Помагате ли на закъсали в снега?
Модератор: Общи модератори
Re: Помагате ли на закъсали в снега?
kemakozeE36 написа:+ нискобюджетна пластмаса от която е изработена почти цялата кола заедно със заниженото качество на изработка като цяло с цел печалба от авточасти![]()
НИКОГА НОВ АВТОМОБИЛ ЗА БЪЛГАРИЯ
Мда сигурно ... Най-здравите са е36-ците и колите на по 100 години

Обаче като бутнеш пешеходец с железния танк ще се ти трошиш главата що не ти е била мека пластмасата на предната броня

тук не става дума за здравина, всяка една кола е направена да може да се тегли
става дума за.. изсилване
става дума за.. изсилване

No bling at the Ring
- Kiceto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318 TDS 96'
Колеги искам да искажа своето разочарование от българския манталитет. Ситуацията беше следната, имах работа до летището в точност до учебния център на Агенция митници и там няма къде да се спре и забих в един видимо не много голям сняг и разбира се затънах ( колата е Фиат Добло '10 с чисто нови гуми). Един колега ме видя и веднага ми се притече на помощ, за което много му благодаря, но двамата не успяхме да я извадим и рихме и ровихме и не и не, обаче колегата който ми помагаше си беше спрял колата на "улицата" и по едно време пристига един пич с една Шкода, който няма как да мине. Въпреки това че пътя му беше препречен той не дойде да ни помогне, а изчака колегата да си мръдне колата и си продължи не казвам, че е длъжен да помогне но щеше да си спести 15 минути чакане ако беше помогнал
. И за това се запитвам как може да има такива хора, аз до сега съм помогнал на поне 30 човека без да преувеличавам защото по цял ден съм по улиците и това ми е работа нито ще ми навреди нито нищо просто го имам като задължение да си помагаме на пътя или само аз си мисля така
. Въпреки всичко няма да спра да помагам на закъсали хора, защото мисля че така е редно!

Б - Бързо
М - Мощно
В - Возило
М - Мощно
В - Возило
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Kiceto написа:И за това се запитвам как може да има такива хора
не му е пуснала жената, писали са му глоба, има кредити, 3 деца и т.н. и т.н.
не всеки мисли в момента как да бута някоя кола от пряспата

похвално за това, което правиш, но никой не ти е длъжен

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- HackeD
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E92 330D
Да вчера бутах един джип от една преспа.

- Wolfeye
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: мечтата си!e46 320ci & e92 320d
- Детайли за колата: Devil heart.. Angel eyes...
Бутах един мерцедес вчера, беше закъсал пред гаража ми
Опитваше се колегата да сложи некви вериги, но неуспешно. Радвам се, че успях да му помогна, макар че да иба тоз дизел станах Черен Петър

Опитваше се колегата да сложи некви вериги, но неуспешно. Радвам се, че успях да му помогна, макар че да иба тоз дизел станах Черен Петър

- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Аз не обичам да се натоварвам и за това съм сложил една торба пясък в багажника и една войнишка лопатка...бързо , лесно , ефективно. Свърши пясъка вече от помагане .
Препоръчвам метода.
Препоръчвам метода.
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Аз преди малко бутах едно некадърно момче с една Це класа .. Заседнал и заварил газта до долу и онова бие прекъсвача 

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- Rol-x
- Потребител
-
- Кара: E39 98' TDS ++ hp
- Мечтае да кара: Икарус на Природна Газ
- Детайли за колата: Жанти 19 , карам само на думбаски кюмур!
Винаги помагам 

- Mr2faces
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 compact '97
klintan66 написа:Аз не обичам да се натоварвам и за това съм сложил една торба пясък в багажника и една войнишка лопатка...бързо , лесно , ефективно. Свърши пясъка вече от помагане .
Препоръчвам метода.
Винаги помагам.
Само аз ли имам ръчна лебетка и 2 стоманени въжета по 3 метра в багажника, та като издърпам някой иска да ми я купи

- Bareck
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: ///M
Когато се наложи помагам...
Бях закъсал в снега пред блока и нямаше кой да дойде да бутне,качих се до нас взех 2 туби по 10 литра с гореща вода излях ги под задните гуми за 10 секунди отдоло се появи асвалта и излезнах.
prodava se bmw e36 320 i sedan
- marto7067
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: с волан от М5
- Мечтае да кара: Scott Gambler 730
И аз винаги помагам(поне така си мисля) и на мен ми помагат-почти винаги, като няма кой-бода 1-ва на оборот-и си я бутам сам-често съм се измъквал така,ама и често-несъм-добре че ми е гърчав мотора и като излезе от преспата притресе и загасне. 

- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
marto7067 написа:И аз винаги помагам(поне така си мисля) и на мен ми помагат-почти винаги, като няма кой-бода 1-ва на оборот-и си я бутам сам-често съм се измъквал така,ама и често-несъм-добре че ми е гърчав мотора и като излезе от преспата притресе и загасне.

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- kemakozeE36
-
-
- Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
- Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
- Детайли за колата: Бяла и стара
vlad0 написа:kemakozeE36 написа:+ нискобюджетна пластмаса от която е изработена почти цялата кола заедно със заниженото качество на изработка като цяло с цел печалба от авточасти![]()
НИКОГА НОВ АВТОМОБИЛ ЗА БЪЛГАРИЯ
Мда сигурно ... Най-здравите са е36-ците и колите на по 100 години![]()
Обаче като бутнеш пешеходец с железния танк ще се ти трошиш главата що не ти е била мека пластмасата на предната броня
Искаш да ми кажеш че още правят коли като W124 и Е34 например?
Казвай кои са да ходя да ги купувам

Моля те ако не си карал нова кола качи се и карай и те моля задължително да се хванеш за главата.Ако карането не може да те накара да го направиш, опитай се да смениш нещо и тогава със сигурност ще си скубеш косите