за срок от шест месеца и е върнат на предишната му длъжност – началник сектор „Противодействие на икономическата престъпност” в столичното Четвърто РУП.
Дисциплинарно наказание „Порицание” за срок от една година е наложено и на главен инспектор Борис Митов, началник на сектор „Противодействие на икономическата престъпност” във Второ РУП. Мотивите за подписаната заповед са, че след като е организирал провеждането на полицейската операция, Митов не е упражнил необходимия контрол над подчинените си служители, с което е нарушил длъжностните си задължения.
Министър Цветанов наложи наказание „Мъмрене” със срок от три месеца и на директора на Столичната дирекция на вътрешните работи старши комисар Валери Йорданов. Мотивите за това са допуснати нарушения при осъществяване на специализираната полицейска операция."
агенция ФОКУС
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Стига с това полицейско насилие .Тия дето влизат да ловят бандюгите откъде да знаят какви са ония.. кой е вътре..въорежен ли е и дали си пие редовно хапчетата.Конкретно тоя случай с Мировяне не е никаква грешка а нагласена работа и точно затова се раздуха толкоз по медиите.Схемата е много проста и ефективна за трупане на политически дивиденти.Нали не си мислите че ще се дигне чак началника на РПУ то плюс ония с качулките да отиде като ги залавят ако няма информация че е дебела работата.Просто са ги изпързаляли и като не са си вързали гащите сега си сърбат попарата.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
Богат-Беден,колкото и да е странно се води криминално престъпление и се наказва като такова.
Киро,ако влезнат у вас и за един филм те проснат и ти набият шамарите,друго ще кажеш,защото това го има в закона и е подсъдно,после търси адвокат...
Киро,ако влезнат у вас и за един филм те проснат и ти набият шамарите,друго ще кажеш,защото това го има в закона и е подсъдно,после търси адвокат...
74 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5