Инфо - за морето

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Инфо - за морето

Мнение от kazakoff » 26 Май 2006, 12:35

Нека това не се приема като реклама. Пускам го като инфо за колеги, които нямат възможности да отседнат в х-л МЕДЖИСТИК примерно :confused: (такъви сме много :mhihi: )
Една позната дава бунгала в Несебър - Старозагорския лагер. Бунгалата са с по 2 и 3 легла в стая, има баня с тоалетна и топла вода, хладилник. А, бе не е лукс, но е приятно и на бунгалата е купон :have one: :bchug: :drinking: :have one: :drink: :yammy: :bchug: :guitarist:

Цените са приятни - от 6 до 11 лв. за легло
Телефонът и е 0898 558834 - Нели Пеева
Изображение

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 26 Май 2006, 12:53

Приятел извинявам се че ти ползвам темата :uups: (ако искаш модераторите може да изтрият мнението ми), но мисля че би било полезно на тези които както каза ти нямат възможност да отседнат в скъп хотел :D , а им се ходи на моренце ( в моя случай в Созопол ;) ) да се обаждат ще се постарая да им намеря идеални квартири с телевизори в стаите, кухня и други екстри на цени около 10 лв на легло (може и на по-ниска цена, но без много екстри) :D ;) който има желание да ми пише ЛС ще му дам още инфо и телефони на хора, с които да говори за стаи ;) надявам се да ви бъда полезен 8)
Изображение

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Re: Инфо - за морето

Мнение от B U L L I » 26 Май 2006, 19:13

kazakoff написа:Нека това не се приема като реклама. Пускам го като инфо за колеги, които нямат възможности да отседнат в х-л МЕДЖИСТИК примерно :confused: (такъви сме много :mhihi: )
Една позната дава бунгала в Несебър - Старозагорския лагер. Бунгалата са с по 2 и 3 легла в стая, има баня с тоалетна и топла вода, хладилник. А, бе не е лукс, но е приятно и на бунгалата е купон :have one: :bchug: :drinking: :have one: :drink: :yammy: :bchug: :guitarist:

Цените са приятни - от 6 до 11 лв. за легло
Телефонът и е 0898 558834 - Нели Пеева

еи ,че аз съм там всяка година ве.
защо ми е лукс след като и там вече не е никак лошо,бунгалата са вече със собствени санитарни възли,а и колата се паркира отпред и нямам грижи за нея.чесно казано там попадам винаги когато ми писне да обикалям за квартири така,че този номер ще ми доиде дюшеш :yes:
сливен,ти ще ми издиктуваш номерата в събота
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

Low Is A Lifestyle
Аватар

Мнение от SuPeR_FLY » 26 Май 2006, 22:04

B U L L I написа:сливен,ти ще ми издиктуваш номерата в събота

нямаш проблеми само ми напомни ;)
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 26 Май 2006, 22:44

аз май съм ходил ,да не би да се намира точно в началото на Несебър пътя за Равда,там се намират и студентските бунгала.Иначе е много прилично и бунгалата са супер,даже има и стол където една супа е почти безпари,малко смърди в стола ,ама се ядва :mhihi:ако се преебе една оферта, мога да се обадя ,наистина си струва

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 27 Май 2006, 2:48

Бе ако ме питате мене - т'ва си е точно реклама, но нека админите се намесят.
MORE BEER!

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 27 Май 2006, 3:08

racer4 написа:адвокате мен ако ме питаш пък една такава важна тема нема да е зле да има .. които има връзки и инфо да настанява на народни цени да си напише пък секи сам да си преценява .. няма да е лошо някои те насочи и ти даде инфо от колкото сам да си намираш места да обикаляш като луд и да питаш у сека къща има ли места ..... а и не се знае накрая на какво ше попаднеш ;)

Пак ти казвам - бъркаш форума, бъркаш този път обаче и понятията, като това за адвоката вече го приех като лична обида.
MORE BEER!

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 27 Май 2006, 3:56

И аз бх отишъл там тази година звучи добре. Макар, че вече всички е застроено и е ужасно към Несебър и дори в Равда. Ходил съъм 5 години подред на АКАДЕМИКА, предполагам повечето от вас знаят за какво става дума. Студентски бънгала, на много прилични цени със собствен санитарен възел и без. Но цените бяха просто ниски. За съжаление това прекрасно кътче беше сринато от багерите на Милен Велчев и сега всичко е в хотели на няма и 2-3 метра разтояние. Тази година съм твърдо решен да съм на бунгала! Стават купони и няма хазяйка, която да ти пили, че и вдигаш шум. Макар на квартира да е много по-уютно на бунгало е повече фън :)

П.П. Сега видях, че съм нашляпал яко грешки в това мнение ама ме мързи да ги оправям :)
Изображение
Изображение

Low Is A Lifestyle
Аватар

Мнение от SuPeR_FLY » 27 Май 2006, 10:52

Azrail написа:Бе ако ме питате мене - т'ва си е точно реклама, но нека админите се намесят.

ами според мен не е реклама просто се опитваме да помогнем не мислиш ли :?: :?: :?: ти какво ще предпочетеш да звъннеш един телефон и да си запазиш бунгало или стая или да се метнеш във града и да почнеш като хамав да търсиш по къщите някаква квартира :?: :?:
Изображение

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 27 Май 2006, 21:53

Преди няколко години бях на Ахтопол. И в началото отляво имаше много прилични бунгала с климатик със собствен санитарен възел и т.н. И мисля тая година пак тях да ги диря

поклонник на E36
поклонник на E36
Аватар
Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
Кара: Mercedes, BMW, Subaro

Мнение от Терзийски » 27 Май 2006, 23:14

Azrail написа:
racer4 написа: ;)
като това за адвоката вече го приех като лична обида.

Че това обидно ли е :shock: и това е професия като всички други ;)

Пич, къде ми е колата?
Аватар

Мнение от ! Алекс » 28 Май 2006, 0:23

sonny написа:Преди няколко години бях на Ахтопол. И в началото отляво имаше много прилични бунгала с климатик със собствен санитарен възел и т.н. И мисля тая година пак тях да ги диря

Ние по миналата година бяхме там още в началото отляво.
Тази май пак ще сме там

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 28 Май 2006, 16:50

SuPeR_FLY написа:
B U L L I написа:сливен,ти ще ми издиктуваш номерата в събота

нямаш проблеми само ми напомни ;)

забравих :shock:

пс.кога ще пуснем анкетата за наи омразен модератор?
вече ме сърбят ръцете :evil:
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 28 Май 2006, 16:52

хмм, абе аз съм направил резервация и съм платил вече за хотел магнолиите в приморско..
No bling at the Ring

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 28 Май 2006, 16:56

Aleks написа:
sonny написа:Преди няколко години бях на Ахтопол. И в началото отляво имаше много прилични бунгала с климатик със собствен санитарен възел и т.н. И мисля тая година пак тях да ги диря

Ние по миналата година бяхме там още в началото отляво.
Тази май пак ще сме там

Ми аре да го резервираме всичкото, така уекинко клубно, ама мое го сринеме :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Следваща

Назад към Извън Темата