Инфо - за морето
Модератор: Общи модератори
62 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- kazakoff
- кандидат ентусиаст
-
Инфо - за морето
Нека това не се приема като реклама. Пускам го като инфо за колеги, които нямат възможности да отседнат в х-л МЕДЖИСТИК примерно
(такъви сме много
)
Една позната дава бунгала в Несебър - Старозагорския лагер. Бунгалата са с по 2 и 3 легла в стая, има баня с тоалетна и топла вода, хладилник. А, бе не е лукс, но е приятно и на бунгалата е купон
Цените са приятни - от 6 до 11 лв. за легло
Телефонът и е 0898 558834 - Нели Пеева

Една позната дава бунгала в Несебър - Старозагорския лагер. Бунгалата са с по 2 и 3 легла в стая, има баня с тоалетна и топла вода, хладилник. А, бе не е лукс, но е приятно и на бунгалата е купон

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
Приятел извинявам се че ти ползвам темата
(ако искаш модераторите може да изтрият мнението ми), но мисля че би било полезно на тези които както каза ти нямат възможност да отседнат в скъп хотел
, а им се ходи на моренце ( в моя случай в Созопол
) да се обаждат ще се постарая да им намеря идеални квартири с телевизори в стаите, кухня и други екстри на цени около 10 лв на легло (може и на по-ниска цена, но без много екстри)
който има желание да ми пише ЛС ще му дам още инфо и телефони на хора, с които да говори за стаи
надявам се да ви бъда полезен 

- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
Re: Инфо - за морето
kazakoff написа:Нека това не се приема като реклама. Пускам го като инфо за колеги, които нямат възможности да отседнат в х-л МЕДЖИСТИК примерно(такъви сме много
)
Една позната дава бунгала в Несебър - Старозагорския лагер. Бунгалата са с по 2 и 3 легла в стая, има баня с тоалетна и топла вода, хладилник. А, бе не е лукс, но е приятно и на бунгалата е купон![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
еи ,че аз съм там всяка година ве.
защо ми е лукс след като и там вече не е никак лошо,бунгалата са вече със собствени санитарни възли,а и колата се паркира отпред и нямам грижи за нея.чесно казано там попадам винаги когато ми писне да обикалям за квартири така,че този номер ще ми доиде дюшеш

сливен,ти ще ми издиктуваш номерата в събота

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
B U L L I написа:сливен,ти ще ми издиктуваш номерата в събота
нямаш проблеми само ми напомни

аз май съм ходил ,да не би да се намира точно в началото на Несебър пътя за Равда,там се намират и студентските бунгала.Иначе е много прилично и бунгалата са супер,даже има и стол където една супа е почти безпари,малко смърди в стола ,ама се ядва
ако се преебе една оферта, мога да се обадя ,наистина си струва

- Azrail
- UFO Pilot
-
- Azrail
- UFO Pilot
-
racer4 написа:адвокате мен ако ме питаш пък една такава важна тема нема да е зле да има .. които има връзки и инфо да настанява на народни цени да си напише пък секи сам да си преценява .. няма да е лошо някои те насочи и ти даде инфо от колкото сам да си намираш места да обикаляш като луд и да питаш у сека къща има ли места ..... а и не се знае накрая на какво ше попаднеш
Пак ти казвам - бъркаш форума, бъркаш този път обаче и понятията, като това за адвоката вече го приех като лична обида.
MORE BEER!
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
И аз бх отишъл там тази година звучи добре. Макар, че вече всички е застроено и е ужасно към Несебър и дори в Равда. Ходил съъм 5 години подред на АКАДЕМИКА, предполагам повечето от вас знаят за какво става дума. Студентски бънгала, на много прилични цени със собствен санитарен възел и без. Но цените бяха просто ниски. За съжаление това прекрасно кътче беше сринато от багерите на Милен Велчев и сега всичко е в хотели на няма и 2-3 метра разтояние. Тази година съм твърдо решен да съм на бунгала! Стават купони и няма хазяйка, която да ти пили, че и вдигаш шум. Макар на квартира да е много по-уютно на бунгало е повече фън
П.П. Сега видях, че съм нашляпал яко грешки в това мнение ама ме мързи да ги оправям

П.П. Сега видях, че съм нашляпал яко грешки в това мнение ама ме мързи да ги оправям

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
Azrail написа:Бе ако ме питате мене - т'ва си е точно реклама, но нека админите се намесят.
ами според мен не е реклама просто се опитваме да помогнем не мислиш ли

- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
Azrail написа:като това за адвоката вече го приех като лична обида.racer4 написа:
Че това обидно ли е

- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
SuPeR_FLY написа:B U L L I написа:сливен,ти ще ми издиктуваш номерата в събота
нямаш проблеми само ми напомни
забравих

пс.кога ще пуснем анкетата за наи омразен модератор?
вече ме сърбят ръцете

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
Aleks написа:sonny написа:Преди няколко години бях на Ахтопол. И в началото отляво имаше много прилични бунгала с климатик със собствен санитарен възел и т.н. И мисля тая година пак тях да ги диря
Ние по миналата година бяхме там още в началото отляво.
Тази май пак ще сме там
Ми аре да го резервираме всичкото, така уекинко клубно, ама мое го сринеме

62 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5